Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Suncokretica
    11. Rujan 2017. 15:19

Sanjchi, slušam tebe stalno kako te lupa po trbuhu i rebrima pa si mislim kako je moja mirna. Zadnjih dana se javlja, ali ne lupa toliko kao prije, vjerojatno ima sve manje mjesta...
    Ali baš si razmišljam, lupa ona i udara, ali nije to toliko jako niti prečesto, uglavnom ujutro i navečer dok ležim i iza jela... Teško mi je usporediti to s drugima kad ne znam koliko se vaše bebe miču. Nekad se pitam dal se trebam zabrinuti ili mi je dijete samo po sebi tako mirnije 

11. Rujan 2017. 15:21

barbs

Sanjchi, aaaahhhh baklave ne mogu svi ispeci…. Kao niti burek

Bas to...to treba znat..btw, ja to ne jedem jer mi bude preslatko i ne bude mi bas fino...ali kad sam probala njenu...😋 zena sama razvlaci tijesto (jufke-kako oni to zovu) pa cijeli stan bude pun tijesta, a imaju mali stan..onda ne radi to precesto..sad je htjela za bajram radit, najvise zbog mene, jer stalno frendicu iapitujem kad ce mama baklavu pec, ali nije stigla jer su imali goste, tetka i rodaci dosli, spavali kod njih pa nije stigla..😖 ali bude uskoro😁 

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

Suncokretica
    11. Rujan 2017. 15:23

Lidl čarapice dolaze u 3 veličine: 11-14, 15-18, 19-22
    Početne su dakle 11-14 i na svakoj piše koji je broj (ušiveno je) pa ćete uvijek znati.
    E sad ja ne znam koliko traju koje, pretpostavljam da su ove početne 11-14 za do 6 mj.?

11. Rujan 2017. 15:39

Suncokretica

Sanjchi, slušam tebe stalno kako te lupa po trbuhu i rebrima pa si mislim kako je moja mirna. Zadnjih dana se javlja, ali ne lupa toliko kao prije, vjerojatno ima sve manje mjesta…
    Ali baš si razmišljam, lupa ona i udara, ali nije to toliko jako niti prečesto, uglavnom ujutro i navečer dok ležim i iza jela… Teško mi je usporediti to s drugima kad ne znam koliko se vaše bebe miču. Nekad se pitam dal se trebam zabrinuti ili mi je dijete samo po sebi tako mirnije

Ma joooj e kad se krene gurat, rastezat, pa se makne na jednu atranu trbuha, pa udari...danas me u ducanu udarila, bila sam na blagajni, pa sam zajaukala a zena kaze: nece valjda van krenut😳 ja onak: nece, nece, samo me udara...
    Nekad bas bude intezivno to njeno javljanje a nrkad je mirnija, pa laganini osjetim..mi smo drugacije, pa tako i nase bebice. Vjerojatno jr samo mirnija😅

Belle84
    11. Rujan 2017. 16:14

Mene udara pod rebra tolko jako ponekad da vrisnem... udara me i u mjehur i jajnik... najvise navecer kad legnem spavat, ali evo danas me cijelim putem u autu kad sam vozila. Rastezanje, migoljenje 😂 Najmirnije je nekako ujutro, to sam primjetila. 

Belle84
    11. Rujan 2017. 16:27

Cure koliko mg magnezija dnevno uzimate?

11. Rujan 2017. 16:36

Belle i meni to isto navecer kad legnem i namjestim se pa ona krene: il se migolji ili stuca ili udara😌
    Ja jedan onaj od Bioelectre (mislim da se tak zove) sto ide direkt u usta, u prahu...

11. Rujan 2017. 16:37

300 mg, to mi je gin reko da uzimam toliko..

Marijana12345
    11. Rujan 2017. 16:39

Belle84

Cure koliko mg magnezija dnevno uzimate?

Moja je kapsula od 400mg

11. Rujan 2017. 16:45

Jel ti tako doktor rekao? Meni je moj bas napisao 300 mg, pa su mi tete u ljekarni dale taj direkt (ima okusl limuna i narance) jer je jednostavnije uzimat ga..

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.