Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    13. Rujan 2017. 13:16

Kiki..hvala ti na tvojim rijecima😘 danas sam vec lubo boljr i ne zamaram se vise time..to mi valjda u nekom trenutku dode pa se prelomi u meni, eto zadnjih par dana sam razmisljala o tome, i jucer je seka rekla da su bili mama i ocuh u SK pa je isla kuci s njima..dakle prosli kraj moje kuce..i onda mi se to vratilo..pa sve skupa je rezultiralo ispadom tuge, jada, bijesa..vrtuljak emocija je to jucer bio..danas sam vec OK😊 
    Da, Barbs...zasto si se rasplakala???

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

barbs
    13. Rujan 2017. 13:16

Naljutila me najstarija sestra, a ne ova... Iz razloga sto je napisala preko poruke jako ruzne stvari mojoj sestri i cinjenice koje nisu ni istinite jer sada valjda napada radi objave sa FB(njene!!) ... Valjda misli da je napad najbolja obrana ali s druge strane je napisala ruzne i neistinite stvari o nasim roditeljima i jos napisala da je ona zaboravila da ima oca i sestre... I mene to iskreno ne boli nit me dira... Ali me ubija sta se tako lose ponasa prema tati koji joj je dao vise nego sestri i meni jer je dijete rastavljenih roditelja...

violeta1
    13. Rujan 2017. 13:17

GaLu ma muz je uvijek uz mene, a posebno sad kako trebamo dobit djete, bas se brine i ponasa zastitnicki, brani nas kao lav. 
    Barbs sto je bilo? 

barbs
    13. Rujan 2017. 13:17

Aaaali kako sam napisala, svaka obitelj svoj kriz nosi!!!

13. Rujan 2017. 13:19

Uhh Barbs...nekako mi ta tvoja sestra vuce na moju stariju

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

violeta1
    13. Rujan 2017. 13:19

barbs

Naljutila me najstarija sestra, a ne ova… Iz razloga sto je napisala preko poruke jako ruzne stvari mojoj sestri i cinjenice koje nisu ni istinite jer sada valjda napada radi objave sa FB(njene!!) … Valjda misli da je napad najbolja obrana ali s druge strane je napisala ruzne i neistinite stvari o nasim roditeljima i jos napisala da je ona zaboravila da ima oca i sestre… I mene to iskreno ne boli nit me dira… Ali me ubija sta se tako lose ponasa prema tati koji joj je dao vise nego sestri i meni jer je dijete rastavljenih roditelja…

Ona samo iskoristava i bas jer je dobila vise jer je djete rastavljenih roditelja tako se i ponasa. A ljudi cesto grijese i tu je odgoj kriv, jer po mome bolje bit i djete rastavljenih roditelja nego u losoj obitelji, ali to ne znaci da roditelji moraju onda razmazit djete.

barbs
    13. Rujan 2017. 13:23

Violeta, potpisujem!! 
    Nego sada nam je tesko presutjeti sve to jer mi sestra govori kako tata svaki dan zove tu stariju a ona ne odg... I pravi budalu za sebe!  A pred 10g ona jenbila otkantala nasu familiju radi auta kojeg nije ona dobila... O tome sam vec pricala... Grozno... Grozna zena... Ali eto, mene nije briga za mene.... nego za tatu... To me dira najvise..
    MUZ-mislim da smo vec pricale o tome kako je NAJBITNIJE da muz i zena budu na istoj strani i da tu situacija nije klimava jer ako jest, to je pad sistema...
    Violeta, dobro je tvoj muz rekao!! Da vas potjeraju - sve treba razbiti   ako nisu oni u to ulagali..

violeta1
    13. Rujan 2017. 13:27

Barbs probaj pricat s tatom ili mu onak nabacit neke stvari... tesko je njemu 

violeta1
    13. Rujan 2017. 13:30

Cure u ovoj mojoj danas akciji, na kraju se ispostavilo da muzev brat tog klinca ni ne pozna. Tako da cu ja morat pazit sta baba radi i kog dovodi kad budemo same doma.A malom cu isto rec da mi mora reci ako nekog ne pozna. Jer baba polako izmice kontroli.

treca_sreca
    13. Rujan 2017. 13:33

violeta1

po mome bolje bit i djete rastavljenih roditelja nego u losoj obitelji,
    ali to ne znaci da roditelji moraju onda razmazit djete.

Amen!
    inače, cure, meni se čini da se neko vrime ne biste trebale družit sa svojim familijama/sestrama jer vas samo živciraju
    malo se šalim, ali dijelom se čini kao logičan zaključak.
    Općenito smo sve mi sad pred kraj T malo čudnjikave i osjetljive, tako da pogotovo sad bolje ne dirat u neke te ionak čudne polunarušene odnose, možete se samo zbedirat.
    Ja svoje nisam vidila....ni mamu, ni polusestru/e s mamine strane ohohoo...i niš mi ne fali

žena-majka-carica:)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.