Kiki..hvala ti na tvojim rijecima😘 danas sam vec lubo boljr i ne zamaram se vise time..to mi valjda u nekom trenutku dode pa se prelomi u meni, eto zadnjih par dana sam razmisljala o tome, i jucer je seka rekla da su bili mama i ocuh u SK pa je isla kuci s njima..dakle prosli kraj moje kuce..i onda mi se to vratilo..pa sve skupa je rezultiralo ispadom tuge, jada, bijesa..vrtuljak emocija je to jucer bio..danas sam vec OK😊
Da, Barbs...zasto si se rasplakala???
Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta
Naljutila me najstarija sestra, a ne ova... Iz razloga sto je napisala preko poruke jako ruzne stvari mojoj sestri i cinjenice koje nisu ni istinite jer sada valjda napada radi objave sa FB(njene!!) ... Valjda misli da je napad najbolja obrana ali s druge strane je napisala ruzne i neistinite stvari o nasim roditeljima i jos napisala da je ona zaboravila da ima oca i sestre... I mene to iskreno ne boli nit me dira... Ali me ubija sta se tako lose ponasa prema tati koji joj je dao vise nego sestri i meni jer je dijete rastavljenih roditelja...
GaLu ma muz je uvijek uz mene, a posebno sad kako trebamo dobit djete, bas se brine i ponasa zastitnicki, brani nas kao lav.
Barbs sto je bilo?
Uhh Barbs...nekako mi ta tvoja sestra vuce na moju stariju
Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta
Naljutila me najstarija sestra, a ne ova… Iz razloga sto je napisala preko poruke jako ruzne stvari mojoj sestri i cinjenice koje nisu ni istinite jer sada valjda napada radi objave sa FB(njene!!) … Valjda misli da je napad najbolja obrana ali s druge strane je napisala ruzne i neistinite stvari o nasim roditeljima i jos napisala da je ona zaboravila da ima oca i sestre… I mene to iskreno ne boli nit me dira… Ali me ubija sta se tako lose ponasa prema tati koji joj je dao vise nego sestri i meni jer je dijete rastavljenih roditelja…
Ona samo iskoristava i bas jer je dobila vise jer je djete rastavljenih roditelja tako se i ponasa. A ljudi cesto grijese i tu je odgoj kriv, jer po mome bolje bit i djete rastavljenih roditelja nego u losoj obitelji, ali to ne znaci da roditelji moraju onda razmazit djete.
Violeta, potpisujem!!
Nego sada nam je tesko presutjeti sve to jer mi sestra govori kako tata svaki dan zove tu stariju a ona ne odg... I pravi budalu za sebe! A pred 10g ona jenbila otkantala nasu familiju radi auta kojeg nije ona dobila... O tome sam vec pricala... Grozno... Grozna zena... Ali eto, mene nije briga za mene.... nego za tatu... To me dira najvise..
MUZ-mislim da smo vec pricale o tome kako je NAJBITNIJE da muz i zena budu na istoj strani i da tu situacija nije klimava jer ako jest, to je pad sistema...
Violeta, dobro je tvoj muz rekao!! Da vas potjeraju - sve treba razbiti ako nisu oni u to ulagali..
Barbs probaj pricat s tatom ili mu onak nabacit neke stvari... tesko je njemu
Cure u ovoj mojoj danas akciji, na kraju se ispostavilo da muzev brat tog klinca ni ne pozna. Tako da cu ja morat pazit sta baba radi i kog dovodi kad budemo same doma.A malom cu isto rec da mi mora reci ako nekog ne pozna. Jer baba polako izmice kontroli.
po mome bolje bit i djete rastavljenih roditelja nego u losoj obitelji,
ali to ne znaci da roditelji moraju onda razmazit djete.
Amen!
inače, cure, meni se čini da se neko vrime ne biste trebale družit sa svojim familijama/sestrama jer vas samo živciraju
malo se šalim, ali dijelom se čini kao logičan zaključak.
Općenito smo sve mi sad pred kraj T malo čudnjikave i osjetljive, tako da pogotovo sad bolje ne dirat u neke te ionak čudne polunarušene odnose, možete se samo zbedirat.
Ja svoje nisam vidila....ni mamu, ni polusestru/e s mamine strane ohohoo...i niš mi ne fali
žena-majka-carica:)
Sortiraj odgovore
Najstariji