Hvala cure. Iskreno se nadam da ce sve niti uredu. Moja točkica raste i u skladu je sa tjednom u kom smo,srčeko kucka. Nadam se da ce krvarenje brzo proc i da ce sve niti uredu.
Biti ce draga vjerujemo odmaraj se sada lijepo i mazi busicu ♡♡♡
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Koje zatisje ovdje, vidim peku se kolaci naveliko
Ja cijeli dan nisam 50 koraka uradila, kuhala sam sjedeci (valjda 1.put u zivotu!) Umrla od dosade...ali dobro sta je tu je.
Sad se bebo javio, fino mlatnio par puta posteno iznutra pa me svu raznjezilo, odmah dade covjeku volje za dalje
žena-majka-carica:)
Evo i mene...na mirovanju
Vec par dana me muci blaga glavobolja koja je danas kulminirala s nagonom ka povracanju, utrnutom glavom, slabosti, bolovima u glavi, otpor na svijetlost u ocima, nisam mogla jest....i nisam vise izdrzala, odem na hitnu. Konzultirali se s dezurninim ginekologom specijalistom, sreca bio je moj doktor dezurni i dobila sam inekciju voltarena u debelo meso. Istovremeno me prestala boljeti glava ali sam iscrpljena i moram mirovati sada par dana radi bebe buduci da lijekovi nisu preporucljivi u prvom tromjesecju
Sta je to s ovim tjednom, ne ide nam bas
Sretan Uskrs, curke! Da ga provedete u blizini vasih najdrazih, da uzivate danas u uskrsnjoj trpezi na stolu i da sljedeci Uskrs nase bebice budu s nama, zive i zdrave. 😉😘
Sretan i blagoslovljen Uskrs i od nas 🐣🐣🐣
Uzivajte sa vasim najdrazima i mazite busice 😍😍
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Sretan Uskrs svima koji slave, a ostalima da se lijepo odmore u miru.
Dragy eh malo koja trudnoca je bas 100% problemfree....dobro je dok nije nesto gore! Cuvaj se
SRETAN USKRS, MAMICE!
Treca_sreca, i ja bi voljela osjetiti!!! A možda je prerano... a možda i osjećam bebicu, ali ne shvaćam.
Kolač se pekao, a bome i čistio stan intenzivno. Opet k'o prasica u 10 zaspala... Ako ne i prije!
Dragy, odmaraj koliko možeš!
U petak sam se išla javiti za pregled u bolnici. 12.5. imam taj pregled. Baš se radujem!
Kolač se pekao, a bome i čistio stan intenzivno. Opet k'o prasica u 10 zaspala… Ako ne i prije!
Bar si vrijedna bila! Ja sam zaspala u 10 a nisam niš cijeli dan radila osim ručka, preležala skoro cijeli dan (ali budna, čisto da ne hodam) i bila sam uvjerena da ću po noći tumarat po kući od nesanice al srećom zaspala ko da sam kopala božesačuvaj
Danas mi je manji pritisak (ono jučer je bilo stra-va!) ali čim sam krenula obavljat normalno stvari po kući, neki čudan feeling dolje. Tak da moram ubacit u prvu...srećom su klinci dovoljno veliki pa mi pomognu, bar dodaju šta treba i tak, da su mali skroz pa da ja moram oko njih još - ne znam kako bih
Sortiraj odgovore
Najstariji