Kiki super za pregled da je sve u redu i onda kad budete mogli navalite jedno na drugo hehe
Nece ni meni jos uvijek ucitat sliku 😑
Baby gym, predobra stvar!! Mali je bio u tome vec od treceg-cetvrtog tjedna zivota. Svaki dan sam ga szavljala u to. Jako brzo je poceo rukama hvatat igrackice, pratit sve oko sebe i vrtit se trbih-leda i obrnuto. Znao je duuugo biti na tome i smijat se 😅
Lista makni ovu s pregledima. Ja sam za da one koje rode nastave ovdje pisati. Vidim sa si neke obrisala, ali ja i neke od ovih kone si ostavila nemam pojma tko su
Mozemo tako pisat:
19.08.2017. DorjaAdrian
04.09.2017. DenaViktor
Isla sam trazit u starim postovima...eto...sad imamo dosadasnje datume...
Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta
Kiki super za bebaca....i blaaaago ti se za sex.
Ja sve kalkuliram, jos bih koji put prije poroda a znam da je bolje ne poludit cu....jos xy tjedana nakon CR 😭 uzassss
žena-majka-carica:)
Babygym - po meni must have....toootalni. u njemu se dite pocme okretat (sta u njihaljici i viperu ne moze, mada se i tamo zabavi..)
Mi smo imali rainforest deluxe koji svijetli i svira, obozavali ga obojica
u mullera 550kn a ja ga preko ebaya za 200tinjak tada bila kupila
ovaj
https://bazzar.hr/prostirke-za-igru/fisherprice-prasuma-prostirka-za-igru-oglas-850236
...sad sam za trece isti istasti uzela jer sam na mojekrpice ga nasla povoljno...150kn
žena-majka-carica:)
Hvala na savjetima za baby gym, budem potrazila neke rabljene
Treca, kak je funkcioniralo to sa slanjem, posta ili kak je najpovoljnije, ako nadjem nesto dobro rabljeno a udaljeno
Barbs slobodno skini ove s pregledima. Po meni nema smisla. A posemo tu dok se ne skupi neki veci broj il dok vecina ne rodi. Cini mi se to najprakticnije.
Kiki super za pregled. Evo ja sam u 1Tnu 38tt bila skroz zatvorena i sve je bilo poprilicno cvrsto doli al nije mi reka da bi tribala nesto radit da potaknem porod. I eto za tjedan dana sam rodila. Doduse cistec kucu mi je puka vodenjak pa mozda je to bio moj "sex" 😂😂
Po meni baby gym je dobra stvar jer bebe triba stavljat na pod da se uce okretat i moraju vjezbat opiranje rukicama sta u ljuljacki ili viperu ne mogu. Mozete ih vi staviti na pod na neku dekicu i okolo razbacat igracke al npr sa misec dana bebe se jos ne okrecu toliko oko sebe i te stvari na podu oko sebe nece skuzit jer su uglavnom skoncentrirani na ono sto je ispred/iznad njih. Npr na prvom pregledu doktor gleda prati li beba pogledom njegov prst sto se isto dosta vjezba igrackicama iznad glave. Sa 3 mj mislim da beba treba moc se odignut rukicama kad je stavis na stomak..... Mislim da se vec sa 4-5 mjeseci treba znat okrenit sa ledja na stomak... I tako te neke stvari koje lezec u ljulji/viperu ne moze vjezbat a bitne su za pravilan razvoj motorike i misica.
Sto se tice korisnosti u smislu razvoja bebi je 100 put potrebniji baby gym nego ljulja. Ljulja je nesto sto roditeljima olaksava brigu oko bebe a baby gym je nesto sto je korisnonza njihov razvoj.
Sto se tice korisnosti u smislu razvoja bebi je 100 put potrebniji baby gym nego ljulja. Ljulja je nesto sto roditeljima olaksava brigu oko bebe a baby gym je nesto sto je korisnonza njihov razvoj.
Vidis o tome nisam razmisljala...nije mi se cinilo prakticnim kad je to eto samo krpa s igrackama😂 ali kad tako kazes...😅
Eto zasto je dobar forum..iskustvo...savjeti..😀
Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta
Cure nadam se da me niste zaboravile. Zadnjih dana sredjivali smo kutak u sobi za bebu. Ja sam bila 21.8. na pregledu, cerviks mi je bio 3.5 cm i zatvorena skroz. Nadam se da jos 2 tjedna ostane tako, a onda mogu malo fizicki biti aktivnija. Mirujem vise manje cijelo vrijeme. I da, konacno sam se ulogirala preko mob-a
Sortiraj odgovore
Najstariji