Dzenny, uuufffff, to s tabletama Koliko puta se meni desilo da se ne sjećam jesam li ili nisam popila!
Ali ako se ne sjećaš, bolje nemoj ništa popiti nego npr da si popila 2 doze... Tako uvijek kažu! Ali taj čevrtak se čini previše daleko!
Barbs ti si bas aktivna i to je dobro, bolje da imas snage i da si u pokretu. Ja sam kao penzic vec. A kod doktora idem za 2 tjedna, ako prije ne rodim. Malo mi je krivo ja bi sad svaki tjedan pred kraj isla.
Sanjchi haha jadan muz, najbolje da legne na pod hahaha...mi imamo bas veliki krevet, i sa svim jastucima oko mene stane jos jedna osoba s nama.
Ja sam malo zabrinuta, moj bebac je mirniji; vise nije tako jako da lupa, sad sam ga mazila i pricala mu i javio se ali slabo.
Dena samo ti piši bez recenzije 😁 Mame sta je najbolje za poslije poroda uzeti, a da se ima mekana stolica, a da nije bolno i grčevito kao portalak i sl.... ? Sve mislim da si uzmem i to spremim u torbu za bolnicu 😐
Mene zdjelica rastura, kao da me netko drobi 😰
E sva sreca pa smo otišli jučer iz Zadra, pa tamo potop 😰😰
Kuzite sliku 😂
Violeta, kažu da se bebe umire pred porod... Mada Diego se javlja kako mu se da Jedan je dan extra aktivan, drugi dan nešto slabije... Ako te brine, prati situaciju kroz dan i idi doktoru... Ili svome ili u bolnici. Ne znam kako ti danas doktor radi??
Ma ja se ne dam! Pizdim mužu da ja doma NE MOGU biti jer me svi živciraju, pa je bolje da idemo negdje... i bude mi dosadno ako sam doma... pogotovo jučer s onim vremenom...Kiša pada, a ne možeš ni u dvorištu sjesti, a on je htio odmoriti prije nego smo izašli iz kuće. Ja njega shvaćam... da se želi odmoriti kad ne radi, ali treba i on mene shvatiti da mi nije baš fora pola dana biti doma sa ljudima od +80g...
Mc Mouse, doooooooooobraaaaaaaaaaaa!!! Dobro da ste na vrijeme otišli.... mada je svugdje opći potop... Za Noinu arku
Barbs,itak se ne usudim popiti jos jednu.. od sad cu nsvecer da pisem koliko tableta imam,pa cu ujutro znati jessam li popila ili ne.. racunaj da je to jos samo 3 noci spavati tu gdje sada spavas 😉
Violeta,i moja cura se dosta smirila zadnjih dana.. bas se moram potruditi da mi se javi.. a i to jaljnje je eto tek da vidis-osjetis da se pomaknula..
Mc_mause,dobra slika 😂😂
Dobro jutro, po drugi put! 😊 Ipak sam jos malo odspavala 😴
Barbs i ja se nadam da nece biti prehlada il neka bolest, za sada mi je ok, samo me malo grlo boli. Nadam se da ce prestati! 🙏🏻
Violeta normalno je da se umire ali ako te brine nazovi u bolnicu pa opisi kako ga osjecas i jel to ok. Ja sam citala da se i najmanji pokret broji, da ne moraju biti snazni udarci.
Barbs jos malo izdrzite i odose turisti! ☺️
Fotka 😂🤣😂
I da, spavam s banana jastukom vec mjesecima. Imam ga cak i kad gledam tv, a nosila sam ga i na more. Mislil da to sve govori 😂
McMause slika je legendarna😂😂😂
Violeta, haha najbolje bi mu bilo😅 moramo kupit veci krevet, samo dok to dode na red, kod nas stalno nesto..eto sad za vikend au decki napravili sranje na traktoru-trosak od 5 000 kn😑😡
Barbs, e kuzim te totalno, tako sam ja dok smo bili s njegovima htjela stalbo nekud a on je poslje posla jos radio ovo sto radi i uvijek je umoran bio😕 pa smo se cesto svadali oko toga😑 ali ajde, prezivjeli smo...brzo ce cetvrtak😊
Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta
Sortiraj odgovore
Najstariji