Trecasreca sretno kod doktora nadam se da ce sve bit u redu
Mamuka sretno na pregledu
Treca sreca, a navikli smo se, pa nam nije problem..samo sto eto, sad ja bujam pa mi je problem😂😂
Suncokretica, hvala za link😁
E a kak ide to s carapama? Tu pise kao vel od 11 do neznam kolko, nisma zapamtila...lakse mi bi bilo da pise ko na robici😌
Mamuka, i mene neka luda zelja za hranom opcenito hvala...a baklava..to mi se jede vec mjesecima😥
Budete i dudu nekako rijesili, pomalo😊
Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta
Mamuka, super za micicu i piskenje/kakanje... Jos malo i pocet ce sama traziti! Samo ti uzivaj... Nemoj se previse naprezati s obvezama... Ja sam sigurno 2-3kg napucala od zadnjeg pregleda.. papala sve i svašta
Nije beba trazila... Mama je
sretno danas na pregledu!!
Javi nam se s novostima...
Treca sreca, to vrijedi i za tebe!! Javi nam kako je proslo trece misljenje... Uz tebe smo i nadajmo se da ces uskoro imati zakazan termin za CR, s obzirom na tvoje expresne porode.... Sto se kontrakcija tice, znam kako ti je...i ja ih imam cesto... I primjetila sam da kad me uhvate pocinjem teze disati..
Jedva cekam pregled u srijedu ujutro da vidim kakvo je stanje dolje...
Sto se bolova u kostima dolje tice, imam ih kad sam previse u motu...
Violeta i Marijana, rijetko koja prvorotkinja radja expresno kao i Treca sreca... Ali sve ovisi koliko vam je udaljena bolnica... Npr frendice mi pricale kako su njihove frendice isle roditi u RI iZ PU i tamo su im rekli da krenu nakon prvog poroda.... Iz PU u Ri treba oko sat vremena ako nema guzve...
Gledala sam malo novosti... (Vijesti)... Aaajmeeeee... U ZD je opci potoooppp!! Mc Mouse, dobro da ste na vrijeme zbrisali..
E sto ova radi u tebuhu, to nije normalno😖😵😵😵
Hvala curke na detaljnim opisima kako to izgleda kada krene, jer kao i svaka prvorotkinja zbunjena sam svakakvih bolovima koje tu i tamo osjećam. A najčešće kada nekoga pitam kako to izgleda, mi samo odgovaraju sa znat ćeš kada krene
Sanjchi, napravi baklavu i mi smo se navikli na ovaj krevet.
Eeeee i da, zaboravila sam spomenuti kako su jako pohvalile rodiliste u RI... Ova jedna je prvo rodila u Puli a drugo u Rijeci i rekla je da u RI babice doslovno masiraju saaaaaaaatima medjicu da se otvori dok u Puli rezu... I u Puli rijetko da dozvole porod na stolcu dok u Ri je to normalno...
Barbs - ovaj klavocin je čudo živo, evo nakon 2 dana ništa više ne osjećam. Samo mi je žao bebice, nekako ne vjerujem da to nije štetno. :(
Ali rekla je doktorica da bolje liječiti, nego čekati. Pa sad...
Čarapice - e i mene to zanima, mi smo kupili jedan paket u LIDLU broj 13, ali su se sad u pranju smanjile, pa mislim da su sada na idealnoj veličini
Nisam ju nikad radila, ni neznam kako ju napravit..ja jedem baklavu jedino kad ju od moje frendice mama napravi (bosanka je) pa to bude prefino😋😋😋 u babinje ce mi donjet😁
Barbs, tako nekako, i jos malo gore😌
Hedgehog, ne brini... Da može bebi naskoditi, ne bi ti nista dali Bitno da je proslo.
Sanjchi, aaaahhhh baklave ne mogu svi ispeci.... Kao niti burek
Sortiraj odgovore
Najstariji