Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Kiki156
    10. Rujan 2017. 19:36

Aurora cestitam!  😊
    Pupy jos malooooo! ☺️

I_me
    10. Rujan 2017. 19:40

violeta1

Evo moje komsije su mene jucer obasipali komentarima kad ces, pa jos nisi rodila pa sta cekas i danas ja izadem van i ono opet isti komentari i ja pukla i onak povisenim tonom kazem sta kad cu, jos mi nije ni termin vi svi vicete sta cekam, pa djete kad bude htjelo izace van, nit sam prenjela nit sta a sta i da jesam, moj problem. U roku sekunde su slozile facu i promjenile temu. Ma aj u klinac, hoce mi svaki dan sad pricat istu pricu…a to su babe samo sjede i nista ne rade i tracaju. Prije par god starija komsinica meni skoro svaki dan gledala sta nosim za jest na posao i jedan dan ona meni jaoo pa svaki dan si nosis jest pa kolka ces bit, a ja njoj pa deblja od vas sigurno necu (a ona je bas debela i nista ne radi po kuci, doslovno samo sjedi i bavi se tudim brigama) i od tad tajac i evo sad je pocela za trudnocu.

oplakah!!!!!! prejaka si!!!

I_me
    10. Rujan 2017. 19:41

Aurora1611

Curke evo meni na godisnjicu braka stigla moja Una 😊 Rodila se prije sat vremena, ima 3200 😍

cestitaaaaaammmmmm!!!!!!! pocelo je pocelooooo!!!  kad dodjes ksebi javi kako si i kako proslo!
    tko ce nam biti sljedeci??? 

barbs
    10. Rujan 2017. 19:52

AAAJMEEEE... KOLIKO DIVNIH VIJESTIII 
    Cestitkeeee, Aurora... Dobro nam dosla Una! Curka je znala kad treba doci!!!  Cestitam na godisnjici. .  Nadam se da ste nam dobro i da je sve dobro proslo!! 
    Pupy, Stelli je lijepo unutra ali je vrijeme da izadje 
    Suncokretice, ma ne dam se ja jos  Dok mogu hodati, pa makar zdepasto, hodat cu i klatit uokolo hahahahaha

luce <3
    10. Rujan 2017. 19:54

Aurora cestitam vam na duplome veselju!!! Zrlim vam puno srece, zdravlja i brz oporavak 

barbs
    10. Rujan 2017. 19:57

I me, frendica je ananas jela po cijele dane..... Nije joj pomoglo.... Ni skakanje na lopti.. ni puno toga  Ocito je njoj uspjelo! 
    Meni je decko od sestricne rekao danas da cu veceras roditi  sestricni je na dan poroda, ujutro, rekao da ce te veceri roditi i pogodio je...  JA SE NEDAAAAM!! 
    Violeta, aaajmeeeee, kako mi idu na k*****... A mene nervira jer mi govore: NECES TI JOS! MA STO TI JBT ZNAS?! Ne odlucuju ni oni ni ja vec beba... Kad je njoj vrijeme izaci ce!!!

I_me
    10. Rujan 2017. 19:57

barbs-nasla sam lezaljku/njihaljku onu istu sto ti imas!!! i bas sam happy. preko mojih krpica! za 550kn. nova,bebica nije htjela u nju..
    sad sam pricala preko moba snjom i imala sam osjecaj da pricam sa trecom srecom u buducnosti 
    zena iz splita, ima 2 deckica i curicu i muz na poslovnom putu u zagrebu.. rezervirala mi je do cet,da ju muz kad dodje moze rastnavit i spakirat jer ju je strah prckat da ne bi nesto zeznula.. a i meni pase tako.. jer ne znam hocu li u cet ostat u bolnici ili ne..pa ako mi posalje na moje ime i nikog nema kod kuce,muz ne moze podici na svoje ime u posti.

Marijana12345
    10. Rujan 2017. 20:11

Aurora cestitam!!! Ajme pocelo je 😁 mene danas cijeli dan hvataju BH kontrakcije uffff

Suncokretica
    10. Rujan 2017. 20:19

Aurora čestitam!! Cura baš zna pogoditi dan 
    Sretna vam godišnjica i uživajte u najljepšem poklonu 

10. Rujan 2017. 20:34

Aurora cestitam na curki i na godisnjici😊 sad cete imat dupli razlog za slavlje😁

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.