Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    14. Rujan 2017. 18:10

Violeta i meni je uzas sagnut se😭
    I me...carice...hahah carski da ne bude na svekijin rodendan😂😂😂😂😂 pa ajmeee...ti ces iduci tjedan se mazit s malenom Emom😳😳 jos 5-6 dana😊 
    Ovo za igracke i zvecke sto idu u usta..to se projuha u vodi sa zlicicom octa, nema potrebe to alkoholom jer ipak stavljaju to u usta...prokuhavanje..kao dude i sve ostalo..

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

14. Rujan 2017. 18:13

Senoritakava bravo za tebe i za Ritu! 😘 sad se kreci da to krene samo od sebe i da ne preneses😁

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

Nina2512
    14. Rujan 2017. 18:19

Suncokretica

Ana, neki ginekolozi šalju kasnije, a neki ne. Ovisi kako koji koliko sam skužila. U biti sigurno šalju ako je RH-, ali neki šalju i na +. Jer se kao može dogoditi (jako rijetko) da je taj test pozitivan, iako je trudnica RH+. Možda bolje provjeriti. Ja ću baš svoju priupitat idući tjedan na pregledu.
    Gdje ćeš to obavljati, to se ide u Petrovu 3 jel? Ili ćeš ti baš u bolnici?

U petrovu 3 idem,za tamo sam dobila uputnicu..
    Inace mojoj kumi su nasli bakteriju i zbog toga je morala na inducirani porod,dok moja sestricna kojoj su isto nasli bakteriju nije trebala,dobika je samo antibiotik..to koliko sam shvatila ovisi koju vrstu bakterije ti nadu

Kiki156
    14. Rujan 2017. 18:21

I me ajmeee pa iduci tjedan ces drzati svoju bebu, predivnooo! 😍
    I mene zanima sto je s Dzenny.
    Hvala Sanjchi, onda cu ih i ja prokuhati 😊

• M@lena
    14. Rujan 2017. 18:25

treca_sreca

Vrećice za zamrzavanje mlijeka - koje?…. ne one obične "za sendviče" tj za zaleđivanje mesa i sl?? Di kupit (najpovoljnije, ne patim da je brendirano tipa avent ne mora bit…svejedno mi, samo da je to TO)

Lansinoh vrecice za zamrzavanje majcinog mlijeka. Kupila sam ih u Muller-u.

Nina2512
    14. Rujan 2017. 18:27

Hedgehog

Luce, Suncokretica… Jeste krvnu grupu vadili u Petrovoj? Mislim da oni svima tako pišu, ponoviti nalaz bla bla bla… Piše i meni i svima s kojima sam pričala… :)

Ja sam isto tamo vadila ali meni nisu napisali ponavljanje..

kleaiva
    14. Rujan 2017. 18:28

Yel nemam bruh vec su mi se samo razdvojili misici. Ali nakon poroda ako se ne vrati u normalu moguce je dobiti i bruh. Ugl. nisam sretna s tim ali iiak se nadam da ce tijelo zbog vjezbanja odraditi svoje i vratiti se cim vise u normalu da se da rijesiti vjezbama uz fizioterapeuta. 😊
    Treca...to ispupcenje ti je to, iznad pupka kao crta malo ispupcena. Diastazs trbusnih misica, ako je do 2,5 cm sirine onda se mize rijesiti posebnim vjezbama, sve sire od toga tajtijeva steznik i vjezbanje i poseban nacin oko dizanja i sbega😞
    Curke puno vas je oko termina...idmarajte i skupljajte snagu za dan D.
    Mene nesto boli donji dio leda al mozda je ssmo upala misica jer smo dosta zdjelicom radili u utorak na treningu😂

https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png

kleaiva
    14. Rujan 2017. 18:29

Treca…a da nazoves u bolnicu neku u zgu i pitas da dodes na pregled a mozda i porod. Radije bi se vozila 4 sata i bila par dana u zgu nego da me na silu poradaju onako kako me strah ili ne telim😂

https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png

• sretna
    14. Rujan 2017. 18:36

I me ajme pa brzo ces vidjeti svoju Emu 😊 bas mi je to cudno kad tako tocno znas kad ces rodit, ne znam dal bi me bilo strah ili bi bila sretna 😄 u svakom slucaju, bas fora 😊

dzenny
    14. Rujan 2017. 18:40

Hejj cure,evo mene.. izvinte,stvarno prije nisam imala snage se javiti.. znaci cijelu noc od brige nisam mogla zaspati,jutros rano ustala i u bolnicu (prva sam dosla) ii onda dole hodaj gore-dole,kuci dosla oko 12h.. dok sam se istusiraala i jela,samo sam se bacila na krevet.. nisam imala snage tel niti da uzmem.. ustala malo prije,pa da vam se javim..
    Uglavno,dzaba mi je uzela 10god zivota.. hvala bogu sve uredu,beba je cak pokazala 3030gr,ali kao 100% ispod 2800gr nije,a to je sasvim normalno.. tak da je sve uredu.. jedino moja curica je spavala na ctg-u ii ja i babica smo je pola sata budile i jedva probudile 😂 i najsladje mi je bilo,kad je doktorica na uzv povikala "ejj pogledaj je,pogledaj je" aa ona je pupcanu vrpcu imala u ruci 😍😍 (mn premedeno bilo) i svako malo stisne pa pusti.. 😍
    Uglavno kod njih u bolnicu se javiti za tjedan dana,a kod svog ginekologa normalno idem.. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.