Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    barbs
    16. Travanj 2017. 12:48

Treca_sreca, neka si ti odmarala  I to ponekad moraš  Srećom, pa ti i djeca pomažu  
    Ma ja imam dosta zauzet tjedan, pa sam znala da ne znam gdje ću još uvaliti i čišćenje. Idem sa prijateljicama u šoping, pa kod frizerke, pa naći se sa fotografkinjom, pa dodjela diplome, pa djevojačka Već vidim da ću negdje morati uvaliti i to čišćenje, a ne znam gdje... 

• M@lena
    16. Travanj 2017. 13:19

Zene moje, sretan vam Uskrs! I svima vasima! 😊😚😚😚😚
    Treca sreca, jucer sam dosta radila i imala sam osjecaj kao i ti, ne smijem zakoraciti bojim se sve ce izletjeti iz mene. I razgovaram s muzem i odemo na hitnu, cisto preventivno! I dr kaze ma ni o od otvaranja, zacementirana. Beba dobro, srceko lupa, beba pliva i igra se. Sve kako treba biti, Bogu hvala. Nego znas sta, mislim da smo mi malo isprepadane prethodnim trudnocama pa "i na hladno pusemo". No bolje da je tako nego obrnuto! 😊

I_me
    16. Travanj 2017. 19:40

treca_sreca
    16. Travanj 2017. 19:58

Malena, super da si zatvorena. Ja bih to isto voljela cuti. Ono od jucer, bogme nije bilo "u mojoj glavi" - nije normalno onak dolje osjecat kao da sam otvorena 5prstiju i da ce sve van...ne ovako rano! Ali evo od dva dana mirovanja smirilo se pa sam mirnija ali ipak sutra necu ni u setnju ni na pazar....dok se skroz ne smiri situacija. 
    Danas bili u dvoje goste, fino se napapali a da nis nisam ja morala spremit. Jedino sam jaja s klincima radila, velikog posla  Divota! Tako se vec dade..
    Nadam se da ste mi se i vi nauzivale  

žena-majka-carica:)

violeta1
    16. Travanj 2017. 20:14

Cure zelim vam sretan Uskrs. Mi smo danas nekako slabo. Bila sam na misi, i iako sam stojala pokraj otvorenih vrata opet mi je pozlilo, skoro se onesvijestila. Nisam mogla ni vozit od slabosti, muz dosao po mene. Ne znam sta se dogada ali bas mi je slabo. Poslije me glava bolila jako i sad sam sva neka umorna i tesko mi je. 
    Malo cu se vise paziti sad ali ako se dogodi jos jednom zvat cu doktora. 

barbs
    16. Travanj 2017. 20:20

M@lena, drago mi je da je sve u redu!
    Violeta, odmaraj koliko možeš. Ako se ponovi u kratkom roku idi odmah doktoru!!!

barbs
    16. Travanj 2017. 20:21
    Eto što je meni frendica poslala hahahaha
    Eto što je meni frendica poslala hahahaha

• M@lena
    16. Travanj 2017. 20:39

violeta1

Bila sam na misi, i iako sam stojala pokraj otvorenih vrata opet mi je pozlilo, skoro se onesvijestila. Nisam mogla ni vozit od slabosti, muz dosao po mene. 

Ovako sam se i ja osijecala u prvoj trudnoci. Toliko mi je jedanput bilo lose na misi da sam jedva isetala iz crkve i legla na klupu koja je bila ispred, sva slaba i blijeda, a osjecaj kao da sam u nekoj paralelnoj dimenziji. Bila je guzva i stajala sam. Da sam sjela na vrijeme, mozda se ne bih osjecala fenomenalno, ali ne bih bila tako lose. Meni je razlog bio jako nizak tlak. I sad mi je nizak, ali zato cim osjetim i najmanju slabost, odmah sjedam. Dobro si ucinila sto si bila pokraj otvorenih vrata. Moras paziti da obavezno jedes i pijes prije nego negdje krenes, i ne bi bilo lose nesto ponijet za gricnuti (stogod) i obvz boca s vodom! 

violeta1
    16. Travanj 2017. 22:00

M@lena,   ustala se jutros, jela, popila vode i sredila se i ajmo, izdrzala sam cak 20-tak min. Da sam ostala 15sek duze u crkvi pala bih. U meni je sve gorilo, preznojila sam se i ostale teskoce sto sam rekla. Bas cu pratit ovaj tjedan kako ce biti, jer u zadnjih tjedan dana dva puta mi se to dogodilo, na suncu kad sam bila svega par min i sad u crkvi. 

treca_sreca
    17. Travanj 2017. 08:58

moraš pazit i na udobnu odjeću....glupo zvuči ali u takvoj situaciji mene je znalo "dokrajčit" npr ako bi me grudnjak stezao u području prsa....ako sam komotnije obučena, ležernije, i naravno bez potpetica....teže mi dodje muka.
    Inače imala takvih scena xy u prvoj trudnoći, sad izbjegavam prostore di je puno ljudi po kvadratu, i di je zrak zagušljiv
    A bocu vode nosam vječito sa sobom, radi kašlja i radi niskog tlaka...ne samo ljeti nego 365 dana u godini

žena-majka-carica:)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.