Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • GaLu
    13. Rujan 2017. 12:20

Violeta bravo za muza, stariji ljudi su ponekad van kontrole tako da super da joj muz tvoj kaze, a ne kao neki koji se ne usude reci ni rijec svojoj rodbini.

13. Rujan 2017. 12:20

Treca sreca, blago Davidu..oni vec drugi zjedan skole na izlet idu😅
    Mamuka..nekako bude to doslo na svoje, ako ne prije onda kasnije, ali ne gubim vjeru da ce to bit u redu😚 
    Galu, divan ti je muz😊q tako i treba..to je pravi partnerski odnos

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

13. Rujan 2017. 12:26

Mene opet leda bole..osjecam se ko stara baba. Isla sam gore malo slozit ormare, ono, ljetno maknut i pripremit jesensko...ajme..ko da me netko tuko😥 
    Jos ima posla a nemogu..nemam ni di to sve slozit i stavit😮 sad kad se sve slozi i kad izbacimo van u ljetnu onaj veliki ormar onda cu u njega dragom slozit svu radnu robu, tako da to ni ne bude u kuci, vec vani (u ljetnoj) pa ce onda bit malo vise mjesta u ormaru (tj. ormarima)

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

MY_life <3
    13. Rujan 2017. 12:28

Yel oprosti na komentaru al mislin da je tu najveci problem u tvom dragom i da prvo trebas rijesiti stvati s njim, imala sam istu situaciju, on voli mene i zeli da zivot planiramo skupa al se isto tako ne moze odvojiti od svojih iako ga samo iskoristavaju, to je sve trajalo dok nisam skuzila da tako ne ide, popricala s njim otvoreno oko svega i rekla ili idemo skupa dalje i od mojih i tvojih ili ja odlazim sama...otisli ziviti na trece misto i volimo se i postivamo a ne svadamo se vise ni s mojima ni s njegovima, je da je sveki pocela zvati za svaku sitnicu vec tjedan dana i opterecivat nas svojim problemima al veceras kad se dragi vrati rijesit cemo i to 
    Barbs imamo istu taktiku hahaha svaki put kad se njemu ne ide negdi svaljuje krivnju na mene, njoj se neda, njoj se ide kuci e u zadnje vrime upotrebljavam istu tu taktiku i mogu ti rec da pali ne govori vise njoj se ne ide i njoj se ne da hahahaha 

Kiki156
    13. Rujan 2017. 12:40

Ah, dok sam sve iscitala... opet sam bila budna pola noci, dizala se na wc, pa zgaravica...vec mi se cini da mi je pola toga u psihi jer kad legnem znam da me ceka noc odlaska na wc i budenja. Preko dana ne idem toliko kao po noci, bar mi se tako cini! 
    Sanjchi imam 2 skafandera i 2 poluskafandera, ne znam kako da ih opisem, nisu nepropusni bas za snijeg nego vise kao debela odjelca za neko prijelazno doba. Jedan sam kupila, a ostale dobila. 
    Meni ne smeta da pisete ovjde sve sto vas muci, nije dobro drzati nista u sebi...
    Sanjchi ja sam ti vec pisala za mamu i tvoje djetinjstvo i sve sto si prezivjela je jako traumaticno. Ovo sto prozivljavas je zapravo dobro da je samo to, a normalno je da se tako osjecas. Treba vremena da nekoga, poput mame, iskljucimo iz zivota, ako uopce to mozemo u potpunosti. Slazem se s curama, ona nije zasluzila da i jedan tren mislis na nju, ali ja te razumijem, tvoja je mama.. Zelim ti da tvoja obitelj, dakle ti, tvoj muz i vase  imate svu onu srecu koju ti nazalost nisi imala. Mislim da ces tek kad rodis i kako tvoje dijete bude raslo svoju mamu moci lagano stavljati u neku proslost i s vremenom ce to biti samo ruzno sjecanje, sve ono sto si prozivjela.
    Yel. Ne mogu zamisliti da mi muz ikad tako nesto predbaci, osjecala bi se izdano. Vi ste tu da zajdeno stvarate a ne da brojite jedan drugome. Zasto bi ti ulagala u kucu njegovih?? Ti njemu moras biti na prvom mjestu, a ne njegovi roditelji. Pokusaj to rijesiti na miran nacin, bez svada jer to onda samo ide u krug, ali probaj mu dati do znanja da to nije u redu i da tako ne bi trebalo biti i da neces to trpiti. Naravno da ti moras postovsti njegovu obitelj kao i on tvoju, ali vas dvoje prvo pa onda oni. 

Kiki156
    13. Rujan 2017. 12:45

Cure sto se sve radi na prvom pregledu u TA? Na pregled idem iduci tjedan jedan dan (cekam da mi jave kad) pa me zanima hoce li biti uzv jer me zanima koliko je tezak 😊 A vidim da ne rade svima uzv nego samo crg i eventualno vaginalni pregled. 

barbs
    13. Rujan 2017. 12:49

Ja se malo druzim sa sestrom (onom normalnom ) i bas sam se rasplakala sada da je to uzasno...
    Procitam kad dodjem doma sve 
    Kiki, meni su mjerili tlak, morala sam dati urin, ctg mi napravili i vaginalni pregled...

treca_sreca
    13. Rujan 2017. 12:52

meni su eto na pregledu u rodilištu u trudničkoj ambulanti, s točno 38tj sad nekidan, samo UZV i ništa drugo radili.
    Nit CTG nit išta drugo..
    ok, ja sam 4 dana prije kod svog privat ginekologa odradila i uzv i ctg, ali evo - šta je ovaj dr u rodilištu znao šta jesam šta nisam
    Tako da boga pitaj o čem to ovisi? bar u nas u ST, ovde je cirkus

žena-majka-carica:)

treca_sreca
    13. Rujan 2017. 12:56

GaLu nas dvije smo jako slične...i ja sam prvo dvoje rodila u (ranim) dvadesetima i sad evo 10ak god nakon prvog - idemo po treće
    I isto nisam radila prvih par godina braka, jer sam na četvrtoj godina faksa rodila prvo pa dok sam diplomirala i izgurala djecu do negdje treće godine da su donekle uhodani u vrtić...tek zadnjih par godina napokon pridonosim kućnom budžetu. Dotad jadan sve muž. Nije to lako!

treca_sreca
    13. Rujan 2017. 12:58

barbs zašto si se rasplakala? čekamo detalje...nije te valjda sister ljutila?
    inače i mene hormoni pucaju zadnjih dana, cmoljava sam ajme
    To je normalno pred porod

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.