Cestitke Deni da sve ide dobro i takodjer drugim mamama kojima su stigle prinove ovih dana. Sanjchi sto se tice spavanja ja stavim 2 jastuka paralelno i onda legnem izmedju njih tako da me jedan podrzava s ledja, a drugi s trbuha. To mi zadnjih dana zbilja pomaze da mogu spavati. Ja sam trebala danas kod dr ali sam otkazala jer sam bila u subotu na hitnoj radi toga da me pece dolje i nateceno mi je. Uzeli su bris i urin ali sad sam bas zvala i jos nisu gotovi nalazi, a tako sam se veselila da danas dobijem rezultati. Tako da sad jedva cekam sutra da znam sto je.
Dena, drago mi je da ste držali malenoga, bit će on super veliki dečko, pravi mali borac
Iskustva s poroda- slobodno pišite, ja nisam nimalo gadljiva a već mi je jedna frendica sve ispričala. Ona je preporučila čepiće za obavljanje velike nužde pa eto možete si i to ponijeti ako trebate, a neće imati na odjelu.
Svakako je bolje biti spreman na sve situacije i znati da su neke stvari normalne.
Sanjchi- ja se isto samo vrtim cijelu noć, budim se barem 5 puta i okrećem s jedne na drugu stranu, okrećem banana jastuk pa idem na wc i tak. To nam je priprema za period kad beba dođe, i tad ćemo se budit svako malo u noći
JUTROOOOO!!!!!!!!!!!!!!!!
Baš ste se poooošteno raspisale!
Ne znam tko danas ima pregled, ali sretnooo!! Javite nam se s novostima!
I me, super za ležaljku! Jesi kupila istu kao i ja ili onu drugu bez gornjeg djela???
Dena, drži se!!! I uopće mi se ne gadi to čitati... Nisam pretjerano gadljiva
Jedino me krv terorizira
Kako ste nam vi?? Kako je Viktor??
Sanjchi, hvala na popisu! Lijepo ti/vam napreduje kuhinja!!!
Sretna, M@lena, Treca sreca i ostale mame, nadam se da ćete dogurati dugo 2u1 da se odmorite prije dolaska novog člana! Ako vam je tako, naravno, želja, a skontala sam da jest!
Spavanje - ne spavam cijelu noć u komadu. Mali mi pritišće želudac, pa moram piškiti, pa sam žedna... i tako u krug... Zaspem k'o top pred jutro... U zadnje vrijeme ni muža ne čujem kad se diže za posao. Ne mogu reći da se ne naspavam, ali je baš teško... em namjestiti se em mi se piški em sam žedna... i tako non stop u krug... Onda probudim muža, pa ga obavijestim da se ništa ne brine jer idem piškiti! Neki dan me tražio po stanu jer me nije bilo 5 min
Jedva čekam srijedu i pregled nakon 3 tjedna! Baš se jučer i frendica iznenadila jer je ona išla pred kraj trudnoće svaka 2tj i da ne razumije zašto su me tek onda naručili. Zanima me ako sam otvorena ili nisam; pogotovo nakon onog tjedna kad je bila djevojačka i pir. Dan nakon djevojačke su mi se kontrakcije javljale svakih 20 min; brojala sam.... Rekla je frendica da se ne zajebavam s time...
Jučer smo skoro cijeli dan bili u điru. Prvo smo išli u city mall, pa do mojih na ručak, pa do sestrične jer je mala imala rođendan, pa onda doma se baciti pod tuš i kod kumova... Došli doma oko 22h... Išla sam si depilirati pipi, pa me muž vikao jer je kasno bilo
A mene bilo strah da što ako me uhvate trudovi, a ja nisam izdepilirana?!
Još uvijek smo 2u1... Znači, dečko od sestrične joj je slučajno pogodio da će se taj isti dan poroditi!
Sanjchi bljak je, znam. Ali velim nije to nesto sta ces pricat okolo bzvz. A kad imas tvrdu stolicu nakon vaginalnog poroda s velikim rezom na pipi....onda viruj mi svasta ti padne napamet samo da se spasis 😅
i posli nije bitno kako....nego da si uspio 😊
Spavanje - oooo da. Tonu jastuka oko mene. 2 ispod glave, radi kiseline, plus jastuk za dojenje grlim nogama, plus 2 mala (djecja) straga da mi podupiru ledja&dupe, i jedan mali dodatno povrh onog za dojenje jer mi je sve to malo 😂
jedino mi drago sta me nisu ostavili u bolnici radi tog jer se doma taman (jedva) uz njih namjestim a tamo imas 1 bolnicki i bok...eventualno poneses 1 svoj al i onda te vec gledaju ko debila....a ja se bez njih ne bih naspavala nema sanseee....vec tjednima tako.
žena-majka-carica:)
Violeta, kad moraš doktoru?
Kiki, nadam se da te neće uhvatiti nikakva prehlada... Mada nije ni čudno s ovim vremenom I ja sam se probudila s nekim čudnim okusom u grlu i sva začepljena.
Galu, mrzim kad nešto moram čekati, pogotovo nešto tako bitno...
Suncokretice, vidim, ima nas dosta koje imamo problema sa spavanjem!
Hmmm... da, stvarno, gdje nam je Tea nestala? Javila se neki dan i od onda nikakve info o njoj... I Senoritakova!!!
Evo, ja sam otprilike nadoknadila sve od jučer. Danas je kišni dan... Naspavala se jesam (donekle) i sad se budim... Pijem kavicu i razmišljam što doručkovati.
Opet me rasp* njegova nona jer postavlja glupa pitanja... Nisam ni oči otvorila... nit kavu popila, a ona već: a nešto si žalosna danas? Došlo mi je da joj kažem da sam žalosna što smo još uvijek s njima!
Najgore od svega što sam se baš radovala da ćemo u srijedu već biti dolje, ali je muž rekao da bi se to trebalo osušiti prije nego idemo dolje (najviše radi mene) i da bi u četvrtak trebali biti u stanu, a u sri da će se čistiti i pomalo nositi stvari dolje... Aaaajmeeeeeeee... Nemam snage više biti s ovima doma!
NASI TERMINI
Pupy-09.09.- ŽB Čakovec Stella
I_me–20.09. KB Pula Ema
treca_sreca–21.09. KB Split Mila
M@lena–23.09. KB Sv.Duh Lucija
Tea2803–24.09. KB Petrova Noel
Buba_Mara- 25.09. Šimun
barbs–27.09. KB Pula Diego
Violeta1–27.09. KBC Osijek
dzenny-30.09. Alara
Senoritkova–02.10. Rita
Aleksandra2 - 06.10. KB Split
MomOf2017 - 08.10.
kiki–09.10. KB Sv.Duh Vito
Galu-10.10.
Marijana–11.10. Benedikt
Bebushka-14.10.
Zelimobebu2701-18.10.
IvanaIvica-20.10. KBC Sisak Iva
Natasha255–21.10. Magdalena
sretna–22.10.
Ineska -23.10. KB Split Mateo
Sanjchi255–24.10. KB Sisak Lucija
Ana2711–29.10. KB PetrovaMila
Mamisita27-31.10.
suncokretica–01.11. KB Petrova Lea
Belle84–01.11. KB Sv.Duh Luka
Hope-01.11.
Mamuka-09.11. KBC Split
Giovi–15.11. KB Rijeka
LadyN-15.11.
luce–16.11. KB Split Nera
Hedgehog-17.11.
mc_mouse–18.11. Toni
Yel–19.11. KB Merkur
Maca1510–22.11. KB Split Nikola
Mrvica-22.11.
Kleaiva-26.11. KB Merkur
Dolores123–07.12. Nina
Angel03–10.12.
RODILE
19.08.2017. Dorja Adrian
04.09.2017. Dena Viktor
08.09.2017. Babylove Lucija
10.09.2017. Aurora Una
Violeta, potpuno se slazem s tobom i svime recenim..o nasoj maloj obitelji tu😊❤
Curke, za spavanje, kuzim ja da se doda jos tonu jastuka. Al ja imam problem da nam je krevet uzak (120 ×200) i onda kad bi stavila te silne jastuke oko sebe, dragi bi zavrsio na podu😂 nocas mi je reko da se malo pomaknem jer sam de rasirila a on samo sto nije ispao iz kreveta😂😂😂😂😂😂
A Treca sreca, ovo sto sam napisala da je bljak, prezivi se, bitno da sebi olaksamo😅
Barbs, nema na cemu (i za popis i za kuhinju)
A hajdeee, prezivjet ces jos taj jedan dan vise...boljr da se osusi i ocisti...a nona: bas si me nasmijala, zasto si zalosna😂😂😂
Kod nas kisa pada...idem sad u ducan jer sam gladna kao vuk, a kasnije cu vjv ic kod zene koja ima robicu onu za prodat, bas me zanima sto svasta ima😁 ona je sad 22 TT a nosi decka. Pa sve mora ispocetka, jer je prvo bila curica (jedino kolica ima)...
Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta
Jutro.. jojj ja sam kasno zaspala,tako da se ne sjecam da li sam jutros u 6h popila tabletu.. znam da sam alarm imala nastiman.. 😂😂 inace,bez banana jastuka ne mogu zaspati,kao sto treca_sreca kaze,kad sam bila u bolnici tooooliko mi je falio 😕
Samo vi pisite iskustva i savjete,nikad ne znas kako mogu zatrebati..
Barbs,ja od 36tt imam preglede svake sedmice.. prije pregleda dam urin svaki put.. i zadnji put mi uredila ctg,uzv bilo mi malo cudno,jer me prvi put nije pregedala vaginalno.. sad u srijedu imam samo ctg,bar tako mislim..
Sanjchi, bolje da je dobila sinčića... Imaš od koga povoljniju odjeću kupiti I dogovori se za cijenu! I dobar tek!
Ma lako je to "još samo jedan dan"... Ali prvo je bilo: turisti idu u nedjelju.... pred mjesec dana: u ponedjeljak idu... onda je bilo: u sri smo dolje... sad već u čet. smo dolje... jbt porodit ću se i još slušat ovu babu kako mi pili po cijele dane: uuuu, glupa kiša... kad će prestati? *eto sunca* UUUU, pretoplo jeeee!!! *puše* aaaaajmeeee, šta je baš trebalo puhati??? i to su samo gluposti u nizu koje moram slušati, pa sam baš mužu rekla: ajde da ja tebe stavim sa svojim nonama od jutra do sutra i tako tjedan dana (samo) pa da vidimo ako će ti biti fora biti kod kuće!!!
I da,barbs,brzo ce da dodje cetvrtak,aa onda ces moci i u gacama da hodas po stanu.. bitno je da je Diego izdrzao da mama i tata presele,pa kad se rodi uzivanje ce biti na max. 😉
Sortiraj odgovore
Najstariji