Jutro cure!!!
Kod mene opet kisa i depresija teska.. sugavo vrijeme.. sad mi fali ona vrucina.. meni se faca izdeformirala.. usne su mi ko da sam silikone stavila.. tako vec zadnjih par dana.. presmijesna sam si..
Sto se tice spavanja.. ok spavam.. probudim se mozda 1x u noci za piskit i popit vode, al spavam laganom snom, cujem sve, al sam ok ujutro. I nemam tonu jastuka oko sebe i primjetila sam da vise spavam na desnom boku..
Dena- samo ti pisi, koliko god gadljive stvari bile..
Barbs- istu kao i ti. Sa onim gore..
Ana- 15.8. Sam isla zatvorit komplikacije i otvorit porodiljni, vidim da je i treca sreca isto isla u pola mj i sve objasnila..
Sto se tice liste! Ja druga na redu! Ajme, pa kad prije???
Ma znam da cu izdrzati jos ovih par dana ali bas mi je nepodnosljivo biti ovdje... Tako da vec vidim da me nece vidjeti svaki dan kad dodjemo dolje
I me, odlicno!! Velika usteda I ti na desni bok??? Ja vec mj bolje spavam na desni bok, koliko god da se trudila na lijevi ali se vecinom probudim suprotno... Frendica je spavala svakako i rekla je da njoj nikada nista nisu rekli kako treba spavati...
Ja se sva izrostiljam po noci tako da spavam svakak, a ne samo na lijevom boku😂😂😂 samo na trbuhu ne mogu😅
Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta
Ana za otv porodiljni….meni je 45dana prije odp palo na 4.8 petak ali kako je tad gin bio na godisnjem otisla sam iduci tjedan po doznake za otv porodiljni a zatvorit bolovanje….i onda ta dva papira sam odnijela na hzzo malo prije 15og u mjesecu (a inace dotad doznake nosila uvik krajem.miseca, iza 25og jelte) znaci usla sam vec debelo unutar tih 45 dana, i tako mi je rekla na hzzo teta da je normalno…ne treba trcat prije tih 45dana na hzzo, dapace…
i sad cekam prvu isplatu oko 20.9. porodiljnog…dosad sam kompl dobivala (a ovaj mj cu dobit 4 dana bolovanja naknade i ostatak mjeseca nadam se svoju punu placu…ak nisu sta zafrkli s onom promjenom firme….hope not!)
Hvala ti..ma u mojoj firmi u kadrovskoj rade grozne babe kojima moram obavezno do 15. u mj donositi doznake ili me u suprotnom zovu po 10 puta na dan,komaaa..zato bih ja to odmah rijesila😊
Ana ja ti sutra idem na kontrolu i dobit cu doznake za porodiljni, dobis dvije (jedna na HZZO, jedna poslodavcu) i to ti vrijedi 6. mj..koliko je moj gin mi rekao...tako da ne moras svaki mj nosit
Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta
Ajme meni ne fale vrucine ni malo! Toliko mi je bilo grozno vruce da se jos nisam oporavila, imam traume od vrucina! 😂 I tu je kisa, al meni ne smeta.
I me jos maloooo 😊😊
Barbs ah da ti si sad jos u guzvi ali joos malo i uzivancija....zato i je bolje se maknitu.
Doktor mi radi popodne, vidit cu jos kako ce biti. Bas sam isla sad obrve cupat i kak sam bila malo nagnita mali se buni, ali nisu to tak snazni pokreti kao prije. I da primjetila sam da mi lice vece 😂 i imam sitne akne, al to znam da mi je zbog cokolade jer uvijek kad jedem cokoladu dobijem akne a u zadnje vrijeme ju jedem nenormalno..poveco mi se apetit, sve mi se jede.
ajme sanjchi divim ti se da spavate na krevetu od 120 mi smo na početku imali 140 i bilo je tako na knap, sad ovaj od 180 ne bi dala, nema tih para
ja od rekvizita za spavanje koristim veliki jastuk s kauča jer još nisam uzela bananu, paše mi između nogu da izravnam kukove, trbuh mi je valjda nekako na krevetu pa fala Bogu ne osjetim nikakvo zatezanje i kad obavim svoju rutinu većinom lipo spavam, noćas sam od 1:30 do 8:30 sa samo jednim buđenjem i bez dizanja, pregenijalno
treca sreca spominjala si meteo stanicu, jesi zadovoljna sa svojom? koju imaš? ja isto razmišljam o tome jer ne znam baš procijenit temp i vlagu ni kući na vani pa da imam doma nekog objektivnog
Kod mene je oblacno i malo proviri sunce, vec perem 3masinu vesa i gotovo, da se sve osusi i da bude cisto ak uhvati vrijeme za bolnicu da ne ostane. Joj moram vam i priznat sad sam tako nestrpljiva, ja bi da je bebac doma i da uzivamo svi troje.
Sortiraj odgovore
Najstariji