Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    treca_sreca
    14. Rujan 2017. 21:12

Meni ta visilica pari da ne svira, ne vidim potezni mehanizam?
    Violeta jesi u komadu? Posutila si se? Mene boljucka, muza jos nema.....cijeli dan. Svako malo ga pilam na sms da provjerim jel mob uz njeg ako krene....da ne budem morala restoran zvat (iza posla produzili na poslovni rucak u 5ipo) da na razglas zovu xy gosta jer mu zena mora u rodiliste 😂

žena-majka-carica:)

14. Rujan 2017. 21:13

Barbs komodu stavi negdje u boravak ili negdje u stanu gdje ima mjesta ako vec u sobi nemate..
    Vjerujem ti da ces gustat...ja prvu noc tj. prvo jutro kad sam se probudila u svojoj kuci i kad sam mogla popit kavu u pidzami bez da gledam neciju facu i slusam nekog, uzivala sam 😆 bas mi je bilo lijepo..neprocjenjiv osjecaj😁
    Fora su vam visilice cure😊 
    Kiki, ulosci...hahahha...bome da..a chicco su isto takvi, ogrooooomni😳

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

14. Rujan 2017. 21:17

Hahahha Treca sreca..scenarij ko iz filma😂 moli se xy da krene u rodiliste😂😂😂
    Barbs, zaboravih komentorat, loto😂😂😂 mozda ih Diego sve zezne😝 e a bas me zanima kako ce vasi reagirat na ime..rekla si da im jos niste rekli?

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

• Mamuka
    14. Rujan 2017. 21:28

Treća pritisne se zeko da svira. Slatko je skroz. Mislin da ću narucit još tih igrackica al to sljedeći misec jer dok sad do kraja sobu za micicu opremimo... i preksinoć sam na wishu potrošila 50€ ma dekoraciju za njenu sobu. Taj wish nije dobar. Ni malo 😂
    Barbs bas slatka komadica. Blago ti se, za par dana si spremna.... A ja tek za 10ak dana počinjem sa pripremama jer ne da mi se nista dok ne dodje ormar i sredin bar micicinu robu.... Preslagivanje ormara mi je jedan od najmrzi poslova. Srica mama to obozava pa ću nju zabavit 😂😂

• GaLu
    14. Rujan 2017. 21:50

Evo cure da se i ja javim. Drago mi je da ste sve dobro. Ja sam danas bila kod primalje, procijenila je da bi beba u terminu bila oko 3900g. Rekla mi je da se bebac spustio u porodjajni kanal. Zato meni cudno kako vec par dana trbuh drugacije izgleda.

• GaLu
    14. Rujan 2017. 21:51

Cestitke Barbs na preseljenju.

maca1510
    14. Rujan 2017. 21:57

Mamuka

Treća pritisne se zeko da svira. Slatko je skroz. Mislin da ću narucit još tih igrackica al to sljedeći misec jer dok sad do kraja sobu za micicu opremimo… i preksinoć sam na wishu potrošila 50€ ma dekoraciju za njenu sobu. Taj wish nije dobar. Ni malo 😂
    Barbs bas slatka komadica. Blago ti se, za par dana si spremna…. A ja tek za 10ak dana počinjem sa pripremama jer ne da mi se nista dok ne dodje ormar i sredin bar micicinu robu…. Preslagivanje ormara mi je jedan od najmrzi poslova. Srica mama to obozava pa ću nju zabavit 😂😂

Hahhahahahahaha ovaj wish uopce nije dobar,svaki dan nesto novo vidim, nista skupo,super i onda se na kraju uvik skupi dobra cifra 😂 danas muz zove da je kupio kameru,ekran,babyphone i to vec sta ide u kompletu (inace je freek za tehnologiju i uopce nisam  mislila da to kupimo jer ne vidim bas neku preveliku svrhu toga bar ne dok je s nama u sobu) i kaze sta samo sam 1000 kn to platio, a ja ono jel ti znas sta sam ja za 1000 kn mogla na wish kupit😂😂😂😂😂😂 morat cu deinstalirat aplikaciju😣

url=https://daisypath.com]

Kiki156
    14. Rujan 2017. 21:59

Galu kako ti sad izgleda trbuh? Jel se onako spustio ili? 3900 opaaa velika beba 😃

Ofnica
    14. Rujan 2017. 22:20

Bok cure, ja sam sestra od Marijane iz vaše grupe. Ako koga zanima, prodajem potpuno novi neraspakirani Avent grijač bočica, sve u originalnoj ambalaži. Jos je i u paketu kako sam ga ja primila dostavom. 
    Evo link: https://www.philips.hr/c-p/SCF356_00/avent-grijac-za-bocice-koji-omogucava-ocuvanje-nutrijenata
    Naime, ja imam dva grijače, ovaj sam dobila od sestre na poklon. Ovaj je svakako bolji od onog koji ja koristim, ali vec sam se na onog prvog navikla, tj. moj muž pa ne želi nista novo isprobavati. Ovaj model je odličan jer čuva nutrijente i ne moze pregrijati mlijeko. U Hrvatskoj je cijena 480kn, a ja bi ga prodala za 350kn (plaćen je 420kn u Njemačkoj). Eto ako ima koja zainteresirana, javite se na broj 0917899739, moze SMS. Saljem Tiskom.

Barkleys
    14. Rujan 2017. 22:21

Kiki - ne znam za te pelzy, ali ovi chiccovi def.ne stanu u gaće. Provjerila sam 

WISH - groznoooo. Ja sam postala ovisna :D

A što se tiče vrtuljka, ja sam prije ma ima tome više od 3-4 godine igrala nagradnu igru na klokanici, dijelile su se tri nagrade, a jedna je bila neka knjiga o djeci. To je vjerojatno prvi  i zadnji put da sam nešto osvojila. Ugl, dobila sam vrtuljak za iznad krevetića. I ono već godinama stoji kod moje mame među stvarima iz mog stana, dobro da ste me sad sjetile da ga nađem. Znam da sam ga guglala i da je bio brutalno skup. Pa reko ajde jednom će zatrebat. I sad se baš veselim! :)

Evo našla sam ga: https://www.magicbaby.hr/catalog/product/view/id/169/s/tiny-love-muz-vrtuljak-soothe-n-groove-mobile/category/102/

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.