Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    violeta1
    09. Rujan 2017. 22:08

sanjchi255

Ima zanimljivih stvarcica. I nisu tako skupi cijenom..
    Hahah…zar i ti? Po nicku nebi nikad rekla😁

Pa da hehe... a inace nikad ne pisem pravi ime. Taman je bila na kockici serija violeta kad sam se logirala tu pa uzela to hehe

09. Rujan 2017. 22:13

Ahahaha Violeta...i dobro ti dosla ideja😁
    McMause, hvalaaa...a tanak..pa mislim da nijedan nije ko ovi nasi veliki? I ovo sto sam uzela za prizemlje je dosta tanak, al ni netreba bebicama nesto predebelo? 

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

Belle84
    09. Rujan 2017. 22:24

Ja sam narucila 6-dijelnu.... My little love...

09. Rujan 2017. 22:27

I jel bude lijepa posteljina kao na slicicama? Ovo sto sam vidla je sve😍😍

mc_mouse
    09. Rujan 2017. 22:40

Da. Posteljina bude identična. Ma samo sam napomenula da nije nešto debel jer ne znam sto tražiš :) mi imamo centralno i pretoplo je pa mi ni ne treba to 😂 Ali opet nemaju svi takvu toplinu doma i ne znam sta očekuju pa bolje da napomenem :)

kleaiva
    09. Rujan 2017. 22:45

Ako je poplun tanak to je zato sto je vrlo opasno pokrivat bebu s teskim stvarima, zamislite da poklopi bebu po glavi i ne moze si sama pomaknuti. Ja nisam nijedan vidjela debeo poplun😂 
    I ja gledam posteljinu da si narucim al moram jos odlucit koju😂

https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png

09. Rujan 2017. 22:45

Ahaa..pa da, zavisi tko sto ocekuje...a sad cemo i mi imat centralno😁 napokon😅 hvala ti za info..
    A bas mi se nista nije posebno svidalo ovo sta sam gledala po ducanima i danas mi kaze kuma od male necakinje (a isto je trudna-opet) da imaju oni svasta i da ima popust..pa rekoh ajde da pogledam😁

09. Rujan 2017. 22:46

kleaiva

I ja gledam posteljinu da si narucim al moram jos odlucit koju😂

Ja sam si vec izabrala😁 samo moram narucit

Belle84
    09. Rujan 2017. 22:49

Ja sam stvarno zadovoljna Ethrealom... vidim da imaju neki popust sad, razmisljam da uzmem jos nesto al ne znam sta bi... 😉 Treba mi jos jedna posteljina al 3-dijelna jer jastuk i poplun sam dobila prvi put

09. Rujan 2017. 22:52

To kao neka vikend akcija..
    E a kolko ste platile posteljinu, jeste po punoj cijeni uzimale?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.