Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    violeta1
    11. Rujan 2017. 11:52

Dena1009

violeta1

Barbs ah da ti si sad jos u guzvi ali joos malo i uzivancija….zato i je bolje se maknitu.
    Doktor mi radi popodne, vidit cu jos kako ce biti. Bas sam isla sad obrve cupat i kak sam bila malo nagnita mali se buni, ali nisu to tak snazni pokreti kao prije. I da primjetila sam da mi lice vece 😂 i imam sitne akne, al to znam da mi je zbog cokolade jer uvijek kad jedem cokoladu dobijem akne a u zadnje vrijeme ju jedem nenormalno..poveco mi se apetit, sve mi se jede.

Po tvojim zadnjim postovima izgleda da imas sve simptome ko ja par dana prije poroda…hmmmm….jos malo? 🤗🤗

Moguce da ce jos malo 😊 Kako su ti krenuli trudovi? Od leda ili stomaka? Mene leda evo vec danima bole, jace i slabije. I dali to bas moze se pratit na minute?
    Bebac se javlja malo, i evo sad stuca. 

violeta1
    11. Rujan 2017. 11:55

Meni je najgore sto svi kazu znat ces kad krenu trudovi pravi, a ja sam zbunjena vise pa me malo strah kako znat da je to to. A nisam bas panicar da cu trcat odmah na hitnu, vise sam za pricekat da vidim sta se dogada. Kao i maleni mirniji je, ali evo sad ga valda stucanje probudilo pa se malo javlja 

• sretna
    11. Rujan 2017. 11:57

Moj L je bio divlji cak i taj dan kad se rodio i dan danas je turbo 🤣

barbs
    11. Rujan 2017. 11:59

Mi imamo nesto manji krevet... Zaboravila sam velicinu  ali dobar nam je... Samo moji jastuci zauzimaju prostora... Ali srecom ih nema puno pa je lako...
    I me, svi oticu pred kraj trudnoce... To je normalno... Nije normalno kad par prije termina krenes oticati, pa ti je zato savjetovala doktorica sto da izbacis... Meni nesto malo ruke, stopala i lice oticu... Ali meni gotovo neprimjetno dok neki mi kazu da se vec dosta vidi... Ali ja sebe gledam svaki dan 
    Meni vrucine aaaaapsolutno ne fale.... Kisa mi ne smeta.... Ionako se nemam kamo izgubiti jer mi svi zivi rade  sad cu vidjeti ako ce kuma proci do mene nakon sto zavrsi s poslom... Taman mi do 14h nikoga nema kod sveki... 
    Dena, kako si ti? Kako Viktor??
    Babylove i Aurora, kako ste nam??
    Violeta, uskoro bi ti mogla biti slijedeca..
    Ja pomalo spremam stvari koje cemo ponijeti u stan da nam bude sve na dohvat ruke... Malo ce jedino biti zeznuto radi peglanja...   ali snaci cemo se... Makar cu ovih dana speglati nesto robe koju cemo za prvo vrijeme imati dolje... A mama ce mi ovih dana donijeti bebinu..

barbs
    11. Rujan 2017. 12:00

Sretna, inace kazu sa kakva je beba u trbuhu takva je i uzivo 
    Violeta, maminoj teti su krenuli trudovi od trbuha... Rekla je da nije ni skuzila da je to to jer su joj svi govorili da ce krenuti s ledja.. 

• M@lena
    11. Rujan 2017. 12:16

mc_mouse

Denasamo ti piši bez recenzije 😁 Mame sta je najbolje za poslije poroda uzeti, a da se ima mekana stolica, a da nije bolno i grčevito kao portalak i sl…. ? Sve mislim da si uzmem i to spremim u torbu za bolnicu 😐
    Mene zdjelica rastura, kao da me netko drobi 😰
    E sva sreca pa smo otišli jučer iz Zadra, pa tamo potop 😰😰

Kuzite sliku 😂

Meni je, u prosloj trudnoci, svekrva napravila kompot od krusaka i suhih sljiva, pa mi je muz to donio u termos boci u bolnicu. Vazno je popiti tekucinu i pojesti voce. Nas tri smo bile u sobi, pa smo to podijelile i sve smo isti dan isle na wc bez problema. 😊

• M@lena
    11. Rujan 2017. 12:24

I_me

Jutro cure!!!
    Kod mene opet kisa i depresija teska.. sugavo vrijeme.. sad mi fali ona vrucina.. meni se faca izdeformirala.. usne su mi ko da sam silikone stavila.. tako vec zadnjih par dana.. presmijesna sam si..
    Sto se tice spavanja.. ok spavam.. probudim se mozda 1x u noci za piskit i popit vode, al spavam laganom snom, cujem sve, al sam ok ujutro. I nemam tonu jastuka oko sebe i primjetila sam da vise spavam na desnom boku..
    Dena- samo ti pisi, koliko god gadljive stvari bile..
    Barbs- istu kao i ti. Sa onim gore..
    Ana- 15.8. Sam isla zatvorit komplikacije i otvorit porodiljni, vidim da je i treca sreca isto isla u pola mj i sve objasnila..
    Sto se tice liste! Ja druga na redu! Ajme, pa kad prije???

Ovo za natecene usne ti je sasvim normalno. Meni osobno nisu natekle, ali svim prijama, vecinom onim koje su rodile curice, se to dogodilo neposredno prije poroda. Blizi se... kad rodis i smire se hormoni, sve ce se vratiti na staro.

Barkleys
    11. Rujan 2017. 12:32

Ideeeš, koliko stranica, idem sada čitati sveee. Nakon dvije noći ne spavanja zbog zuba, sada sam se napokon naspavala. Naravno uz kako kaže Sanchi "roštiljanje" i povremene piš pauze.

E i, naletila sam na FB stranicu od klokanice, zamolili su mame da pomoću GIF-a opišu porod. Baš sam se nasmijala. Ima svega. :)
    https://www.facebook.com/klokanica.hr/photos/a.356171011179203.1073741828.342769985852639/1298489476947347/?type=3&theater

• Dena1009
    11. Rujan 2017. 12:50

Violeta krenulo je od trbuha, probudio me strasam grc ko kod menge, al jaca bol koja je onda popustala, osla sam na wc i vidjela krvavkastu sluz(imala sam je i noc prije) izgledalo je ko da otjecr sluzni pa nisam panicarila. Zatim sam legla pocela da drijemam i opet takav grc i onda sam znala da ke to to, pocekala sam jos jedan i nazvala muza na posao. Ti grcevi su se izmjenjivali i bili razliciti i neki 30 sec, neki minutu neki su vise boljeli neki manje. U 7 sam nazvala rodiliste rekli su da pricekam da se ujednaci jos malo, oko pola 9 sam stigla tamo, u 17:08 rodila, od pocetka trudova sveukupno 13h i 18min dok nije izaso van

url=https://lilypie.com]

violeta1
    11. Rujan 2017. 13:15

Dena1009

Violeta krenulo je od trbuha, probudio me strasam grc ko kod menge, al jaca bol koja je onda popustala, osla sam na wc i vidjela krvavkastu sluz(imala sam je i noc prije) izgledalo je ko da otjecr sluzni pa nisam panicarila. Zatim sam legla pocela da drijemam i opet takav grc i onda sam znala da ke to to, pocekala sam jos jedan i nazvala muza na posao. Ti grcevi su se izmjenjivali i bili razliciti i neki 30 sec, neki minutu neki su vise boljeli neki manje. U 7 sam nazvala rodiliste rekli su da pricekam da se ujednaci jos malo, oko pola 9 sam stigla tamo, u 17:08 rodila, od pocetka trudova sveukupno 13h i 18min dok nije izaso van

Kak sve znas tocno, mene najvise to brine kako sta zasto. A sad kuzim posto moji bolovi traju od 5 do 20min onda nisu to ti pravi. 
    Dosta dugo taj proces cijeli traje. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.