E cure kak taj wish funkcionira? Mislim, placanje? Moze obicnom karticom? Bez ikakvih problema? Sad sam si ga skinula pa vidim da ima svastaaaa😍😍😍
Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta
Prije par stranica sam napisala da mi je frendica na putu za bolnicu i u trudovima. Znaci u pola 8 mi je napisala na putu sam za pulu, trudovi na 3-5min. U 10 mi je napisala.. jedva sam stigla do rodilista, jos se i izgubila.. rodila sam u 8:25.
Kaze malena samo izletila 😂😂😂😂
Evo jos jedna koja ekspresno radja 😉😂😂 sutra ce mi javit sve detalje.
Kiki trbuh izgleda skoro ko i prije, ali je jako ispupcen prema van. To mi je bas danas primalja objasnjavala. Eto da sam se i to naucila i to u trecoj trudnoci
Maca hahaha muz je dobar...samo 1000 kn😅
Bome ima svasta na toj app...sad kad lova sjedne, odmah cu narucit nesto😁 kolko dugo cekate da vam stigne?
E cure kak taj wish funkcionira? Mislim, placanje? Moze obicnom karticom? Bez ikakvih problema? Sad sam si ga skinula pa vidim da ima svastaaaa😍😍😍
Ja imam geek. Isto kao wish. Placam preko ziro racuna.
Maca hahaha muz je dobar…samo 1000 kn😅
Bome ima svasta na toj app…sad kad lova sjedne, odmah cu narucit nesto😁 kolko dugo cekate da vam stigne?
Maca hahaha muz je dobar…samo 1000 kn😅
Bome ima svasta na toj app…sad kad lova sjedne, odmah cu narucit nesto😁 kolko dugo cekate da vam stigne?
Zavisi.. jednom mi je stiglo za 10 dana, jednom za 12.. a neke stvari cekam vec duze od 2 tjedna.. nadam se da ce sutra stici, posto me iduci tjedan nema
I nisi imala nikakvih problema? Nisam nikad jos tako nesto narucivala i placala karticom pa ono, nemam bas iskustva..
Kako funkcionira paypal? Jel to kao poaebni racun ili sta? Nemam pojma o tome😕
Može obična kartica, a na tu cijenu ti još zaračunaju pdv/dostavu. Ali i dalje je bagatela.
Mislim ne očekuj ne znam kakvu kvalitetu, ja pazim što kupujem. Npr. ja sam gledala naljepnice za zid, bijele zvijezdice sam si pikirala, i gdje god da sam našla te zvijezdice kao naljepnice za zid su bile oko 100 kn minimalno, a na wishu sam ih platila 25 kn sa dosatvom i svime. I dobila sam 20 komada...
Sad sam naručila one neke bodije sa citatima, božićni itd. pa čekam. :)
Hvala I me😁 glupo mi je vec sto god narucujem molim okolo da mi naruce..a ovo mi se cini jednostavno..i nije tako skupo...
Hedgehog a mislim si da je to u rangu e-baya pa onda ne ocekujem nesto extra..
Vidjela sam i ja bodije😍
Sortiraj odgovore
Najstariji