Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tejuska♡
    15. Travanj 2017. 13:26

Brandnew

Hvala cure. Iskreno se nadam da ce sve niti uredu. Moja točkica raste i u skladu je sa tjednom u kom smo,srčeko kucka. Nadam se da ce krvarenje brzo proc i da ce sve niti uredu.

Biti ce draga vjerujemo odmaraj se sada lijepo i mazi busicu ♡♡♡

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

barbs
    15. Travanj 2017. 14:00

Brandnew, odmaraj!!! Sve će biti u redu!!!! 

treca_sreca
    15. Travanj 2017. 21:36

Koje zatisje ovdje, vidim peku se kolaci naveliko  
    Ja cijeli dan nisam 50 koraka uradila, kuhala sam sjedeci (valjda 1.put u zivotu!) Umrla od dosade...ali dobro sta je tu je.
    Sad se bebo javio, fino mlatnio par puta posteno iznutra pa me svu raznjezilo, odmah dade covjeku volje za dalje  

žena-majka-carica:)

Dragy
    15. Travanj 2017. 21:45

Evo i mene...na mirovanju 
    Vec par dana me muci blaga glavobolja koja je danas kulminirala s nagonom ka povracanju, utrnutom glavom, slabosti, bolovima u glavi, otpor na svijetlost u ocima, nisam mogla jest....i nisam vise izdrzala, odem na hitnu. Konzultirali se s dezurninim  ginekologom specijalistom, sreca bio je moj doktor dezurni i dobila sam inekciju voltarena u debelo meso. Istovremeno me prestala boljeti glava ali sam iscrpljena i moram mirovati sada par dana radi bebe buduci da lijekovi nisu preporucljivi u prvom tromjesecju 
    Sta je to s ovim tjednom, ne ide nam bas 

Belle84
    16. Travanj 2017. 07:54

Sretan Uskrs, curke! Da ga provedete u blizini vasih najdrazih, da uzivate danas u uskrsnjoj trpezi na stolu i da sljedeci Uskrs nase bebice budu s nama, zive i zdrave. 😉😘

Tejuska♡
    16. Travanj 2017. 09:01

Sretan i blagoslovljen Uskrs i od nas 🐣🐣🐣
    Uzivajte sa vasim najdrazima i mazite busice 😍😍

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

treca_sreca
    16. Travanj 2017. 09:15

Sretan Uskrs svima koji slave, a ostalima da se lijepo odmore u miru. 
    Dragy eh malo koja trudnoca je bas 100% problemfree....dobro je dok nije nesto gore! Cuvaj se

barbs
    16. Travanj 2017. 09:39

SRETAN USKRS, MAMICE! 
    Treca_sreca, i ja bi voljela osjetiti!!!  A možda je prerano... a možda i osjećam bebicu, ali ne shvaćam. 
    Kolač se pekao, a bome i čistio stan intenzivno. Opet k'o prasica u 10 zaspala... Ako ne i prije! 
    Dragy, odmaraj koliko možeš! 

barbs
    16. Travanj 2017. 09:41

U petak sam se išla javiti za pregled u bolnici. 12.5. imam taj pregled. Baš se radujem! 

treca_sreca
    16. Travanj 2017. 10:57

barbs

Kolač se pekao, a bome i čistio stan intenzivno. Opet k'o prasica u 10 zaspala… Ako ne i prije!

Bar si vrijedna bila! Ja sam zaspala u 10 a nisam niš cijeli dan radila osim ručka, preležala skoro cijeli dan (ali budna, čisto da ne hodam) i bila sam uvjerena da ću po noći tumarat po kući od nesanice al srećom zaspala ko da sam kopala božesačuvaj
    Danas mi je manji pritisak (ono jučer je bilo stra-va!) ali čim sam krenula obavljat normalno stvari po kući, neki čudan feeling dolje. Tak da moram ubacit u prvu...srećom su klinci dovoljno veliki pa mi pomognu, bar dodaju šta treba i tak, da su mali skroz pa da ja moram oko njih još - ne znam kako bih

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.