Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    15. Rujan 2017. 10:10

Barbs sad sam te se sjetila, dopisujem se s best frendicom i kaze ona da je nestrpljiva da rodim, a ja onak: nek se strpi bar dok radovi zavrse pa onda moze kad hoce..a kaze ona meni: rodit ces dan prije ili poslije, ili na moj rodendan😆 15.10. je njen rodendan..pa eto, i kod mene oklade padaju za datum..a seka kaze da cu na njen rodendan 21.10. Hahaha

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

Marijana12345
    15. Rujan 2017. 10:13

Violeta cestitke!!! Kad dodjes k sebi i kad ulovis vremena napisi nam kako je bilo... sve to zeljno iscekujemo!
    Aurora malena je kao 😇 preslatka! Jeste se vec uhodale? Kako je prosao tvoj porod? 

barbs
    15. Rujan 2017. 10:20

Hedgehog, i ja sam primijetila da neki smajlići ne rade... nit preko moba nit preko kompa 
    Dzenny, daaaa, lijepo je jutro... Još sam pospana. Nekako mi se i vrti u glavi. Možda od tlaka...  Ili jer sam gladna.  Moram pojesti nešto. 
    Sanjchi, ooopaaa, padaju oklade i kod tebe pomalo!  Ja sam za sebe rekla da ću oko 15.9. ali vidim da neću! 

dzenny
    15. Rujan 2017. 10:31

Barbs,uzmi ti vremena za sebe.. odmori,disi malo kako treba.. neka si ti sad se linepo smjestila,jos kad to sve dovedete do kraja,tek onda kad sjedes ces osjetiti olaksanje ii onda Diego bez problema moze doci..
    Hmm ja i ti smo bile zabrijale da cemo prije termina,ali bebace se umirile.. fkt,mn hoce cesto da nesto zigne ili probode,ali ja to nigdje ne racunam.. mogle bi mi lakoi do terminapa i preko 😂😂

Suncokretica
    15. Rujan 2017. 10:36

Violeta, čestitam!!!! Uživajte sa Leonom i brz oporavak! 
    barbs, uživajte u svom miru napokon! I lijepo čekajte svog dečka 
    Aurora- Una je prava slatkica! 
    wish- upravo ga instalirala, nadam se da neću požaliti i pretjerati hehe, ima prekrasnih stvari. Prvo idem tražiti božićni kompletić 

Kiki156
    15. Rujan 2017. 10:44

Ajmeee pa same prekrasnoce danas! 😍
    Violeta cestitaaaam! ❤️😊😍 sve nam napisi!
    Aurora Una je premedena! 😍😍

• M@lena
    15. Rujan 2017. 10:58

Aurora1611

Curkice evo mene dok Una spava, sta god vas zanima u vezi poroda i same bebice, ostajanja u bolnici pitajte, drugim curama isto cestitam na prinovama a vama koje jos cekate svoje maze zelim puno srece 😘

Preslatka! 😍😄

• M@lena
    15. Rujan 2017. 10:59

Je li jos netko osim mene zabrinut sto se Treca ne javlja?!!!

dzenny
    15. Rujan 2017. 11:08

Tacno malena, zadnji put se treca_sreca sinoc javila,ii jos je pisala da ju pomalo bolucka.. mozda vec i ona svoju Milu drzi u rukama.. nadam se da je dobro i da je sve uredu,bilo da je jos 2u1 ili da je rodila..

15. Rujan 2017. 11:21

M@lena

Je li jos netko osim mene zabrinut sto se Treca ne javlja?!!!

Nije ovih dana bas bila redovna, ako se ne varam slabo se ujutro javljala? 😕 

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.