Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • M@lena
    15. Rujan 2017. 03:11

violeta1

Rodio se Leon, 3700kg i 50 dugacak.
    Bilo je strasno.. ako hocete pisem vam, ako ne necu.
    Javim se sutra. 😘😘

Nesto mi se nije dalo spavati, pa rekoh idem vidjeti da nije koja rodila, kad tamo Violeta!!! Cestitke i brz oporavak! Naravno da ces pisati, bez cenzure! Samo prvo dodji k sebi i odspavaj malo! Drz se! 😊

• M@lena
    15. Rujan 2017. 03:23

Mamuka

Muž već odavno ima taj wish koji do sad nisan obadavala ali sad kad se sitin navečer uzet njegov mob uvik nešto nadjen. 😓
    Večeras sam sricon zaspala tražeći. I inače me spašava sta mi je mob crka a novi je sad krcat podacima i nema mista za još aplikacija pa ne mogu skinuti wish. Inače. … 😂
    Sto se tiče vrtuljaka mi smo dobili onaj najobičniji na poklon i eto onda nisam kupila drugi a micica je bila luda za ovim. Kako bi ona to hvatala i koliko bi njime mlatila kad bi uhvatila te igrackice…. 😅
    Mislim da ovi skupi ne bi to izdržali jer imaju ove muzičke kutije u bazama i da bi se to sve na nju srušilo. Možda sad kupimo taj neki bolji ali polovan bi vjerojatno. Eto cure ako koja bude prodavala oglasite se i ovde 😉
    Zaspala sam u dnevnom i sad bi tribala nastavit u sobu a cila san se razbudila. U glavi samo vrtin sta nam triba sve za ovo vjenčanje sad u sub kad je muž kum i kako rjesit selidbu sljedeći tjedan i micicinu prilagodbu na vrtic… ovog vjenčanja mi je puna kapa jer su toooliko neorganizirani i ništa se s njima ne da dogovorit normalno jer ih ništa ne briga…. toliko o tome kad je mladoženja sad u utorak kupio tek odijelo i cipele. Ja san posidila od brige više a njima sve ravno…. 😈

Malena tek krece prvi put u vrtic ili je bila ljetna stanka? 
    Joooj, od tog svega meni bi najteza bila ta prilagodba na vrtic! Pir ce proci, kako tako! Ako ih nije briga prije pira kako ce sve proteci onda nemaju sto govorit poslije... ali te glupe prilagodbe na vrtic, jaaaooo! S djecom dok ne krenu u skolu uvijek ista shema: navikni/odvikni! Navikni na dojenje, pa odvikni od dojenja, pa navikni na pelene pa odvikni, pa duda, pa vrtic... Moj nije isao 2 mj u vrtic pa nam je prosli tj bilo veselo. Ovaj tj kao da ide vec 100 godina. No svejedno ti to mora barem malo stanjiti zivce. 😥

kleaiva
    15. Rujan 2017. 03:52

Violetaaaaaaa...cestitam od srca! Puse tebi i Leonu! 
    Slobodno pisi kako je bilo!!!😺

https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png

barbs
    15. Rujan 2017. 06:44

Booomeeeeeee ste se raspisale od sinoc.... Svd sam procirala ali znate da mob steka 
    Samo sam htjela cestitAti Violeti  i taaaaatiii!!!! Oobavezno nam se javi kad dodjes i u se i na se.. rekla sam ja da ces ti prije mene!!! 

• sretna
    15. Rujan 2017. 07:01

Violeta, cestitke i brz oporavak! Sta se mene tice, slobodno sve napisi.

• Bebushka
    15. Rujan 2017. 07:11

Violeta cestitaaam, svaka cast! Ja sam od onih koji zele znat sta ih moze zadesit tako da pisi al stavi na pocetak SPOILER ALERT za one koje zele preskocit takve informacije 

15. Rujan 2017. 07:17

Violeta 1, cestitam od srca ❤️❤️❤️❤️, brz oporavak zelim i sve najbolje 🐥😍

Belle84
    15. Rujan 2017. 07:20

Violeta cestitaaam! 😘🎉 
    Pisi nam, obavezno 🤗

15. Rujan 2017. 07:43

Barbs, vidim da si se preselila?!? 👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻 Cestitam i napooookon!!! 😁😁😁 

barbs
    15. Rujan 2017. 07:54

Hvala, Yel
    Stvarno je DIVAN osjećaj probuditi se ujutro, ne morati čekati red za wc, napraviti kavu na miru... AAAAJMEEEE, BAŠ DIVAAAN!!!!  Kako je Sanjchi napisala, još sam u pidžami i nije me sram. Ne pamtim kad sam zadnji put bila u pidžami po kući haha... Vani se mijenja vrijeme... Ali nije me briga  Ionako ne planiramo svu robu donijeti danas niti srediti stan danas... Bitno da smo mi dolje, a za ostalo ćemo lako! 
    Nisam se iskreno naspavala... Zašto? Jer sam BUDALA išla razmišljati o sestri i o svemu što je napisala neki dan i moj mozak se preopteretio...
    I me, fino si se jučer nakupivala i svaka čast frendici. Eto, ipak postoje neke koje EXPRESNO rađaju  A da ih poznaješ, naravno, jer ja osobno ne znam niti jednu.  Budem ti onda došla u posjet 20. 
    Sanjchi, komodica nam je već smještena u dnevnom!  Ako ništa drugo, tamo smo našli mjesto  Preslatki bodić! 
    Maca, aaajmeeeee, muž ti se baš istrošio i stvarno si za toliko novaca jako puno toga mogla kupiti preko Wisha, ali neka... I muževi budu jako sretni kad se kupuje za bebu ili nešto priprema za bebu. (vidjela sam jučer koliko je moj muž bio oduševljen samo što je komodica s prematalicom u stanu  non stop ju je promatrao)
    Naručivanje s WISHA, GEEKA, EBAYA, PATPATA itd... SREĆA U NESREĆI što još uvijek ne primam nikakve novce  Pa kao, neću muža gnjaviti da naručuje nešto što možemo i naknadno  Aaaajmeeeeee, gdje bi mi limit bio?! 
    Ja sam btw. s EBAYA naručila dvije haljine za vjenčanje i čak su mi bile široke, pa sam ih morala suziti. Nažalost, imam samo sliku jedne haljine... 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.