Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    violeta1
    11. Rujan 2017. 14:59

Trecasreca sretno kod doktora nadam se da ce sve bit u redu
    Mamuka sretno na pregledu 

11. Rujan 2017. 15:00

Treca sreca, a navikli smo se, pa nam nije problem..samo sto eto, sad ja bujam pa mi je problem😂😂
    Suncokretica, hvala za link😁
    E a kak ide to s carapama? Tu pise kao vel od 11 do neznam kolko, nisma zapamtila...lakse mi bi bilo da pise ko na robici😌
    Mamuka, i mene neka luda zelja za hranom opcenito hvala...a baklava..to mi se jede vec mjesecima😥 
    Budete i dudu nekako rijesili, pomalo😊

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

barbs
    11. Rujan 2017. 15:02

Mamuka, super za micicu i piskenje/kakanje... Jos malo i pocet ce sama traziti!  Samo ti uzivaj... Nemoj se previse naprezati s obvezama... Ja sam sigurno 2-3kg napucala od zadnjeg pregleda.. papala sve i svašta  Nije beba trazila... Mama je  sretno danas na pregledu!!  Javi nam se s novostima... 
    Treca sreca, to vrijedi i za tebe!! Javi nam kako je proslo trece misljenje...  Uz tebe smo i nadajmo se da ces uskoro imati zakazan termin za CR, s obzirom na tvoje expresne porode.... Sto se kontrakcija tice, znam kako ti je...i ja ih imam cesto... I primjetila sam da kad me uhvate pocinjem teze disati.. Jedva cekam pregled u srijedu ujutro da vidim kakvo je stanje dolje...
    Sto se bolova u kostima dolje tice, imam ih kad sam previse u motu...
    Violeta i Marijana, rijetko koja prvorotkinja radja expresno kao i Treca sreca... Ali sve ovisi koliko vam je udaljena bolnica... Npr frendice mi pricale kako su njihove frendice isle roditi u RI iZ PU i tamo su im rekli da krenu nakon prvog poroda.... Iz PU u Ri treba oko sat vremena ako nema guzve...
    Gledala sam malo novosti... (Vijesti)... Aaajmeeeee... U ZD je opci potoooppp!!  Mc Mouse, dobro da ste na vrijeme zbrisali..

11. Rujan 2017. 15:04

E sto ova radi u tebuhu, to nije normalno😖😵😵😵  

Barkleys
    11. Rujan 2017. 15:04

Hvala curke na detaljnim opisima kako to izgleda kada krene, jer kao i svaka prvorotkinja zbunjena sam svakakvih bolovima koje tu i tamo osjećam. A najčešće kada nekoga pitam kako to izgleda, mi samo odgovaraju sa znat ćeš  kada krene  

barbs
    11. Rujan 2017. 15:06

Sanjchi, napravi baklavu  i mi smo se navikli na ovaj krevet.
    Eeeee i da, zaboravila sam spomenuti kako su jako pohvalile rodiliste u RI... Ova jedna je prvo rodila u Puli a drugo u Rijeci i rekla je da u RI babice doslovno masiraju saaaaaaaatima medjicu da se otvori dok u Puli rezu... I u Puli rijetko da dozvole porod na stolcu dok u Ri je to normalno...

barbs
    11. Rujan 2017. 15:07

Hedgehog, kako zubobolja napredje?
    Sanjchi...

Barkleys
    11. Rujan 2017. 15:14

Barbs - ovaj klavocin je čudo živo, evo nakon 2 dana ništa više ne osjećam. Samo mi je žao bebice, nekako ne vjerujem da to nije štetno. :(
    Ali rekla je doktorica da bolje liječiti, nego čekati. Pa sad...

Čarapice - e i mene to zanima, mi smo kupili jedan paket u LIDLU broj 13, ali su se sad u pranju smanjile, pa mislim da su sada na idealnoj veličini 

11. Rujan 2017. 15:14

Nisam ju nikad radila, ni neznam kako ju napravit..ja jedem baklavu jedino kad ju od moje frendice mama napravi (bosanka je) pa to bude prefino😋😋😋 u babinje ce mi donjet😁
    Barbs, tako nekako, i jos malo gore😌

barbs
    11. Rujan 2017. 15:16

Hedgehog, ne brini... Da može bebi naskoditi, ne bi ti nista dali  Bitno da je proslo.
    Sanjchi, aaaahhhh baklave ne mogu svi ispeci.... Kao niti burek 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.