Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    violeta1
    07. Rujan 2017. 14:30

Uglavnom ljudi rade sve i svasta 😑
    Da ta torba za rodiliste i za bolnicu iskreno i mene zbunjuje. Ja sam sve stvari stavila u 1 torbu i posebno za bebu vlazne, pelene i kremu. 
    Evo mi rucali ajmee bas sam se najela fino i onda vidim dosla sveki s posla i kazem muzu nek njima odnese graha i lepinjica, neka vide kako snaja fino kuha 😂 Inace moja sveki nama NIKAD ne kuha niti da tak nesta, JEDINO kiflice il neke kolace kad pravi da. A ja namjerno njima odnesem jer kuham puno bolje od nje, to su rekli i muz i njegov brat 😂 a i kuham dosta stvari koje ona nikad nije ni cula a kamoli radila. I jos njena kcer koja je u braku 7god NIKAD nije kuhala za svoju obitelj (svekrva njena kuha) pa i zato odnesem mojoj svekrvi jelo ili kolace neka vidi koja je razlika izmedu mene i njene kceri. Treba malo njih bocniti na kulturan nacin haha

barbs
    07. Rujan 2017. 14:33

I me, na torbu sam mislila.. valjda nisam nadopisala... Ali pitala sam frendicu koja je rodila pred 6mj i rekla je da je jednu nosila.. 
    Za e gradjane mi je frendica rekla... I stvarno je korisna za puno toga... Zar se preko toga moze i potvrda o nekažnjavanju izvuci?? Nisam znala 
    Pupy, drzi se!! Mozes ti to!! 

• GaLu
    07. Rujan 2017. 14:34

Sto se tice babygyma bas mi se svidja taj sto je treca sreca kupila. Tu kod nas je prilicno skup, cca 110 eura i preko ebaya 90 eura. Necu sad jos naruciti ali kad beba stigne svakako. 

barbs

Violeta, ja sam stavila sve za bebu u istu torbu
    Aaaahahahhahaha a jesi luda  Znaci podsjecas me na one americke filmove kao ZA SVE JE KRIVA SVEKRVA..

• Mamuka

treca_sreca

55 tisuca je u zg za trece da…steta sta nismo tamo prijavljeni 😂 za plakat….u ST je trece mislin 4 ili eventualno 5 tis…..koja razlika ha?! Ka da smo u drugoj drzavi… a troskovi isti. Nisu skupljo no vrtici ni knjige ni odjeca gore u ZG nego ovde..

A Zg ti je skoro ko druga drzava. Imaju 6% veci prirez al ostalo nista posebno gore nego tu.
    A imaju super potpore, besplatne knjige za osnovnoskolce, besplatni pokazi, vrtic dobijes bez velikih komplikacija ako oba roditelja rade.... A ovde.... Uzas!
    Vrtic gradski bez neke opasne veze nema sanse dobit. Nista besplatno za skolarce nije. A o ljudima s posebnim potrebama i pomoci njima.... Za St je Zg Svicarska.

• Bebushka

Panica da ti dodam osnovni sadržaj torbe za Odjel: osobna higijena, spavaćice moš stalno koristit njihove (vidila sam jednu curu na hodniku i pare mi se ok, nisu od frotira ko one u st) da ne zakrvaviš svoje - kako želiš, ulošci vateni, jednokratne gaćice (ako nisu one mrežaste pazit na veličinu jer su S i M jako male pa previše stišću), WC papir (imaju mjesečnu kvotu pa ne garantiraju da će ga bit, jedino di ga uvik ima je na WC-u na koji ideš nakon klistira:), i pelene za bebe (isto imaju mjesečnu kvotu pa eto, al koristiš ih naravno samo za svoju bebu, nije da tamo nekome moraš dat paket pelena...
    danas je drugi dio radionice di će bit sestra za bebe pa ću vidit treba li šta nadodat, tj. kakva je situacija s izdajalicama, kremama za bebe i bradavice, pupkom i sl.

• GaLu
    07. Rujan 2017. 14:36

S prvo dvoje smo imali onaj obican iz Ikee ali bolje mozda platiti malo vise jer taj od fisher price i taj koji smo prije imali su ko dan i noc, kolka je razlika 

panica
    07. Rujan 2017. 14:46

Bebushka

Panicada ti dodam osnovni sadržaj torbe za Odjel: osobna higijena, spavaćice moš stalno koristit njihove (vidila sam jednu curu na hodniku i pare mi se ok, nisu od frotira ko one u st) da ne zakrvaviš svoje - kako želiš, ulošci vateni, jednokratne gaćice (ako nisu one mrežaste pazit na veličinu jer su S i M jako male pa previše stišću), WC papir (imaju mjesečnu kvotu pa ne garantiraju da će ga bit, jedino di ga uvik ima je na WC-u na koji ideš nakon klistira:), i pelene za bebe (isto imaju mjesečnu kvotu pa eto, al koristiš ih naravno samo za svoju bebu, nije da tamo nekome moraš dat paket pelena…
    danas je drugi dio radionice di će bit sestra za bebe pa ću vidit treba li šta nadodat, tj. kakva je situacija s izdajalicama, kremama za bebe i bradavice, pupkom i sl.

Super, hvala puno.

Marijana12345
    07. Rujan 2017. 14:49

treca_sreca

Ja nemam zaba ebanking i token….a cula sam da moze preko tog.
    Za FINAu ne znam koliki je red, mozda da odem tam uzet podatke pa da ga imam….account
    jer trebat ce mi sigurno opet nekad
    a ovak otic na sud gubit vrime i snagu za ti jednu bijednu glupastu potvrdu…bas neisplativo. Inace a kamoli u ovom stanju!!!

Trebat ce ti sigurno. Jako puno se moze preko toga, od maticnih knjiga, potvrde o stazu, vidis koliki ti je povrat poreza i kad ce ti bit isplacen... puno toga... a neke skole imaju i e-dnevnik. 
    Ja konkretno ulazim preko E-Pass (znaci dobis korisnicko ime i lozinku), a ima i taj E-TOKEN.  Ovo prvo mi se cini lakse i prakticnije pa pitaj jel mozes to dobit

I_me
    07. Rujan 2017. 14:49

barbs

I me, na torbu sam mislila.. valjda nisam nadopisala… Ali pitala sam frendicu koja je rodila pred 6mj i rekla je da je jednu nosila..
    Za e gradjane mi je frendica rekla… I stvarno je korisna za puno toga… Zar se preko toga moze i potvrda o nekažnjavanju izvuci?? Nisam znala
    Pupy, drzi se!! Mozes ti to!!

ahaaaa... dok ja skuzim..   sve je u jednoj torbi! torba je u autu pripremljena! ceka polazak u bolnicu! 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.