Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    violeta1
    06. Rujan 2017. 21:49

Kiki super za pregled da je sve u redu i onda kad budete mogli navalite jedno na drugo hehe
    Nece ni meni jos uvijek ucitat sliku 😑

• sretna
    06. Rujan 2017. 21:59

Baby gym, predobra stvar!! Mali je bio u tome vec od treceg-cetvrtog tjedna zivota. Svaki dan sam ga szavljala u to. Jako brzo je poceo rukama hvatat igrackice, pratit sve oko sebe i vrtit se trbih-leda i obrnuto. Znao je duuugo biti na tome i smijat se 😅
    Lista makni ovu s pregledima. Ja sam za da one koje rode nastave ovdje pisati. Vidim sa si neke obrisala, ali ja i neke od ovih kone si ostavila nemam pojma tko su

06. Rujan 2017. 22:04

sanjchi255

Mozemo tako pisat:
    19.08.2017. Dorja  Adrian
    04.09.2017. Dena  Viktor

Isla sam trazit u starim postovima...eto...sad imamo dosadasnje datume...

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

treca_sreca
    06. Rujan 2017. 22:04

Kiki super za bebaca....i blaaaago ti se za sex.
    Ja sve kalkuliram, jos bih koji put prije poroda a znam da je bolje ne  poludit cu....jos xy tjedana nakon CR 😭 uzassss

žena-majka-carica:)

treca_sreca
    06. Rujan 2017. 22:08

Babygym - po meni must have....toootalni. u njemu se dite pocme okretat (sta u njihaljici i viperu ne moze, mada se i tamo zabavi..)
    Mi smo imali rainforest deluxe koji svijetli i svira, obozavali ga obojica
    u mullera 550kn a ja ga preko ebaya za 200tinjak tada bila kupila
    ovaj
    https://bazzar.hr/prostirke-za-igru/fisherprice-prasuma-prostirka-za-igru-oglas-850236 
    ...sad sam za trece isti istasti uzela jer sam na mojekrpice ga nasla povoljno...150kn

žena-majka-carica:)

panica
    06. Rujan 2017. 22:17

Hvala na savjetima za baby gym, budem potrazila neke rabljene
    Treca, kak je funkcioniralo to sa slanjem, posta ili kak je najpovoljnije, ako nadjem nesto dobro rabljeno a udaljeno

• Mamuka
    06. Rujan 2017. 22:17

Barbs slobodno skini ove s pregledima. Po meni nema smisla. A posemo tu dok se ne skupi neki veci broj il dok vecina ne rodi. Cini mi se to najprakticnije.
    Kiki super za pregled. Evo ja sam u 1Tnu 38tt bila skroz zatvorena i sve je bilo poprilicno cvrsto doli al nije mi reka da bi tribala nesto radit da potaknem porod. I eto za tjedan dana sam rodila. Doduse cistec kucu mi je puka vodenjak pa mozda je to bio moj "sex" 😂😂
    Po meni baby gym je dobra stvar jer bebe triba stavljat na pod da se uce okretat i moraju vjezbat opiranje rukicama sta u ljuljacki ili viperu ne mogu. Mozete ih vi staviti na pod na neku dekicu i okolo razbacat igracke al npr sa misec dana bebe se jos ne okrecu toliko oko sebe i te stvari na podu oko sebe nece skuzit jer su uglavnom skoncentrirani na ono sto je ispred/iznad njih. Npr na prvom pregledu doktor gleda prati li beba pogledom njegov prst sto se isto dosta vjezba igrackicama iznad glave. Sa 3 mj mislim da beba treba moc se odignut rukicama kad je stavis na stomak..... Mislim da se vec sa 4-5 mjeseci treba znat okrenit sa ledja na stomak... I tako te neke stvari koje lezec u ljulji/viperu ne moze vjezbat a bitne su za pravilan razvoj motorike i misica.

• Mamuka
    06. Rujan 2017. 22:21

Sto se tice korisnosti u smislu razvoja bebi je 100 put potrebniji baby gym nego ljulja. Ljulja je nesto sto roditeljima olaksava brigu oko bebe a baby gym je nesto sto je korisnonza njihov razvoj.

06. Rujan 2017. 22:26

Mamuka

Sto se tice korisnosti u smislu razvoja bebi je 100 put potrebniji baby gym nego ljulja. Ljulja je nesto sto roditeljima olaksava brigu oko bebe a baby gym je nesto sto je korisnonza njihov razvoj.

Vidis o tome nisam razmisljala...nije mi se cinilo prakticnim kad je to eto samo krpa s igrackama😂 ali kad tako kazes...😅 
    Eto zasto je dobar forum..iskustvo...savjeti..😀

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

• GaLu
    06. Rujan 2017. 22:35

Cure nadam se da me niste zaboravile. Zadnjih dana sredjivali smo kutak u sobi za bebu. Ja sam bila 21.8. na pregledu, cerviks mi je bio 3.5 cm i zatvorena skroz. Nadam se da jos 2 tjedna ostane tako, a onda mogu malo fizicki biti aktivnija. Mirujem vise manje cijelo vrijeme. I da, konacno sam se ulogirala preko mob-a 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.