Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Aurora1611
    15. Rujan 2017. 11:57

Najprije hvala svima, stalno ju gnjavim haha tak da mislim da sam joj dosadna xD u subotu u jutro ja odem na ctg i doktor vidi da mi se vodenjak steze i opusta a posto sam udaljena od bolnice pola sata da ostanem tamo na patologiji jer ako mi pukne vodenjak da necu stic do bolnice. Ja sva u panici nemam nista spremljeno bla bla bla znate kak to vec ide.. u nedjelju u 10 sati dobila trudove i nisam htjela nikome reci, trpila sam do 4 i onda su me pregledali vidjeli da sam otvorena za dlan su rekli ili tako nesto hahah otisla u rađaonu odmah i tamo nastavila hodati s ctg-om oko sebe dok nije doslo pred kraj kad me jako boljelo tu sam mislila da cu past u nesvijest od bolova ali eto prezivjela, disanje je zbilja puno pomoglo, sve u svemu je od ulaska u rađaonu do samog poroda proslo 2 sata, primalja je rekla da je to za prvorotku odlicno ali meni je kroz glavu proslo da necu vise djece imati hahaha 

• Dena1009
    15. Rujan 2017. 12:03

Violetaaaa bravo za vas🙂 iskrene cestitke, mazi anđelcica i kad stignes javi se ❤❤
    Aurora Una je prava curka, prekrasna je 🤗
    Ja sam se preselila k viktoru u sobu i prva noc je bila uzasna.. spavala sam sat vremena na rate. Bili smo u dvokrevetnoj sobi, pa place viktor, njega sredim, zaspi, place drugi, pa zaspe ovaj evo sestre i tako u krug😣 Al eto premjestili su nas natrag same u sobu pa se nadan da ce biti bolje.
    Jucer su nam rekli da cemo mozda sljedeci tjedan doma🤗🤗🤗

url=https://lilypie.com]

I_me
    15. Rujan 2017. 12:04

barbs

I me, kad si ono rekla da ti sveki ima ročkas?I da, što su ti rekli na ono praćenje pokreta? Svakih koliko min ti se Ema javlja?Ja sam primijetila da 10 pokreta izbrojim u 10-15min max… S time da je naravno najaktivniji u ono vrijeme kad ne brojim!

sveki ima rodjendan 19og u utorak.. a meni ce carski biti utorak ili srijedu,. rekao je mora me ugurati u raspored.
    sto se tice pokreta rekao mi je da je to pouzdanije nego bilo koji ctg i da se treba pratit obavezno! 
    a emi nekad treba 5min da nabrojim 10 pokreta, nekad 20 min, zavisi.. 

Aurora1611
    15. Rujan 2017. 12:05

Treci dan smo izasle iz bolnice jer je sve bilo ok s niom, nije dobila zuticu, jako je aktivna svi su ju tamo zapamtili cak i patronazna je rekla da se ponasa kao da je puno starija hahha onak pet dana je stara xD dojimo od prve veceri odmah jer kad rodite (barem je kod nas tako) ostanete u hodniku lezati dva sata da se nadgleda krvarenje, nakon toga su me smjestili u sobu i onda me sestra otusirala i pomogla mi da se obucem, poslije su mi Unu odmah dovezli tak da smo odmah prvu noc dojile i spavale zajedno.. i da, istina je da cim beba izađe sva bol prestane, osim ako ne popucate kao ja pa dok vam to siju pecka malo jace ali nakon poroda je svaka bol mala beba xD

mc_mouse
    15. Rujan 2017. 12:14

Marijana aka Khaleesi, oprosti, vrištim od smijeha 😂😂😂😂 vjerujem da nije bilo ugodno. Štoviše. HOROR!  Nemoj to vide gledati 😂😂😂😂

barbs
    15. Rujan 2017. 12:26

Dena, ODLIČNE VIJESTI!!!!  Baš sam te mislila pitati pred koji dan ako su vam rekli možda kad biste mogli izaći! JOOOJ, IZDRŽITE JOŠ MALO, PA STE VANII!!!!  Pravi borci! 
    I me, najbitnije je da ste dobro obje!  Ali ako ti je velika želja ne roditi na svekin ročkas, nadajmo se da će te ubaciti u srijedu!  Ja nemam straha od toga... Moja sveki je rođena 11.6. a muž 15.6.  Jedino sutra mama ima rođendan! 
    Aurora, ako zapostavimo bolove prije nego si u rađaonu završila, ekspresno si ti to obavila.  Bravo za Unu i tebe! 

barbs
    15. Rujan 2017. 12:27

P.S. I me, zaboravila sam  prokomentirati pokrete... Tako i meni se zna javiti u manjem razmaku od 10 min, a ponekad mu treba 15ak min.  Znači, ipak jesu bitni ti pokreti! 

barbs
    15. Rujan 2017. 12:35

Mrzim se osjećati k'o invalid  Nosim košaru s ručnicima s prvog kata na prizemlje u stan i sve živo me boli... A pomalo nosim i suđe gore... i htjela bi cijeli lavor odnijeti, ali je ultra težak i znam da bi me muž zadavio  A jučer kad sam mu ispričala svoj dan i kilometražu koju sam napravila (KOD KUĆE I OKO KUĆE!) me pitao želim li se poroditi prije vremena!   rekla sam mu jučer da ću sama složiti stolić za dnevni iz Ikee... Ružno me pogledao...  Stvarno se osjećam bespomoćno, ali ne želim pitati nonića da mi nosi te stvari jer je čovjek star (mada se super drži!), a svekić se ponudi pomoći samo oko tehnologije i eto, sad je otišao sigurno na gljive  Da mi je tata bliže (ok, 20ak min autom! i nije toliko daleko) zamolila bih ga da dođe! 

Barkleys
    15. Rujan 2017. 12:38

Marijana - hahahha. A i da ispadne zmaj nije to toliki bed. Jedino si nabavi aparat za gašenje požara zbog bljuckanja 

ŠALIM SE. Bit će sve u redu. :*

Marijana12345
    15. Rujan 2017. 13:01

Haha ala Mother of Dragons! Nek bude zmaj po osobnosti da ga kasnije u zivotu nitko ne za*ebava, to moze 😁😁 
    Aurora a nisi dobila nikakvu injekciju prije sivanja?? Znaci sve si osjetila? Nisam skuzila, EPI isto nisi primila?
    Da, seka mi je rekla da kad dodje taj feeling da ces past u nesvijest i da ne mozes vise izdrzati, to znaci da je za par minuta beba vani. 😊🎉
    Da, stvarno... gdje nam je Treca sreca?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.