Jutro curke! Sretan Uskrs s malim zakasnjenjem! 😊 Mi smo u sub opet bili na hitnoj, u petak sam imala neku blagu pulsirajucu bol na lijevoj strani trbuha koja je trajala skoro cijeli dan i nesto u sub ujutro, ali nisam zbog toga isla. Otisla sam jer mi se u sub popodne pojavio mali sitni ugrusak stare krvi sto me uplasilo pa sam otisla. Hvala Bogu sve je u redu, ne znaju sto je to bilo, mozda i ostatak starog hematoma, tko zna. Sad sam tako ljuta na sebe jer sam isla... to je vec drugi uzv u dva tjedna, a uskroro me ceka i treci na redovnom pregledu. Bojim se sto ce biti puno uzv u kratkom vremenu! ☹️☹️ Ima li netko iskustva s vise uzv i rodenjem bebe, je li bilo kakvih posljedica? Bas sam tuzna i ljuta na samu sebe sto radim dramu gdje je nema i odlazim na te preglede bespotrebno! 😰😰
Kiki ne sekiraj se zbog uzv, ja sam na čuvanju trudnoće u bolnici imala ga neko vrijeme pa i svaki dan...
Više bismo se trebali brinut oko svakodnevih zračenja mobitela, bluetooth uredjaja tipa miš/tipkovnica, itd
Ajd nek je ispalo sve okej, ne bih ni ja stala skrštenih ruku uz krvni ugrušak. Bolje da si pogledala pa si mirna
žena-majka-carica:)
Kiki, ne sekiraj se!! Moja je prijateljica kad je nosila blizance išla jako često... rizična trudnoća... uz to, trčala bi radi svega na hitnu... Po meni je to normalno! Ako te strah nečega ili imaš čudan osjećaj, idi! Bolje biti siguran da je sve u redu, pa makar u mjesec dana imala 5 uvza!
ja još nisam niš od tih promotivnih zatražila....čak ni dm nisam popunila pristupnicu (a uzela sam ju ima mjesec dana)
Ali mislim barem mustelu zatražit, već bi bilo vrijeme za mazuckanje - njihove sve kreme su mi se pokazale dobre...a nekako mi se ne daje sad pare za to, pa ako dobim štagod gratis super
Jesi ti barbs od mustele primila već paket? Zanima me jel bdu neka majušna pakiranja veličine testera, ili barem putno neko mini?
žena-majka-carica:)
Jutro cure! I na stranici od Pampersa imate pelene. Moze se traziti uzorak razlicitih.
Hvala cure, kao i uvijek utjesite me. Ovaj put mi je bio neki muski gin i bome me dobro ispipao prije uzv, nije bas bilo ugodno jer je stiskao trbuh na sve strane da vidi jel sta boli. Cak mi se sada cini da me ne nekim mjestima od toga boli na dodir koza, ono kao modricu kad imate, povrsinski samo. Iako me vec i ranije jednom tako bas bolila koza, gin mi je tada rekla da moze biti od rasta maternice pa kako se sve siri. Sve u svemu nije nimalo ugodno kad tolko stiscu i onda se uplasim za bebu! Eto kakva sam paranoja! 😑
Ni ja jos nisam nista od uzoraka narucila, gledala sam al nije mi se dalo.. 😬
E da rekli su mi da one BH kontrakcije koje sam mislila da imam nisu to jer je nemoguce da ih osjecam tako rano. Iako sugdje citam da je moguce i da su one prisutne od pocetka, samo ih netko osjeca netko ne. Ali to mi je rekao drugi doktor koji me nije ni pregledao ni nista jer je ovaj prvi morao odjuriti ne porod. Kaze on da su to crijeva il nesto...
Kiki poznat mi je problem stiskanja trbuha kad su mi na porodu svi skocili na trbuh imala sam masnice poslije .. Drago mi je da je sve uredu i neka si otisla ♡
Kako ste mi busice moje ? Jeste se napapale jucer :D
Mene vam je sinoc tako pocelo probadati u lijevoj bradavici reko sta je sad opet idem pogledati a ono majica mokra poceo mi kolostrum samo na lijevoj ciki curkati
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Treca_sreca i I_Me, kako naručiti od Mustele i pampers?
Ja sam se učlanila pred 3 tjedna u dm baby bonus!
Kiki, dr znaju što rade, ali znam da nije nimalo ugodno jer te strah svega. Svih nas je strah!
Treca_sreca i ostale mame koje imaju već MIN 1 dijete, koje ste vi pelene koristili za bebice? Znam da je još rano, ali me baš zanima. Jedna je prijateljica bila jako zadovoljna s babylove pelenama, sestrična isto s prvom bebom, a s drugom sada pampersice koristi dok druge dvije prijateljice samo pampers.
Sortiraj odgovore
Najstariji