Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    I_me
    12. Rujan 2017. 16:43

Treca sreca evo mc mouse ti je napisala sve za mikrovalnu. 
    Posto smo muz i ja oboje u ugostiteljstvu, ja kad kuham (npr. Grah, gulas, punjene paprike..) to je uvijek loncina, 2 dana jedemo.. ostalo stavim u posude i u skrinju. Pa kad nam se ponovo to jede,izvadim, bubnem u mikrovalnu i ko da sam sad skuhala. Tj.. uvijek kuham na veliko jer su nam smjene lude i ne da mi se stajat za stednjakom svaki dan..a ni njemu..Zagrijat vodu za kavu,mlijeko..npr.. napravim neko meso i pomes ili pire  i ostane za veceru pa si ugrijem..znam si kobase ispeci u njoj ili one gotove pizze da ne moram palit rernu..evo sad sam pravila za rucak rizoto i znam da ce mi se jesti kasnije pa si samo izgrabim u tanjur i zagrijem u njoj..moja sestra kaze da dok su joj klinci bili mali bila spas... pogotovo kad nemas previse vremena..danas su mikrovalne ko mini pecnice. Mozes i peci u njima.. npr.. moja mama si pece jaja u njoj.. 
    Kupio je muz novu. Candy, garancija 5god, 550kn..nije mi bio bas potreban sad taj trosak al kad smo navikli na nju..

I_me
    12. Rujan 2017. 16:49

M@lena

Cure, bili smo na pregledu. Nisam dosad jos dozivjela ovakav pregled.
    Danas me gledao i vaginalno i pitao da li zelim ici danas radjati ili zelim jos koji dan biti 2u1. Na sto sam ja ostala zatecena, no uspjela sam reci doktore ja bih jos koji dan 😁. Kaze on meni, ako zelite danas dovoljno je da vam samo napravim laganu masazu, jer ste vec otvorena i cerviks skracen na 1/3 clanka i skroz smeksan. A meni proslo kroz glavu sto sve jos moram odraditi doma prije poroda i ja govorim neka doktore jos malo. Kaze on meni, dat cu vam uputnicu za sljedecu kontrolu za tjedan dana, ali najvjerojatnije se vidimo i prije. Odmah sam rekla muzu da idemo jos kupiti neke sitnice, da mogu mirno cekati trudove.

Ma daj?!
    Sad sam se nasmijala al vjerujem da tebi nije bilo smijesno kad ti je to rekao.. 😥
    Znaci bebica bi mogla uskoro! 😆😊

I_me
    12. Rujan 2017. 16:53

Mene u zadnjih par dana ful bole ledja tj kriza.. setnje sa psom sve krace i krace.. nakon 15ak min ja koma.. a i jucer mi susjeda kaze.  Da mi stomak vise nije spicast nego da se full zaokruzio..tj da sam izgubila struk..

mc_mouse
    12. Rujan 2017. 17:03

Ajme malena. Ahahahahah koji šok. Da mi tak sta kaže pala bi u nesvijest. Ja bi pitala kak mislite vec danas 😅😅😂😂😂😂

luce <3
    12. Rujan 2017. 17:26

Sto se tice mikrovalne mi je imamo ali vrlo malo je koristimo... Ja cak volim i podgrijat na plinu a ne u mikrovalnoj....

M@lena znaci i ti ces nam svaki cas... Ja mislim da bi ja rekla amo to odma obavit 😂😂

violeta1
    12. Rujan 2017. 17:39

M@lena oo mogla bi ti svaki cas hehe...neka sve sad sredi i cekaj trudove 😉😊

barbs
    12. Rujan 2017. 17:49

Malena, aaajmeeeeee... Znaci svaki cas moze krenuti???
    I me, bome se slazem za mikrovalnu samo eto ksd ju nemas se naucis i bez nje...
    Ja sam odspavala malo... Sad mi je jos gore!! 

barbs
    12. Rujan 2017. 17:53

Ja vec duuugo ne mogu vise od 15min setati... Cak i kad idem s muzem u setnje zaustavila bih se da sjednem nakon 10ak min... Danas sam isla s psom blizu kuce i to puzevim korakom i zaustavila bih se dok je ona trckarala uokolo... Jedva sam cekala da sjednem... Kriza me nisu boljela, ali kosti kod pipi da... Najgore mi je bilo kad sam rucak radila....

Kiki156
    12. Rujan 2017. 18:00

Treca sreca daaa super je osjecaj! Za sad mi je sve stalo u komodu osim skafandera, njima moram naci neko drugo mjesto. Inace nisam kupovala previse jer sam znala da necu imat di s tim, al eto imam za prva cca 3 mj, to je ok. Bas mi frendica salje por jesam li kupila sve za malog iz ljekarne sto trebam i ostala je iznenadena kako sam se dobro opremila. Eto koristi od foruma, da nisam tu s vama ne bi ni ja pola toga znala! 
    Malena ajmeeee koji sok! Ja bi vjerojatno od straha rekla ma neka nas jos 2u1, a onda bi se do sutra od nestrpljenja predomislila i dosla rodit 😂

12. Rujan 2017. 18:02

Joj cure evo sad sam sjela, od 2 sam na nogama, kuhala rucak i sataras za skrinju..pa sude prala..nemogu nikuda😌 i dragi jr sad dosao. Taman sam vani bila s psima, davala im jest i malo ih pustila na ovu stranu dvorista..
    Mikrovalna-nije mi prijekopotrebna, ali za ugrijat tako nesto il ispec kokice👌 Sad ju imam, do sad sam zivjela bez nje😀
    Malena😳😳😳😳 ja bi se sokirala😂😂 jesi sad sve obavila? Pripremila?
    A sveki...haha...oguglala sam 😆

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.