Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    barbs
    14. Rujan 2017. 18:47

Senoritakova, super napredujete!! 
    Violeta, ti prati situaciju pa ako te previse strah idi u bolnici.
    I me, aaaajmeeeee, sto si me nasmijala sam tim komentarom jahahaha  i blaaaaagooo ti se sto si sve dogovorila sa DR.Z. ja ne kuzim zasto mene nije naručila kod njega... Ocito se moze..jos koji dan i Emica ce biti tuuu  Kako je Sretna napisala, cudno je znati tocno kad ces roditi.
    Mi se vec danas seljakamo. Danas spavamo dolje. Sutra ce frend doci namontirati kadu... A pomalo cemo nositi odjecu dolje da se mozemo smjestiti i kroz koji dan cemo biti na miru 
    Dzenny, baaaaaaas mi je draaaagoo da je sve u redu!!! Bas su te isprepadaliiii Grooooznooo... Ali najbitnije je da je sve u najboljem redu.

treca_sreca
    14. Rujan 2017. 18:51

dzenny, super!
    šteta sekirancije, ali nek je svo zlo s tim! glavno da je ipak sve u najboljem redu <3

Malena, thanks! zapisala sam si

Klea - vidiš dobra ti je ideja, samo ja već otkad imam uputu od ginekologa da ne idem dalje od pol ure voznje - zbog tog šta se prebrzo otvaram. Tao da jedino da avionom idem do ZG!

žena-majka-carica:)

14. Rujan 2017. 18:51

Kiki nema na cemu😊
    Dzeny super,  vidis da je to od aparata do aparata! Sve ce bit OK😁 sad odmaraj i gustaj😊
    Treca sreca, nije losa ideja da ides za Zg...

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

14. Rujan 2017. 18:52

Pisale smo istovremeno...nije ni avion losa opcija..jest da kosta al...

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

treca_sreca
    14. Rujan 2017. 18:53

sanjchi255

Ovo za igracke i zvecke sto idu u usta..to se projuha u vodi sa zlicicom octa, nema potrebe to alkoholom jer ipak stavljaju to u usta…prokuhavanje..kao dude i sve ostalo..

grickalice za zube ja nisam kuhala (zbog drške koja je plastična) nego bih prelila kipućom netom prokuhanom vodom iz lončića jedno 2 sec
    a ić ih prokuhavat, treba vidit jesu od kvalitetnog materijala (BPA free i ostalo, od čeg rade izdajalice npr) jer inače nije pametno kuhat a neko kinesko smeće s Wish-a npr........

dzenny
    14. Rujan 2017. 19:01

Jao i bili su me isprepadali.. ali ako sto kazete 'sva steta u tome bila' (proslo je)
    Ejj cure,u mn se danas nesto iscjedak promjenio,nije vise onak normalna boja,nega kao da mi pomalo ide na rozkasto,iako se krv ne vidi,pa.mozda je poceo ispadat sluzni cep (nezz kako to izgleda) ,mozda se sve polako priprema,jer znam ponekad imat i menstrualne bolove.. (od pregleda nije,jer me danas nisu vaginalno pregledali).. 
    Ii koliko najvise vam idu kontrakcije na ctg-u?? (Do kojeg br??)
    Barbs,docekasmo i mi cetvrtak 👏👏 bas mi je drago zaradi tebe.. (ZBOGOM STARCI) 😂😂
    I_me,aa eto docekat cemo i pon-utorak pa ce nam doc josnjedna curica.. 😍😍

• Mamuka
    14. Rujan 2017. 19:37

Cure negdi sam vidila da se spominje neki spreju za dezinfekciju plišanih igračaka koje se ne peru. Mislim da je pisalo da ja chiccov ili tako nešto al nisan zapisala pa ne znam sigurno. Pitat ću u nekom baby centru za to pa valjda će znat. Nove igračke ne dezinficiram tj te plišane i sta sviraju al ove sta idu u usta prelijen vrućon vodom. Sad ću morat ove od micice jer ipak se.godinama vucaju po kući. Ali me.mislin od tog radit bauk jer po tom nitko od nas ne bi bio živ. Čisto sumnjan da su naše mame dezinficirale toliko ko mi pa evo nas živi i zdravi.
    Na prematalicu ću stavit onu jednokratnu podlogu i kad se uprlja u smeće. Ovaj put ću ipak malo sebi olakšati. A one su sa onim punjenjem pa bebi neće bit hladno.
    Dzenny drago mi je da je ipak sve u redu. Uzv je sve samo ne 100% točan tako da sve to triba uzet s rezervom. Žali Boze živaca.  Al sve je dobro Šta se dobro završi. 
    Pupy prati pa ako dobiješ trudove il pukne vodenjak idi u bolnicu jer ako dodjes sad tamo mislim da bi te mogli i ostaviti. Osim ako ti želiš bit tamo od početka poroda. Onda OK.
    Violeta da bi to netko izračunao mora znati točne podatke o visini bruto plaće,  općina u kojoj je prijavljen i broj osoba koje su prijavljene na njega. Bez tih podataka nitko to ne može izračunati.
    Promijenio se povrat jer su se mijenjali porezni razredi i osobni odbitak tako da uz smanjenje poreza kojeg je uplatio dobio je i manji povrat.

Barkleys
    14. Rujan 2017. 19:41

Mamuka - ja sam bila gledala ovo, nisam još kupila, ali mi djeluje ono korisno za imat pri ruci

http://www.bubamara.in/hranjenje/chicco-sterilizacijska-tekuina-1-l/06771788003670677178

treca_sreca
    14. Rujan 2017. 19:41

Mamuka

Cure negdi sam vidila da se spominje neki spreju za dezinfekciju plišanih igračaka koje se ne peru. Mislim da je pisalo da ja chiccov ili tako nešto al nisan zapisala pa ne znam sigurno. Pitat ću u nekom baby centru za to pa valjda će znat.

meni se ovo čini najgora opcija....pošpricaš neku kemiju, koja se upije u tkaninu...i onda beba da to cucla, gore je nego bakterije koje su originalno bile na igrački. Hoću reć, po meni gore neražentana kemija, nego standardne "bakterije"....a sad jedino ako je netko te igračke šutao po podu, muvao oko pasa i mačaka itd. Ali onda bih oprala ih full u mašini pa kvragu i muzika!

Barkleys
    14. Rujan 2017. 19:43

A opet to što kaže Treća - to je kemija, pa nisam pametna....

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.