Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    I_me
    06. Rujan 2017. 20:43

Cure, jel tko dobio Dnevnik pokreta ploda? Ja dobila danas.. jel pratite pokrete uopce? 

violeta1
    06. Rujan 2017. 20:44

Sanjchi nikako da komentiram, drago mi je sto radovi idu dobro hehe
    Treca sreca da ovdje konstrukcija nije dobro sjela, a kosara ima nagib za glavu na 3 stupnja, sad je na ravnom skroz.
    Forum, pa ja ne bih jos mjenjala dok nas vecina ne bude s bebicama doma, ovako smo sve tu..neke jos nisu u terminu, neke rodile, neke pred termin. Pa mozda bolje pricekat.
    Evo nasa kolica spremna. Dobro da smo danas to rijesili jer imaju miris po novom i bas mi ne stima taj miris pa ce se sad fino izracit.
    Panica i meni se svida baby gym i gledala sam na geeku ima za 200kn divnih...ovaj ima vise funkcija i nije mi nekako skup
    A sad i ja ne znam dali uzimat ili ne. 

violeta1
    06. Rujan 2017. 20:46

Nece mi sliku staviti 😔😔

panica
    06. Rujan 2017. 20:47

Barbs, svaki ti cast sto se ti trudis stim popisima, netko ce to morati nastaviti kad ti rodis, ali mozda se i bezveze mucis jer vecina vas ima ove dolje tickere ili kak se to zove, a mogu se napraviti novi i kad rodite, a na njima sve pise, jedino ja svoj nikako ne mogu pokrenut

panica
    06. Rujan 2017. 20:51

violeta1

Sanjchi nikako da komentiram, drago mi je sto radovi idu dobro hehe
    Treca sreca da ovdje konstrukcija nije dobro sjela, a kosara ima nagib za glavu na 3 stupnja, sad je na ravnom skroz.
    Forum, pa ja ne bih jos mjenjala dok nas vecina ne bude s bebicama doma, ovako smo sve tu..neke jos nisu u terminu, neke rodile, neke pred termin. Pa mozda bolje pricekat.
    Evo nasa kolica spremna. Dobro da smo danas to rijesili jer imaju miris po novom i bas mi ne stima taj miris pa ce se sad fino izracit.
    Panica i meni se svida baby gym i gledala sam na geeku ima za 200kn divnih…ovaj ima vise funkcija i nije mi nekako skup
    A sad i ja ne znam dali uzimat ili ne.

Gledala sam i ja prek alia, ima ih po 200kn, ali kad pogledam slike u komentarima, ne znam, ne izgledaju mi bas i materijali su uglavnom nekak plasticni

barbs
    06. Rujan 2017. 20:56

Sanjchi, bitno da se pokrenulo!  
    A jos je rano da se prebacimo na BEBE forum jer su za sada Dena i Dorja rodile...
    Mogu eventualno dodati popis RODILE ali ja nisam popamtila datume 
    Panica, ja sam dobila od sestricne taj baby gym.. probaj kupiti polovni ili ako te netko pita sto zelis kazi mu  ako ti je zelja imati ga...
    Violeta, super sto su kolica spremna a mogu ti reci da ni ja ne volim miris novoga 
    I me, nisam jos nista dobila... Moguce da dobijem 13.na pregledu u TA. Sta kaze dnevnik???
    Gledam Moje grcko vjencanje 2  Legende... Uvijek smo se smijali da je nasa obitelj kao ona iz tog filma... Svugdje se svi petljaju... Deru se... Kad pitas nekoga za savijet svi to znaju i svi te savjetuju 

I_me
    06. Rujan 2017. 21:11

Barbs nece mi ocitat sliku. Slikala sam da ti pokazem.. 
    Ugl.. 3x dnevno,poslije jela leci na lijevi bok i zapisati pocetno vrijeme i brojati 10 pokreta i kad se nabroje ti pokreti zapisati ponovo vrijeme..

Kiki156
    06. Rujan 2017. 21:26

Evo me curke! Vito je tezak 2650, kaze gin - savrsena beba, tocno je na 50% 😃 Al kaze muz da ga je smanjivala da me ne uplasi 😂 Ugl, sve super, moramo se pocet sexat za 10-tak dana jer sam ja skroz zatvorena, samo je malo cervix smeksan. Iduci tjedan se javljam da dogovorim pregled u TA i onda krecem u bolnicu na preglede. 
    Sto se tice liste, Barbs, mislim da mozes izbrisati preglede jer kao sto su cure rekle sad ce to biti sve cesce. Meni je dobar prijedlog da se doda lista rodenja, pa kako koja rodi dodamo je na listu. ❤️ I dopisujemo se tu dok nas se ne skupi dovoljno za novu grupu, ili nastavimo tu pisati, zasto ne. Samo ne znam koliko stranica moze forum podnijeti 😂 Koliko nam je znacilo svo ovo dopisivanje i savjeti u trudnoci, zamislite sto ce tek biti kad rodimo! 😜

Kiki156
    06. Rujan 2017. 21:28

I me ja nisam dobila taj dnevnik ali rekla je da se moraju pratiti pokreti, doduse nije rekla kako da pratim ali je rekla da ga moram osjetiti tijekom cijelog dana. 

06. Rujan 2017. 21:46

Kiki super za dobre vijesti! 👏👏 
    A sad pricekajte onda jos tih 10 dana pa se bacite u akciju😜
    Barbs, Dena je rodila 04.09. malenog Viktora..
    A za Dorju nisam zapamtila datum, tj. za malenog Adriana...
    Mozemo tako pisat: 
          08.2017. Dorja  Adrian
    04.09.2017. Dena Viktor

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.