Violeta čestitke na Leonu, nadam se da je sve u redu s vama u zdravstvenom smislu, javi ostatak kad dođeš k sebi ❤️❤️😍 Ja pročitala da si rodila i vičem muzu jaaaaaooooo Violeta je rodila, a on na to, tko je sad ta 😂😂😂 ma s forumaaaa 😁😁
Aurora Una je pravi šećer ❤️ Javi kako je bilo 😁
Barbs napokon si dočekala svoj mir ❤️❤️ I Diego se strpio 😁 a ti se i dalje ponašaš kao da imate jos puno vremenaaaa 😂😂 a ja vec sad u panici kužim kak nista nećemo stići. 😂 Em bušenje rupa za elemente. Gletanje. Krečenje. Rolete. Nemamo ni kadicu za bebu jaoooo 😰 Jos me čeka državni onaj jedan ispit. Stavili me 14.10. Ja im rekla da ne mogu tada. Neda mi se uopće putovati zadnjih manje od mjesec dana od poroda jer i ovako mi je vec teško.
Violeta, čestitam na bebici i na novoj ulozi majke.
Bitno da je sada sve iza vas. Svakako napiši kako je bilo.
Ja vec 2-3 noci sanjam porod.😩
Nocas je neka rađala i toliko je bila smjesna sta je sve vikala.. zadnje je vikala Dodji bebo mami...haha
Senoritakova bas si me nasmijala 😂😂 dođi bebo mi, a jadna, sigurno ju je bolilo, a htjela je ostati pristojna do kraja 😂
Mi jučer bili na trudničkom tečaju i vec me izbacila iz takta, kao da za izlazak iz bolnice možemo bebu u jastuku i iza s njim u auto, pogotovo mi koji živimo blizu bolnice, ali kao da inače je obavezna autosjedalica. Znaci ja sam fras uglavi dobila. Drage mame i buduće mame, ja vas najiskrenije molim da stavljate i na 5 metara vožnje bebu, dijete u autosjedalicu, jer budala je na svakom koraku. Moj susjed je vozio djecu preko puta u ulici u školu i kreten se zabio u njih i obje djece je umrlo. Vjerujte, zlo ne miruje. Jednom autosjedalica, zauvijek autosjedalice, bez iznimaka. Osim ako se radi o Nedo Bog težim zdravstvenim slučajevima, deformacijama gdje imaju drugačije prilagođene sjedalice, košare i sl.
Ali inače nemojte Nikakve košare, korpe, jastuke i budalastine.
I mene zanima što je sa Trecom srecom. Sad sam se sjetila one filmske scene iz restorana. Nadajmo se da je samo otišla na pregled.
Dzenny, meni frendica rekla da nju feeling nije prevario. Kad je imala feeling da će biti muško eto - bio je muško. Kad je imala feeling da će roditi 06.07. eto, mali se rodio 06.07. Ja sam rekla da imam feeling da je curica kad eto pišulinac I rekla sam: oko 15.09. ću roditi, aha - malo morgen!
Kako je krenulo, očito ćemo i ti i ja prenijeti
Mc Mouse, neka si ti odgodila... Ne treba ti takav stres pred porod. Lako ćeš ti to riješiti nakon što se Toni rodi. A što se panike tiče, desilo se ono što sam i mislila Znači, za vjenčanje su svi bili mirni do mjesec dana prije vjenčanja. Ja sam paničarila 6 mj prije da nema vremena za ništa. Onda sam ostala trudna, pa sam totalno chill bila jer sam rekla da se neću stresirati radi bebe.
Približavao se datum vjenčanja, svi oko mene turbo nervozni, a ja i dalje chill.
I sada se to s bebom događa Do nedavno sam govorila da nemamo vremena za ništa, da moramo kupiti svašta, da ovo da ono... Sada je skoro sve riješeno.... Sami smo u stanu... Trebamo samo donijeti naše stvari i bebine, a to se riješi u jedan dan... Ok, možda ne baš u jedan jer su mi bebine stvari kod mojih
Ali i da se nešto desi, da završim u bolnicu, moji roditelji mogu sve donijeti jer su mama i nona sve oprale i speglale.
ALI sad je muž taj koji pomalo paničari i koji je već počeo govoriti malome da je vrijeme da izađe jer je sve spremno
A ja se smijem i govorim: ne, nije! moramo kupiti mašinu za robu, moramo riješiti kupatilo, moramo donijeti našu i njegovu robu i sve spremiti, počistiti stan... A on me gleda
doslovno tako i kaže: sve se to riješi odmah! HAHAHAHAH
Senoritakova, AHAHAHAHA, dođi bebo mami! HAHAHAHA To je baš neki filmski porod?! Ja sam sri na čet sanjala da mi je ispao sluzni češ
Violetačestitke na Leonu, nadam se da je sve u redu s vama u zdravstvenom smislu, javi ostatak kad dođeš k sebi ❤️❤️😍 Ja pročitala da si rodila i vičem muzu jaaaaaooooo Violeta je rodila, a on na to, tko je sad ta 😂😂😂 ma s forumaaaa 😁😁
hahahhahaha meni muz kad dodje kuci sa posla uvijek da pusu,pomazi stomak i kaze: DI SI KLOKANICE?!
( kaze ti i taj tvoj forum,,, )
Ja sam se jučer fino izmorila. Em tone robe sam oprala i stavila sušiti em tone stepenica sam napravila gore dolje em to seljakanje hoće-neće doći do njega.. uuufffff... Baš sam se i fizički i psihički izmorila, a najviše radi pišljivog razmišljanja o sestri. Eto. Čudan je taj naš mozak.
Najela sam se k'o malo prase malo prije... Probudila sam se gladna, a ovdje nemamo ništa, pa sam morala čekati da kupe kruh
I skontala sam da mi se ne vrti od tlaka nego je kompjuter sada između zida i kauča i osjećam se klaustrofobično. GROZAN OSJEĆAJ!!!
I mogu vam priznati (RUŽNO ZA REĆIII!!!! ) da mi je dosadno. Svakako bi mi bilo dosadno i da sam gore, ali ne znam otkud prije krenuti sa čišćenjem u stanu... Malo brišem elemente... a drugo moram čekati da dođu poslije podne s posla kako bi nosili sve što trebaju. Ja spremam pomalo posuđe da se odnese na pranje u mašini i otići ću spremiti robu koja će nam trebati za dolje (za sada) i bebine stvari, ali generalku stana ćemo morati napraviti kad se kupatilo riješi...
Mc Mouse, AJMEEEEE Ali meni nije jasno šta je isto tim roditeljima koji bebu drže u košari. ETO, NIJE MI JASNO!!! Meni je frendica rekla da ga je tako držala nekoliko mjeseci i da je sjedila s njime iza... MA AAALOOO!!?!?!??!!
Jaaaao, curke, moj muž je toliko znatiželjan da je rekao da i on sa svog mobitela može na NAŠ forum! Da dođe na forum i pročita što sam pisala, odrekao bi me se HAHAHAHA
Ali i ja mu znam tako vikati: ova treba roditi! ova je u bolnici! aaaaa, ova je išla u rađaonu!!! I tako sam bila rekla nedavno (prošli tjedan), moja terminuša (Violeta) ima već lagano trudove...
Eto, 2 dana kasnije, na piru, mi je rekao: Da nisi slučajno sada dobila trudove da ne moram do Pule 200/h voziti!
I često me pita: i?? da li je još neka rodila??
Ja vec 2-3 noci sanjam porod.😩
Nocas je neka rađala i toliko je bila smjesna sta je sve vikala.. zadnje je vikala Dodji bebo mami…haha
Cure moje ja sam zadnjih dva tjedna pogledala sve sezone Igre prijestolja i nocas sam sanjala da sam rodila malog zmaja. Joooj to koliko je sada smijesno bilo mi je toliko sokantno da sam se od straha probudila u 4 i nisam mogla zaspati dok mm nije otisao na posao. Uzas! 😫
I me, kad si ono rekla da ti sveki ima ročkas? I da, što su ti rekli na ono praćenje pokreta? Svakih koliko min ti se Ema javlja?
Ja sam primijetila da 10 pokreta izbrojim u 10-15min max... S time da je naravno najaktivniji u ono vrijeme kad ne brojim!
Sortiraj odgovore
Najstariji