dzenny- drago mi je da je sve ok! bezveze su te nasekirali..
jucer mi je jedna frendica iz Os koja je imala termin isti dan kao i ja, rodila. a sad me nazvala druga frendica,kojoj je termin 3 dana poslije mene..kaze trudovi na 3-5 min, na putu je za Pu.
Mamuka - ja sam bila gledala ovo, nisam još kupila, ali mi djeluje ono korisno za imat pri ruci
http://www.bubamara.in/hranjenje/chicco-sterilizacijska-tekuina-1-l/06771788003670677178
Da, mislim da je to to. Vidit cu sta piše na deklaraciji. Npr psića svezalicu kojeg imamo skoro 2 god i koji radi sigurno neću oprat u mašini jer košta preko 300 kn. A u te 2 godine koliko je u upotrebi naravno da je bio po cilom stanu. Nije briga me za neku igračku od cca 100kn al bome 300+ baš i nije kikiriki da ga opet kupujem... ili te igračke iz linije sveznalica su stvarno skupe i sve imaju neke melodije, svijetla i slično i čisto sumnjam da ce prizivit pranje bez obzira na fisher price marku.
Cureeee, danas bi moglo biti puno poroda jer je promijena mjeseca Bas me nona s tatine strane zvala (inace ne zove
) i pitala ako imam kakve bolove jer je promijena mjeseca... Inace kazu da tada bude najvise poroda.
Dzenny, daaaaaa, milinaaa Ok, trebat ce nekoliko dana da se smijestimo..... Za vikend cemo otici u spezu, ali ipak - bit cu samaaaaa...
SKORO nije doslo do toga i to bez veze, pa sam rekla: ne danas... Ne sutra... To bi moglo potrajati...
I onda je muz rekao: obecao sam ti da smo u cet dolje, pa eto..
Uzela sam si kavu i mlijeko za sutra i jedva cekam da malo soliram
Sutra dolazi frend pa ce rijesiti kupatilo... U medjuvremenu ce meni sveki pomagati s robom...
Muz je donio o komodu s prematalicom... Fale jos drske i kotacici ali tu jeee
te igračke iz linije sveznalica su stvarno skupe i sve imaju neke melodije, svijetla i slično i čisto sumnjam da ce prizivit pranje bez obzira na fisher price marku.
da!
mi smo imali knjigu, lončić, ključeve....sve je zakon i bebama zbilja zanimljivo. Samo skupo ko vrag
ja sam uglavnom polovno uzimala, ili na popustima 25-30% što je teško uhvatit
i onda takve stvari ić riskirat prat - no way...
ali to ionako su igračke za dob preko 6mj kad je "druga pjesma"
mene sad brinu ove neke visilice od pliša/tkanine koje se kače na as/kolica....one su 0m+ od rođenja jelte
doduše ako ih samo ovjesim od kolica,neće ih beba odmah u usta....to tek s 1-2mj počinju oko-ruka koordinaciju razvijat i ćapavat stvari koje im vise u vidokrugu, dotad samo gledaju uglavnom
....a do onda će valjda toliko ojačat imunitet da im ne treba bit sterilno htjela sam reć...
ona chicco dezinf prskalica - to mi je okej za npr hranilicu, plastične podloge itd....umjesto dezinfekcije alkoholom. Ali za plišane to nije enivej.
žena-majka-carica:)
super barbs, da se kućite. slatka je prematalica
a o njenom pranju smo pisali danas....al si preskakala? ...ja mislila da si ti štreber i da liniju jednu ne preskočiš:)
A nisam pohvatala uopce.. Citala sam novosti o I me i Dzenny i Senoritikovi i tko bi uskoro mogao roditi...
Budem ja to sada prelistala
Streber klinac
Citam da pisete o dezinf.plinanaca i ostalo al ne registriram... Bas me ovaj dan izmorio..
ma vjerujem da imaš i pametnijeg posla sad oko stana...
ja prematalicu i slične podloge riješavam alkoholom. Kupim u ljekarni bočicu (70%tni mislim) na kojem baš piše da je za dezinfekciju tak (namještaja, stvari...s tim pređem i ormare npr kad prvi put slažem stvari u njih nakon selidbe ili kupnje)
i onda toga malo natopim na kuhinjske papirnaste ubruse....i s tim pređem. Ne ispirem, nit išta...
Hvala, Treca sreca, bas sam isla unatrag citati komentare... Skontala sam da sam aktivno pratila do 2169.str...
Bas sam si screenshotala sto ste pisale
Kiki, isla sam glesati nalaz gdje mi pise RH i na mome ne pise da se treba pinoviti
Barbs - wooohoooo! Večeras znači tuluum! A sutra solo jutarnja kavicaaaaa?! Neprocijenjivo. :D
E i super je komodica
Sortiraj odgovore
Najstariji