Ima zanimljivih stvarcica. I nisu tako skupi cijenom..
Hahah…zar i ti? Po nicku nebi nikad rekla😁
Pa da hehe... a inace nikad ne pisem pravi ime. Taman je bila na kockici serija violeta kad sam se logirala tu pa uzela to hehe
Ahahaha Violeta...i dobro ti dosla ideja😁
McMause, hvalaaa...a tanak..pa mislim da nijedan nije ko ovi nasi veliki? I ovo sto sam uzela za prizemlje je dosta tanak, al ni netreba bebicama nesto predebelo?
Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta
I jel bude lijepa posteljina kao na slicicama? Ovo sto sam vidla je sve😍😍
Da. Posteljina bude identična. Ma samo sam napomenula da nije nešto debel jer ne znam sto tražiš :) mi imamo centralno i pretoplo je pa mi ni ne treba to 😂 Ali opet nemaju svi takvu toplinu doma i ne znam sta očekuju pa bolje da napomenem :)
Ako je poplun tanak to je zato sto je vrlo opasno pokrivat bebu s teskim stvarima, zamislite da poklopi bebu po glavi i ne moze si sama pomaknuti. Ja nisam nijedan vidjela debeo poplun😂
I ja gledam posteljinu da si narucim al moram jos odlucit koju😂
https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png
Ahaa..pa da, zavisi tko sto ocekuje...a sad cemo i mi imat centralno😁 napokon😅 hvala ti za info..
A bas mi se nista nije posebno svidalo ovo sta sam gledala po ducanima i danas mi kaze kuma od male necakinje (a isto je trudna-opet) da imaju oni svasta i da ima popust..pa rekoh ajde da pogledam😁
I ja gledam posteljinu da si narucim al moram jos odlucit koju😂
Ja sam si vec izabrala😁 samo moram narucit
Ja sam stvarno zadovoljna Ethrealom... vidim da imaju neki popust sad, razmisljam da uzmem jos nesto al ne znam sta bi... 😉 Treba mi jos jedna posteljina al 3-dijelna jer jastuk i poplun sam dobila prvi put
To kao neka vikend akcija..
E a kolko ste platile posteljinu, jeste po punoj cijeni uzimale?
Sortiraj odgovore
Najstariji