Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    treca_sreca
    11. Rujan 2017. 17:57

Violeta citam te i meni to sve mirishe da cete uskoro bit utroje 😊 molim lijepo, da ides na red prije mene (bar dok ja ne rijesim KAKO ide van 😑) kad te vec zeza hoce-nece a sve je spremno!

žena-majka-carica:)

barbs
    11. Rujan 2017. 18:12

Belle, ja sam pila od 375mg.... Neko vrijeme od 300mg... Aaaajmeeeeee... Te mi nikako nisu valjale... Probava mi se usporila... S ovoma od 375mg je bilo puno bolje ali ne pijem ih otkad sam usla u 37.tj... tako su cure rekle... A kako je rekla i Treca sreca, i izbor voca se smanjio...
    jucer mi je frendica rekla da je njoj dr preporucila do kraja pije MG... K tome je rekla da je pila i ujutro i navecer radi prejakih grceva...
    Otkad sam prestala s MGom su se kontrakcije pojacale...
    Sretno, Treca sreca 
    Sanjchi, ni ja nisam neka ljubiteljica baklave...

maca1510
    11. Rujan 2017. 19:01

Evo i mene s pregleda. Sta se tice stanja ulozivosti cerviksa sve je nepromjenjeno znasci ne moram vise toliko mirovat. Beba vise nije okrenuta glavicom sad je na zadak ali ima vremena da se opet vrati. 1700 g ima, znaci sve je super ali anravno nebi to bilo to da se nesto bar malo ne zakomplicira. Naime tlak su mi mjerili 6,7 puta, pa lezeci pa ovako pa onako i on je 150/95 ... Dao mi je normabel i reko da nakon pola sata ponovno izmjerim i javim mu se.. Ako i dalje ne bude padao onda da idem na  hitnu😣😣😣 

url=https://daisypath.com]

violeta1
    11. Rujan 2017. 19:27

treca_sreca

Violeta citam te i meni to sve mirishe da cete uskoro bit utroje 😊 molim lijepo, da ides na red prije mene (bar dok ja ne rijesim KAKO ide van 😑) kad te vec zeza hoce-nece a sve je spremno!

Evo obratit cu se mom bebacu i reci mu hehe...i ja sam bas muzu rekla da imam osjecaj kroz 10dana da bi mogla, a on vice da cu ja ovaj tjedan garant. 
    Najbitnije je da ti rijesis sve oko poroda i budes mirna 😊😊

violeta1
    11. Rujan 2017. 19:30

Mi smo dosli iz setnje, ja sam se preznojila, pocelo ms sve bolit, kao baba sam setala na kraju. I doslovno sam osjetila bljuc iz pipi, i kad sam dosla doma iscjedak onak sluzav i dosta ga bilo. 2 veceri sam stavila vaginaletu i to se uvijek do podne od vaginalete ocisti sve, ovo sad je bas cisto. Bas mi ide taj iscjedak dosta i zadnji par dana.

violeta1
    11. Rujan 2017. 19:31

Maca super sto je sve u redu ovako, a tlak, pa od cega je tak visok? Jel uzimas nesta ovak prirodno da ga snizis? 
    Ja inace imam problema s niskim tlakom, al sad je ok.

• Dena1009
    11. Rujan 2017. 19:34

Pitanje za cure koje su vec rodile:
    Da li ste nakon poroda (meni je danas tjedan dana) imale jos osjecaj pritiska, ko da vas bebina glava jos pritisce skroz dole u rodnici, samo bez bolova?

url=https://lilypie.com]

• GaLu
    11. Rujan 2017. 19:48

Maca nadam se da ce biti sve u redu s tlakom evo ako hoces probati nesto prirodno. Cesnjak inace snizuje tlak, ja sam jela 3 reznja svaki dan radi bakterija i tolko mi je snizio vec niski tlak da sam jedanput pala u nesvijest. Onda mi je primalja rekla neka ga vise ne jedem jer on snizuje. 

11. Rujan 2017. 20:06

Violeta, da nije sluzni cep? 
    Ja evo dosla doma maloprije, isla sam kod zene za robicu..kupila sam hrpetinu robice, doslovce ne moram vise kupovat za prvih 6 mj...osim carapica i stramplica, jaknu i skafander..sve imam😅 puna ona maxi vrecica od hervisa (ogromna ona) za 500 kn...a ima tako lijepih stvari😍😍😍 i uscuvane su...carapice i stramplice cu sad kupit, i mozda za izlazak nesto, a kasnije lako uzmem jaknicu i skafander... Ona je dovukla kutiju, sve smo prvo pregledale, pa smo onda slagale po velicinama i ono sto mi se nije svidjelo ili sto je bilo tanko (njena mala je rodena u 8. mj) smo ostavile sa strane a ja sam jos hrpu toga dovezla doma😁 

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

11. Rujan 2017. 20:08

Znaci nema da je ista zaflekano ili poderano, sve je cuvano i vidi se po materijalu da je kvalitetno😀 ako cu nesto kupovat, to ce bit ono, za gust😊

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.