Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • M@lena
    13. Rujan 2017. 10:31

Cure, jel Pupy rodila?

treca_sreca
    13. Rujan 2017. 10:33

malena ja sam i izdajalicu/šeširiće riješila nekidan....nema više šta
    u biti imam neke robice za peglat, ali to su komadi koji mi neće trebat cca prvih misec dana pa mi nije napeto.
    Gledam radije da se na nešto "pametnije" potrošim
    sad ću se okupat i spremit još malo po stanu, da sve bude lipo uredno ako danas krene
    Da stvar bude bolja,
    stariji malac je jutros otišao na exkurziju 3 dana sa školom, Toma se lagano uhodava u školu (mada ujutro redovno viče "neću" ali kad ode, vrati se popodne zadovoljan i veli da mu je bilo dobro) i tako...nekako mi se čini kao da nije bed da sad odem.
    Ali svrbi me da potrefim danas na krivog doktora u radjaoni, onda sebi ne bih oprostila šta sam danas izazvala trudove. Teško je bit pametan! Ovo je stvarno sad stvar sreće, ko ruski rulet

žena-majka-carica:)

treca_sreca
    13. Rujan 2017. 10:34

Pupy se nije javila, čekamo...

barbs
    13. Rujan 2017. 10:35

Treca sreca, a bas groznooo!! Kod nas dodjes s D1 uputnicom i onda ti oni daju termin...
    Evo mene ... Gotova sam... Isla sam marendati... Cekam da bude gotovo pa cu ici poz nonu... I dali su mi papir za pracenje pokreta... Tako da cu to obaviti kod none... Ali evo vec jedno 5x se micao  samo sto nisam jos krenula... Pise da je najbolje nakon jela...
    Ja sam jos zatvorena!! Malo me strah da ce Diego odluciti doci poslije termina i da ce mi drip trebati dati...aliii o tome cemo vec razmisljati kad dodje vrijeme... Slijedeco pregled je 20. U 13.15 A ja za sebe rekla da cu oko 15.roditi ahahhahaa malo morgen  nema uopce znakova 
    Maaaaaaaaaa ja znam da je on umoran i nije da ga trazim sada da po cijele dane idemo negdje ali ako mozemo ici na Beer Creft do 1 ujutro mozemo ici i kod frendova u selu do 22 h 
    16.mi mama ima rockas... Moram vidjeti sta cemo joj kupiti Sestra i ja smo se nesto dogovarale..

barbs
    13. Rujan 2017. 10:36

Treca sreca i Malena, saaaaamoooo pomalooo!!! Nemojte se previse naprezati ako jos zelite izdrzati 2u1

• M@lena
    13. Rujan 2017. 10:37

treca_sreca

malena ja sam i izdajalicu/šeširiće riješila nekidan….nema više šta
    u biti imam neke robice za peglat, ali to su komadi koji mi neće trebat cca prvih misec dana pa mi nije napeto.
    Gledam radije da se na nešto "pametnije" potrošim
    sad ću se okupat i spremit još malo po stanu, da sve bude lipo uredno ako danas krene
    Da stvar bude bolja,
    stariji malac je jutros otišao na exkurziju 3 dana sa školom, Toma se lagano uhodava u školu (mada ujutro redovno viče "neću" ali kad ode, vrati se popodne zadovoljan i veli da mu je bilo dobro) i tako…nekako mi se čini kao da nije bed da sad odem.
    Ali svrbi me da potrefim danas na krivog doktora u radjaoni, onda sebi ne bih oprostila šta sam danas izazvala trudove. Teško je bit pametan! Ovo je stvarno sad stvar sreće, ko ruski rulet

Pa mislim da ce ti, sto se doktora tice, svejedno biti ruski rulet, danas,sutra ili za 5 dana. Bolje sada ako ti vec doma situacija to dopusta, bar ces s te strane biti mirna. What means a lot...

treca_sreca
    13. Rujan 2017. 10:39

super šta si zatvorena Barbs...stignete još selidbu provest nakomod do kraja, a onda to lako krene....odradiš par puta stepenice gore dolje, možda prenijet koju srednje tešku kutiju, podružiš se s mužem ...i krenut će, nema da neće!

barbs
    13. Rujan 2017. 10:39

Treca sreca, super za starijeg i za izlet... Vidim, s drugim isto dobro napreduje  Aaaaa za doktora znaaaammmm o znaaaammmm... Mene je strah da cu na nekog debila naletiti (npr OVOG OD DANAS).... On meni nije los ali sam cula losa iskustva u radjaoni... Zadnje: napravio je CR i razrezao joj arteriju... Srecom sve je super zavrsilo ali ne zelim njega
    Pitala sam sestru ako mogu kod svog dr koji mi je T pratio i rekla je da njega nema u TA  a I me je npr narucila opet kod njega 

barbs
    13. Rujan 2017. 10:50

Treca sreca, najgore je sta ja svaki dan radim stepenice jer smo na prvom katu  i to vise x dnevno  a nema veze... Morat cu ocito silovat muza HAHAHA 

• Mamuka
    13. Rujan 2017. 10:58

Dana drago mi je da je Viktora bolje. Samo se još malo strpite i Ici ćete svojoj kući.  Stvarno si se napatila, ali sad će sve biti super. 💜
    Sanjchi za mi je sta te opet muci taj odnos s mamon ali cure su u pravu, tribas je jednostavno nekako.izbaciti iz misli i svog zivota jer ona očito nikad neće prici tebi i pokušat to popravit (iako se tu ne može ništa prominit) ili ostvarit neki "novi" odnos. A nekako mi se čini da podsvjesno to očekuješ. Teško je ali izbaci je i završi tu svoju agoniju jer samo mučis sebe a od tog nikakve koristi. Virujen da će ti beba pomoć u tome ali to moraš ti odradit. I virujen da je teško i ne ide priko noći al za svoj mir potrudi se.😚
    Yel stvarno mi je koma da u ovom stanju moraš prolazit kroz takve stvari. Sorry na iskrenosti al tvoj dečko još nije sazrio i ne kuzi da ćete vi postati mala obitelj i da se trebate zajedno skrbiti za jedan novi život. Kad ste se odlučili tu stanovati i započeti te neke radove tribali ste otvoreno i pričat o financijama. Te fore lako ćemo i snaći ćemo se na kraju svima dodju do grla i uvik se tu potegne rasprava tko je koliko, kad tad. Mislin da s njim moraš ozbiljno popričati jer taj odnos prema tebi ko prema nekom podstanaru je bezobrazan. Stvarno ti nije lako al to raspetljaj sto prije jer bebu u takvom košmaru je sigurno koma imat.
    Ovo za pase.... Užas.  Nije da ne volim životinje al za mene nema mista izjednačavanju životinja i ljudi jer oni to nisu. I svaka ti čast na strpljenju jer u tom svemu ja ne bi 1 dan izdržala.
    Ako želiš pisat i ako ti to olakšava pisi. Mislin da je jasno da nije ovo samo topic o trudnoći i beba ma već o životu.  😁

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.