Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    11. Rujan 2017. 11:21

Cure koje ste rodile?
    Jel se smije ricinusa popit nakon poroda? 
    Navodno se od njega dobro procistis?

11. Rujan 2017. 11:21

Bebushka, kad smo bili kod njegovih, veci nam nije stao u sobu, i onda kad smo se selili prenesli smo ga tu, jer ionako smo imali puno troskova da sad jos i krevet kupujemo...i tako vec dvije godine, stalno nesto..nije nam bas smetalo do sad, bili smo si blize jedni drugome😝 al sad bome smeta😥 nekako cemo morat uz sve to jos i taj krevet rijesit, a nisu bas jeftini..i isto mislim uzet 180 jer onaj 2×2 mi nekako preveliko zvuci..kad spavamo po hotelima, budu dva kreveta spojena (a obican krevet je 90 ak se ne varam?) i to nam je sasvim dovoljno mjesta, jos smo si onda nekako daleko😂 ja na ovakav ciljam...

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

11. Rujan 2017. 11:22

Ja bi najradije nesto da doslovno 'pisam' iz oba otvora, bez pritiska, sam da lije 😖😖

11. Rujan 2017. 11:23

Violeta, brzo ce bebac doma bit😊
    Yel..e bas to..da nema nikakvig napinjanja...

• sretna
    11. Rujan 2017. 11:32

Mi na moru imamo krevet 160x200 i to mi je premalo 😂 doma imamo 180x200. Ja  ne volim da je blizu mene dok spavam, hocu svoj prostor da se mogu protegnut kako zelim, a ne da mi smeta 🤣
    Za tocno tjedan dana imam pregled, jedva cekam da vidim kakvo je stanje. Nadam se dobro zatvoreno 😄

violeta1
    11. Rujan 2017. 11:35

Sanjchi lijep je krevet 😊 Polako i bit ce svega. Nas je 2×2 krevet a ja 167, a muz je oko 185 visok(ne znam tocno). Najsmjesnije mi je bilo kad smo moje necakinje, muz i ja svi skupa spavali u krevetu. Nas cetvero ko sardine, jer smo mi navikli na mjesta. Nas dvoje vecinom spavamo ledima okrenuto jedno drugome i guzice spojimo, to nam najbolje pase za oboje. 

• Dena1009
    11. Rujan 2017. 11:43

Violeta i moj Viktor se umirio par dana prije i onda u nedjelju navecer ko da je poludio, to mi je dalo neki predosjecaj da ce se tu noc nesta dogoditi pa sam se natjerala za svaki slucaj tusirati i depilirati nakon ponoci, a 10 do 4 krenuli su trudovi.
    Probava i kod mene je meka, al nemam normalan osjecaj da moram vec pritisak dođe odjedanput i jako je bolan, neznam jel mi gore stisnut il zadrzat. Ja sam dobila prasak Muvicol ( neznam dal ga ima kod nas) i cepic glicerina, on kao navlazuje da lakse izađe. 
    Hrana svugdje pise da treba uzet nesto za pojest ako potraje, al ja vam ne bih preporucila da jedete. Ja sam zadnje jela u nedjelju navecer, a ujutro sam prije nego smo krenuli u rodiliste popila 2 salice caja, pasalo.mi bas toplo, al sam nakon toga povracala kad su se teudovi pojacali, sve dok nisam izbacila sve sto sam imala u zelucu, zadrzaval se samo voda, a pila sam je u hektolitrima, mm je samo trcao sa bocicom i punio.
    Ja sam malo prije prvi put nakon poroda legla na trbuh, zvala sam babicu pa mi ke savjetovala za poboljsanje krvarenja da lezim na trbuhu i masiram ga. Tolko sam se bojala leci na njega da sam stalno spavala ko u trudnoci, jedva sam legla, osjecaj ko da je beba jos tu pa se bojim da je ne stisnem.

url=https://lilypie.com]

I_me
    11. Rujan 2017. 11:47

Yel

I_me, jesi rekla dr za otecenost?

Jesam. Prije cca mj dana kad su mi ruke i noge abnormalno oticali. Rekla mi je sto vise tekucine, noge na poviseno, odmarat i izbacit slano. I kako sam izbacila slano, prestala oticat. 
    A ovo sad za usne.. mislim da je svima tako na kraju.. da lice malo otekne,.. nije bas za zabrinut se..vec popodne licim na sebe 😂

• Dena1009
    11. Rujan 2017. 11:48

violeta1

Barbs ah da ti si sad jos u guzvi ali joos malo i uzivancija….zato i je bolje se maknitu.
    Doktor mi radi popodne, vidit cu jos kako ce biti. Bas sam isla sad obrve cupat i kak sam bila malo nagnita mali se buni, ali nisu to tak snazni pokreti kao prije. I da primjetila sam da mi lice vece 😂 i imam sitne akne, al to znam da mi je zbog cokolade jer uvijek kad jedem cokoladu dobijem akne a u zadnje vrijeme ju jedem nenormalno..poveco mi se apetit, sve mi se jede.

Po tvojim zadnjim postovima izgleda da imas sve simptome ko ja par dana prije poroda...hmmmm....jos malo? 🤗🤗

url=https://lilypie.com]

11. Rujan 2017. 11:51

Sretna, mislim da je to taman, 180×200
    Violeta, tako i mi najcesce spavamo😁 okrecemo se po noci pa se grlimo ali opet se probudimo okrenuti ledima jedno drugome😁
    Dena, pomalo i bude to sve doslo na svoje..ja sam sad toliko navikla na te udarce, protezanja i rastezanja, a stucanjr...ajme kad krene stucat😅 bas ce mi to falit kad rodim, mislim da cu stalno ocekivat da osjetim to..

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.