Kiki koliko skafandera ti imas?
Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta
Malena 😂 tako sam ja L rodila, dosla kao na pregled, a ono ostala rodit 😂 isto me pitao ako cemo pokrenut ili cu procekat da samo krene tipa navecer ili drugo dan ujutro kako mi on prognozira, al ja sam odlucila da ga pokrenemo jer sam vec prenjela a i htjela sam da me bas taj dr porodi 😄
Sta se tice posteljine, to gledam ustvarinogradicu i navlake za resetke od dada&rocco. A posteljinu za L krevet 90×200 sam uzimala preko mall.hr na mickey mouse i jos neke web stranice na paw patrol jer u ducanima nisam nista pronasla tada. A za kinderbet nisam nikad nigdje vidjela disney posteljine
Ja vec duuugo ne mogu vise od 15min setati… Cak i kad idem s muzem u setnje zaustavila bih se da sjednem nakon 10ak min… Danas sam isla s psom blizu kuce i to puzevim korakom i zaustavila bih se dok je ona trckarala uokolo… Jedva sam cekala da sjednem… Kriza me nisu boljela, ali kosti kod pipi da… Najgore mi je bilo kad sam rucak radila….
ma ja bi bila sretna da muz moze samnom al jbga kad radi.. 100% bi prohodali lijepu kilometrazu.. ovako sama se ne usudim..samo kada netko ide samnom..i nigdje bez mobitela..
mene nista ne boli kod pipi, samo osjetim kad duze stojim ili tako poslije setnje da me kriza bole,ali nije nepodnosljivo.. i da, poceo mi je jaci iscjedak i lagaaaaaaani grcevi..kao da cu dobit..a bh kontrakcije su cijelodnevne.. stalno ih imam..
i lakse mi je sjedit nego lezat..
e da,..i sto se tice one moje liste brojanja pokreta... primjetila sam da je full mirnija.. prije 2 dana bi u 10 min poslije jela izbrojala 10 udaraca..a sad joj vec treba skoro 1h.
I me, ma ja rijetko idem u setnje Jer sam koma
Vecinom se izmjenjujemo kad idemo s psom... Ja ju pustim oko 12-13h a on poslije podne... Jednom sam isla u setnju s njima odmah blizu kuce, gsje je nogometno igraliste, i morala sam sjesti...
a to od nase kuce je udaljeno 10min... Taj put nam je trebalo 20
grozno... Ali da, kad idem sama ooobavezno s mobitelom!!
Ajde jos malo pa ces znati na cemu si. u koliko h imas pregled!?
I me, ma ja rijetko idem u setnjeJer sam koma
Vecinom se izmjenjujemo kad idemo s psom… Ja ju pustim oko 12-13h a on poslije podne… Jednom sam isla u setnju s njima odmah blizu kuce, gsje je nogometno igraliste, i morala sam sjesti…
a to od nase kuce je udaljeno 10min… Taj put nam je trebalo 20
grozno… Ali da, kad idem sama ooobavezno s mobitelom!!
Ajde jos malo pa ces znati na cemu si.u koliko h imas pregled!?
u cetvrtak u 12:15h i jedva cekam!
I me, ooooo vjerujem tiii!!! a one grčeve kao da ces dobiti si tek sada pocela osjecati??
e jel mi moze netko slikati te sterilne komprese/gaze za pupak?
ja sam od kume iz bolnice dobila neke,sad ne znam jel to to ili da se zaletim sutra do grada..
Curke,kolko cesto imate kontrakcije? Meni se cini da je vise vremena kad ih imam,nego nemam.. danas mi je grozno s njima,stalno sam pod nekim pritiskom zbog njih..
Sanjchi vrijedna si 😊
Barbs tako je i meni u setnji. Sad sam isla sa psom u setnju 20min i sve me boli. Jos smo i stali jest orase hehe ovaj moj pas je svezder 😊
Sortiraj odgovore
Najstariji