Heii evo samo da vam kazem da sam bila na utz i da sam trudna 7+3tj...bas sam sretna a mislila da da nece bis bit od te trudnoce al eto ustanovilo se da sam tj.dana kasnije zatrudnila ;)
Heii evo samo da vam kazem da sam bila na utz i da sam trudna 7+3tj…bas sam sretna a mislila da da nece bis bit od te trudnoce al eto ustanovilo se da sam tj.dana kasnije zatrudnila ;)
Cestitam, drago mi je zbog dobrih vijesti :-)
Kristina cestitam!!! Mogu si mislit kako si sretna...ja taj dan nisam mogla sebi doc kad sam vidjela plusic...a tek da sam slicicu dobila...nisam skidala osmijeh s lica💕
Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta
Pozdrav cure! Nova sam na.forumu, nadam se da ce mi netko dati par korisnih savjeta posto sama ne znam sta da radim 😞ne znam ni jesam li pogodila temu ali valjde ce se naci koja dobra dusa da mi odgovori. Uglavnom, imam neredovit ciklus, koji traje od 21-37 dana. Zadnji put sam imala nezasticen odnos 8.8. a mjesecnicu dobila 30.7. Posto mi je to novi partner bio i totalno neplaniran odnos, nismo imali zastitu i sad mi je nenormalno zao sto sam to uradila, kao da mi je 16 godina pa se ne znam cuvati....al ajd da predjem na stvar. Uglavnom sada je 7.9. ja jos nisam dobila mjesecnicu. Nakon tog odnosa 8.8. sam popila ella one tabletu 10.8. jer on misli da mu je pobjeglo i da je svrsio u mene. Ja nemam pojma jesu li mi bili plodni dani, mislim cak da sam ovulirala tu vecer jer sam imala onaj gusti iscjedak, kao sluz. Kako mi mjesecnica ne dolazi jutros sam napravila clearblue test i pokazao mi je okomitu debelu crtu ali ove druge nije bilo. Ne znam sta to znaci, jer mi nije bio plus ali je ova jedna crta bila jako izrazena. Najvjerojatnije cu ujutro ili predvecer uradit jos jedan. Nekako mi je cudjo sto nikako nisam krvarila. Na uputama od ellaone pise da bi trebala prokrvarit unutar 7 dana, nije sedogodilo. Nisam imala ni implantacijsko krvarenje, zapravo nisam imala nikakvog iscjedka sve do unazad dva dana, i to je skroz slab, bjelkaste boje. Grudi me uzasno bole i otekle su, bila sam umorna cijelo vrijeme, osim toga ne primjecujem na sebi vise simptoma pa ne znam. Ovde kod nas ne zelim ici na pregled jer znam sve tu u ambulanti i ne zelim da dodje do mojih ako slucajno ispadne da sam trudna, zato cekam da odem u drugi grad i uradim sve preglede. Molim vas pomozite, jeli itko imao ovakvu situaciju? Jos samo da napomenem da sumnjam na probleme s jajnicima i to zadnjih par dana te moram uradit i analizu hormona, zbog neredovitih ciklusa.
Sanchi kupi jos jedan test za svaki slucaj. Ako si trudna trebao bi ti test biti pozitivan vec sad. A posto je tebi negativan znaci da nisi trudna, clearblue su inace testovi koji jako rano pokazu trudnocu.
GaLu, hvala puno na odgovoru. Al zbunjuje me jer linija nije vodoravna nego okomita. Da li to znaci da je negativan? Skroz su mi cudne te linije, evo pokusavam ucitat sliku ali nesto ne funkcionira 😑😑😑
Sanchy kupi uz Clearblue i neki drugi test, od nekog drugog proizvodjaca, ima u DMu jeftinih. Jeftiniji ili skuplji pokazat ce rezultat.
Ok uradit cu kasnije jos jednom ovaj clearblue kad ga vec imam, a sutra cu kupit neki drugog proizvodjaca pa cemo vidjeti.....iskreno se nadam da ce biti negativan 😞😞😞😞
Pozz cure i oprostite sto upadam kao padobranac!
Pratim Vas vec neko vrijeme jer sam i sama bila u jesenskim bebama 2016.i sad kad sam procitala komentar od Pupy sam morala se javiti!
Uglavnom Pupy, ja sam ti na dan kad su poceli trudovi bila otvorena 3prsta i vodenjak napet s tim da ctg nije ocitavao trudove, medjutim isti taj dan mi je vodenjak i pukao i tek drugi dan sam rodila CR-om. Tako da sve to kod tebe bi mogl
Moglo poceti jos danas! Sretno!!
Ostalim curama takoder zelim srecu na porodima i sto krace i bezbolnije!
Sortiraj odgovore
Najstariji