Cure mene zanima što je s dzenny, kako je prosao danas pregled u bolnici..
Ja sam zadnji uzv imala sa 33+2, bas sam pitala svoju doktoricu na viziti hocu ga jos imati. Rekla je da nije bitan on u ovim tjednima vec ctg koji mi rade svaki dan.
I vaginalno su me gledali prije 2 tjedna, i kod mene sve obrnuto ide.. vodenjak se povukao iz rodnice( a bio je virio 4 cm), i otvorena sam samo 1 prst.
Radili mi i bris na streptokok i negativan je. Danas mi kazu hodaj kuda hoces, inace ćeš prenijeti😟😉...
Ali strah cini svoje... imala sam jutros menstrualne bolove ali kratko su trajali.. i iscjedak mi se prozirni pojavio, ne puno, ali nisam iscjedak imala mozda 2 mjeseca.
Jao mene tako leda bole ali stalno bez prekida i imam pritisak dole i glava me boli. A mali je jako miran danas, nikad nije bio takav...cak sam jela cokolade i nista, samo osjecam pritisak dole jak. Sad kao i menstrualni bolovi pa pratim na minute. Ne znam ako mi se ne javi jos koji sat mozda odem i na hitnu, bas mi cudno i zabrinuta sam 😒😔
Pupy- ja sam nakon pregleda u bolnicu krvarila 3 dana, ali doktor mi je odma rekao da je on kriv i da ce mi se to desit. Ali nisam imala nikakve druge bolove
Test senzibilnosti- meni je odmah na nalazu pisalo ponovit u 34.tjednu iako sam B+, pitala sam zasto kaze sestra to mi svima ponavljamo za svaki slucaj. Nemam pojma sta joj to znaci, ali u 34.tjednu moram ponovit
url=https://daisypath.com]
ej cure... bome ste se danas raspisale.. pa da krenem!
cizme- kupila prosle godine marte! nadam se da cu poslije poroda stati u njih jer ako ne,ranit cu se!!
barbs- ako sam dobro shvatila pa ti se sutra selis?? i super ti je pupa! samo stomak od tebe!
lidl- spickala 250 kn danas
violeta- leon
hedgehog- lena
pupy - kakvo je stanje?
a sad izvjestaj sa mog pregleda!
ctg-dobar
urin-na onu trakicu.leukociti. i a mi nisu rekli nista za to ( ??)
pregled- samo uvz,da vidimo kako Ema stoji.. jos uvijek zadak!!!
novi pregled u ponedjeljak! i ostajem u bolnici. carski rez ce biti u utorak ili srijedu.
smirena sam i pripremljena.. nisam u panici! sta je,tu je,nema druge..
pitala sam doktora jel moze u srijedu napravit carski da ne rodim na svekijin rodjendan!!!! pukao se smijat i rekao,vidjet cemo
znaci u pon opet pregled kod tog istog doktora i najvjerovatnije ce mi on radit i carski jer je gledao svoj raspored gdje me moze ugurati.
kod violetinog i hedgehoginog izbora imena trebaju biti smajlici i srceta. super imena
pitala sam doktora jel moze u srijedu napravit carski da ne rodim na svekijin rodjendan!!!! pukao se smijat i rekao,vidjet cemo
znaci u pon opet pregled kod tog istog doktora i najvjerovatnije ce mi on radit i carski
a legendo!! Umirem od smija
ja skoro i želila rodit na svekijin rođendan (ionak će mala po njoj dobit ime) ali prerano bi to bilo - 1.9. pa nisam skakala da se porodim
I blaaago ti se za ugovoreni carski....ti ćeš lipo ko čovik doć, smireno i staloženo, odradit to, i dobit svoju Emu da guštate <3 Tako i treba biti!
Ja pak umirem od straha, radi ovih seratora u ST šta ruski rulet vole igrat....
žena-majka-carica:)
Senorita, da, full je čudno kad odjednom ne moraš više mirovat....a ono mjesecima treniraš mozak u svakodnevnim situacijama na spor hod, nemoj ovo, nemoj ono....i onda kao odjednom "ajd, sve možeš normalno"
Treba koji dan da se opusti čovjek...ali super da si do te točke došla i svakako (pomalo!) kreni se gibat jer uležano tijelo nije baš neka super stvar za porod - bolje da se gibaš...u granicama normale, nećeš sad skakat i pirevat
žena-majka-carica:)
znaci u pon opet pregled kod tog istog doktora i najvjerovatnije ce mi on radit i carskia legendo!! Umirem od smija
ja skoro i želila rodit na svekijin rođendan (ionak će mala po njoj dobit ime) ali prerano bi to bilo - 1.9. pa nisam skakala da se porodim
I blaaago ti se za ugovoreni carski….ti ćeš lipo ko čovik doć, smireno i staloženo, odradit to, i dobit svoju Emu da guštate <3 Tako i treba biti!
Ja pak umirem od straha, radi ovih seratora u ST šta ruski rulet vole igrat….
a gle, nist me ne kosta da pitam!!!
sad sam smirena i sve 5,al mislim da ce me oprat u ponedjeljak.. mislim da cu muzu cmizdrit u autu na putu za bolnicu...
tjedan dana bez njega i sve.. i vec za par dana cu drzat Emu u rukama
Luce...onda stvarno ne znam. Skužila sam jedino to, da Petrova svima napiše ponavljanje. :/
Sortiraj odgovore
Najstariji