Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    14. Rujan 2017. 20:23

Barbs veceras uzivaj...i sad ako ti je vruce upali klimu 😂 perilicu si rekla nemas tu ali za vas dvoje suda bas i ne bude...sad uzivaj!! Baci nam koju fotkicu da vidimo stan😊 
    I btw, preslatka komodica! Ja jedva cekam da mi avije sve slozimo👏👏

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

• Mamuka
    14. Rujan 2017. 20:24

Ma visilice ionako teško da će u usta doć. A stvarno se ne sican da je micica bas te mekane stvari trpala u usta. Najčešće su to bile neke tvrdje igračke.
    Ove plišane i ostale Šta sviraju moram neko očistit jer je to kod nas i sad u kutijama po kojima ona rovari tako da ne mogu dati bebi bez nekog čišćenja pa makar i taj spreju.
    Treća piše da je i za plišane igračke. Zato sam i zapamtila jer ovo plastično ili ću alkoholom ili preliti vrućom vodom.
    Danas mi.je došla visilica sa wisha. Super izgleda. Jedan zeko mali svira, zvijezdica skrici kad je stisnes a medo šuška. Mislin da sam platila samo dostavu, ne sican se koliko ali preko 30kn nije. Eto to ne mogu oprat a opet s wisha je i bar ću poprskat sa sprejem da ne dira bas ovakvo. Ili možda alkohol u bočicu sa prskalicom pa tako prskati plišane. Alkohol hlapi tako da bebi od alkohola ne može bit ništa. 

Kiki156
    14. Rujan 2017. 20:29

Mamuka e to je ta ista visilica koju sam i ja narucila! 😃 Al ja cu je oprati jer je putovala od tko zna kud pa eto...znam da nece svirat vise al sta sad. 
    Dzenny super, hvala Bogu da je sve ok! Mogu mislit koje olaksanje 🙏🏻
    Barbs suuuper da ste se preselili! Lijepa je prematalica i komoda. Mislim da ni na mom nije pisalo da se ponovi nego me to gin poslala tako.

barbs
    14. Rujan 2017. 20:34

Mamuka, zelimo slikiceeee!! 
    Kiki, ne znam s kime sam te onda zamijenila jer sam vidjela da je netko stavio nalaz.. Oprosti...
    Sanjchi, oooooo vjerujem ti da jedva cekas da krenete montirati....  i ja sam... I muz je rekao da je komoda bas fora..
    nece biti puno sudja ali ovo od turista cemo uvaliti sveki u masinu jer ipak - bolje da se to fiiiinooo opere  A i da joj ne bude dosadno ovih dana po kisi hahahshs 
    i me, zaboravila sam komentirati ulov u Lidlu - neka si ti rijesila shopping... Sta si kupila?? 
    Hvala cureeeeeee... Sutra cu s gustom piti kavuuuu ... Bez 10000 pitaaaanjaaaa 

barbs
    14. Rujan 2017. 20:37

Zaboravila sam vam napisati kako mi je muz rekao da se njegovi frendovi s posla klade kad cu roditi... Loto  neko kaze 26.9. neko 30.9. netko 1.10.a netko 3.10. NJIMA NIJE DOSADNOOO HAHAHAHHHAHAHHAA i koliko slova ima ime djeteta!!!

barbs
    14. Rujan 2017. 20:38

I me, izgleda da si necemo biti cimi u rodilištu Emi se zuri van ali Diegu ne 

• Mamuka
    14. Rujan 2017. 20:43

Mislin da ću je naprskati alkoholom i tako rjesit stvar. A dok misko dodje stigne se posušit i izvitrit sto put.
    Meni isto na nalazu piše ponoviti u 34tt. A+ sam i negativan test senzibilizacije ali kod nas tu baš dosta za to pile. Kad sam išla vaditi krv za to prije 10ak dana sestra je rekla da su nekoj trudnici u 5. trudnoći tek na 2. testu otkrili i da je to s razlogom. A ja sam isto dosla s pričom to je bzvz.

I_me
    14. Rujan 2017. 20:58

barbs

I me, izgleda da si necemo biti cimi u rodilištuEmi se zuri van ali Diegu ne

tko zna?? mozda Diego iznenadi 
    gle, ima cijeli iduci tjedan fore da se sretnemo! a i slobodno mi mozes doci u posjet 20og kad budes isla na pregled 
    a kupila sam 1 jaknicu, 4 bodija i 2 pidjamice i carapice.. 

Kiki156
    14. Rujan 2017. 21:04

Ma daj Barbs nemoras se ispricavat, ni ja nekad ne znam tko je sta rekao 😂 A super za okladu, jesi vec odredila koji postotak ide tebi ili? 😜
    Mamuka da, to je ta i bas je slatka! Gledala sam ih u mulleru neki dan i tamo slicne kostaju oko 150 kn 🙄
    Inace u mulleru sam kupila one pelzy (ili kako se vec zovu) uloske, nasla sam ih u cityju u redu gdje su i djecje pelene, tako da ih ima i kod nas. Nisam otvarala paket ali ako su oni veliki kao pakiranje, dakle jedan ulozak cijelom duzinom onda je to oooooogroooooomno! Pa virit ce nam iz gaca 😂😂😂😂

kleaiva
    14. Rujan 2017. 21:11

Treca…i avion je bolji od stresa i straha koji sad prozivljavas! 

https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.