Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • GaLu
    13. Rujan 2017. 10:59

Sto se tice onog clanka za trece dijete mislim da nije bas tocno. Moji klinci pune sad kroz mjesec dva 11 i 9 godina, tako da tolko godina je proslo da ovu trudnocu dozivljavam ko da mi je prva. Sretna sam, a i svega me strah, skroz neki drugi osjecaj, moguce da sam sad starija pa zato uvijek o necemu razmisljam. A kad sam rodila prvo dvoje sam bila u dvadesetima pa me nije tolko razmisljanje mucilo ko npr. sad.

• Mamuka
    13. Rujan 2017. 10:59

Ovo za treće dite... Ja nisam euforicna ni s drugim. Mislim drago mi je i sve to al nije to stanje ko s prvim. Bilo mi je drago ići kupovati stvari i te neke pripreme, ali ne mogu to usporediti s 1T i to me isto muci al ne mogu se natirat osjećate nešto što ne osjećan. Brinen da je sve u redu, veselim se uzv-u da ga vidin,.... ali to nije TO. 😓
    Ja još iman i neku grižnju savjesti jer eto micica više neće bit u centru pozornosti i sad će nas morat dilit. Ona je bas velika maza i stra me da se ne osjeti odbačenom ili zanemarenom. Mislin da i ona osjeća da ima još malo vrimena do tog diljenja i sve se više nekako lipi za mene i sve se više mazi. Pomazi ona i stomak i kaže tu je brat ili beba ali ne može bit svjesna koliku to promjenu nosi. Onda i ja nekako sve više mazukam nju da osjeti da je volimo i da se osjeća sigurno i da je mirna i zadovoljna. 💓
    Na što fontova su osjećaji i razum. Kad si roditelj nikad mira i spokoja, uvik te nešto kopka 😵

violeta1
    13. Rujan 2017. 11:07

Yel ovako, sto se mene tice samo reci svoje probleme ovdje na forumu, lakse je nepoznatima se povjerit jer dobijes realne savjete a ne one lazne.
    Ovako po meni tebe tvoj muz nimalo ne cijeni i ne postuje, on je na strani svojih i jos ste s njegovima, i iskreno ne bih ti bila u kozi. Mi smo u ovih 5godina braka ulozili u tude preko 65 000kn  (kad bih brojala vjerujem da bi doslo do 75000kn) ali ja imam svoju kucu, svoju garazu i svoj mir.Ok kod mene je problem dvoriste sto djelimo, ali muz i ja smo jedno i sto god meni smeta on rijesi ili ja kazem njegovima u facu.Njegovi nama placaju struju i kad bih se selili sve bi ostavili kako je jer nam placaju struju, ALI da nas isteraju van, muz je prvi rekao da bi sve porazbijao ne bi im ostavio nista, moj muz kad se naljuti on je stvarno opasan.Npr.njegova baba je jedan dan bila cijelo do podne kod zene koju svi smatraju vjesticom, meni je rekao da izbjegavam babu, a tati je rekao da ako on izludi da ce babu zakljucat u sobu i ne dat joj van (a baba je s njegovima). 
    Uglavnom, htjela sam ti reci da prvo ti nemas razloga ulagati u njihovo, ako to necete koristiti samo muz i ti. I nemoj slucajno dizat neki kredit i njima davat novce! A kao drugo, tvoj muz je idiot!!!! Sta on misli doveo zenu kuc, i sad nek se zena pokorava cijeloj obitelji i svi ju mogu zajebavat kako hoce. Lijepo to njemu reci da neces trpit nikoga i da zelis da te se postuje, a ako ne ide, kupi prnje i bjezi od tamo. A on ako te voli ici ce s tobom. Ne trpi nikoga i nista, a isto tako ne mozes mjenjat ljude u njihovoj kuci, to sto oni rade s psima, oni su gazde i svoj na svome, a tebi al ne pase sta si dosla ili zasto jos zivis tamo. Ja ti zelim puno srece i da muz progleda. I ako se situacija ne smiri uskoro, idi ili idite. Samo znaj, kad si u tudem, uvijek si u tudem, posebno jer vi sve djelite skupa. 

• GaLu
    13. Rujan 2017. 11:07

Yel nemoj se ustrucavati pisati, olaksanje duse je pola puta do uspjeha. Nadam se da ce se sve srediti ali mislim da nije ok da partner predbacuje tko je sta kupio i kolko novaca potrosio. Ja sam dosla u stranu zemlju radi muza bez posla bez novaca, muz je bio taj koji je kupio stan i kupovao sve dok ja nisam radila, a to je bilo 4 god. Nikad mi nije nesto predbacio radi toga jer se nije ozenio za moju rodbinu pa da nam oni daju novce, nego se ozenio za mene koja sam tad bila nezaposlena i to je dobro znao. Nakon 10 god zajednickog zivota kupili smo si kucu zajednickim radom i odricanjem. Tako da moj savjet najbolje ici negdje i pokusati izgraditi zivot bez roditelja u istom domacinstvu.

violeta1
    13. Rujan 2017. 11:17

Barbs najbolje je sam ako par moze. Meni su moji htjeli kupit kucu preko puta njih, znaci imali bi svoju kucu, svoje dvoriste, ali ja nisam htjela jer ne volim to selo. Iako ne bih mi smetalo da zivim preko puta mojih, samo selo je bas jadno i znam kako mi je biko zivjeti u takvom selu, iako tamo evo 3 mlade obitelji su dosli zivjeti u roku godinu dana.
    I super za srceko, divno je kad cujemo da u nama kuca maleno srce 😊😊
    Dena bas mi je drago sto maleni napreduje. A sto se tebe tice, bas sve neki pehovi, ali lijepo zamoli sestre i doktore, ispituj, trazi, nemoj se ustrucavat pitat sve i svasta. Ja sam rekla da cu sve ispitivat sto mi nije jasno.
    Sanjchi to za skolovanje muza hehehe imam i ja takvog, on je stvarno divan i svaki dan mi pokazuje da sam mu ja najvaznija i sad bebac, ali da ima mana jos ufff ima hehe...a tko ih nema, imam ih i ja 😂😂😂

violeta1
    13. Rujan 2017. 11:23

Evo kod mene baba dovela nekog klinca, navodno od muzevog brata prijatelj, izaso je ovaj van i sad se sprema za skolu, a ovaj klinac obilazi dvoriste, a cukci laju kao ludi, i ja sad izletila van i klincu rekla ti tamo sjedi (kod svekrve u njen dio dvorista) i nemas sta setat po dvoristu, a cukce zatvorila. Klinac me gledao kao neku opasnu 😂😂😂 Ma daj oce mi neki balavci steta po dvoristu i oko auta i gledat sta imamo..nema sanse haha

violeta1
    13. Rujan 2017. 11:26

GaLu

Yelnemoj se ustrucavati pisati, olaksanje duse je pola puta do uspjeha. Nadam se da ce se sve srediti ali mislim da nije ok da partner predbacuje tko je sta kupio i kolko novaca potrosio. Ja sam dosla u stranu zemlju radi muza bez posla bez novaca, muz je bio taj koji je kupio stan i kupovao sve dok ja nisam radila, a to je bilo 4 god. Nikad mi nije nesto predbacio radi toga jer se nije ozenio za moju rodbinu pa da nam oni daju novce, nego se ozenio za mene koja sam tad bila nezaposlena i to je dobro znao. Nakon 10 god zajednickog zivota kupili smo si kucu zajednickim radom i odricanjem. Tako da moj savjet najbolje ici negdje i pokusati izgraditi zivot bez roditelja u istom domacinstvu.

Bravo za vas i za muza...to je ljubav i takva ljubav ce trajati cijeli zivot. 😊 Jedan lijep primjer da se sve moze kad se hoce.

• GaLu
    13. Rujan 2017. 11:43

Hvala Violeta  

violeta1
    13. Rujan 2017. 12:11

Zamislite vi to, muzev brat oso u skolu, taj klinac sjedi i prica s babom i baba njemu mene ogovara i ja izasla van i ona meni ajde u drustvo i ja njoj necu, a ona kako ti tako, i ja odem u kucu. Nazvala muza on poludio i sad zvao svekra (a to je njegova mama). I sad doso bratic, odma smo kuca do kuce, i otero klinca, muz ga zvao. A ja sam babu takvu bukvicu ocitala, na kraju je mali iz jednog okolnog sela iz jako lose obitelji, i dovela ga baba s groblja. Uf nikad nisam nista babi srala al danas je dobila od mene jezikove juhe. Ja trudna, ona stara, i dovodi nekog kog ni ne zna kod nas i prica o nama, sta da ju napo ili nesta. Jaooo uzas! 

13. Rujan 2017. 12:17

Uff Violeta..bome kak je baba luda..pa kak samo tak nekog pokupi i dovede doma..dobro da ga nije u kucu jos pustila😳😳 

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.