Cure koliko mg magnezija dnevno uzimate?
Moja je kapsula od 400mg
Ja sam pila od 375mg
Mislila sam da Belle to pise😂😂 Marijana, zanemari pitanje: jel ti to doktor tako rekao😝
Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta
Iskreno, ovog uzimam godinama pa sam nastavila... nisam se posebno konzultirala s ginicem
Zanimljiv link:
https://klokanica.24sata.hr/forum/tema/preparati-koje-bi-trebalo-uzimati-prije-tijekom-i-nakon-trudnoce-preporuke-magpharm-1273
Sanjchi ja isto taj od Biolectre 300mg al bas me muce grcevi u nogama tj. u listovima kad navecer legnem u krevet, imam osjecaj da mi nis ne pomaze tih 300mg 😔 Jel vas muce listovi?
Preporucena dnevna doza magnezija ne 400 mg. Belle slobodni popij vise ako ti je 300 mg premalo. Ja sam s L bila oko 800 kg dnevno izmedu 35 o 37 tt po preporuci gin jer sam vec bila otvorena, kao da izdrzim do 37 tt, a ja na kraju prenjela 😂
M@lena i ja sam mislila da to nisu trudovi, ali ctg mi je pokazao da jesi trudovi kad sam bila na kontroli😊
Marijana ja nekako bih cekala sto duze doma, jer ne zelim da me muce u bolnici jako
Onda nije ni cudo da sam vec otvorena 3 cm. 😑
Preporucena dnevna doza magnezija ne 400 mg. Belleslobodni popij vise ako ti je 300 mg premalo. Ja sam s L bila oko 800 kg dnevno izmedu 35 o 37 tt po preporuci gin jer sam vec bila otvorena, kao da izdrzim do 37 tt, a ja na kraju prenjela 😂
Jedino sto se moze dogoditi da od malo vece doze budes napuhana ili da te protjera na wc. Ako se to desi znas da je od Mg
Ja sam od magnezija isto lipo isla na wc...taman mi je kompenzirao zatvor koji mi fe stvara.
Sad ima par dana ga ne pijem (mg) jer sam presla 38tj pa sam na cudu za na wc....a ni voca nema ko prije u izobilju, lubenice vishe ne valjaju....sve skupa ide na gore za probavu 😕
Hedge - bolje klavocin nego da te bol para u zivce jer to je najgore za bebu....nekad se mora birat "manje zlo"
Mamuka - je, kod Aracicke idem veceras....nadam se...jos uruipol. Ne nadam se cudu al kontam da cu bit bar mirnija ako CAK I ONA preporuci vaginalni izgon ove moje zatkice.
Srecom je puni manja od brace.....a i ja sam izgubila na kilazi...od 35tj kad sam bila 68 prvo se popela do 69 pa s okruglih 38tj opet vaga veli 68....hmm nije mi bas drago. Skupa sa mnom, i beba stagnira u kilazi..ovo mi se nije dogadjalo u preth T - uvijek sam dobivala a nikad gubila kile (osim prvo tromjesecje zbog povracanja ali to se zna zasto)
žena-majka-carica:)
Sortiraj odgovore
Najstariji