Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    06. Rujan 2017. 20:01

Super Violeta! 😀
    Evo moje plocice u kuhinji su gotove👏👏
    Jos ostaje gletat i pokrecit pa slozit kuhinju...

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

treca_sreca
    06. Rujan 2017. 20:03

glede popisa...samo sam htjela pitat zašto skidamo mame koje su rodile?
    meni bi bilo logičnije da imamo podlistu "termini rođenja naših jesenkih bebica" nego ovu listu s  pregledima.
    Zasad su rodile Dorja i Dena, a ja već nemam pojma datum(e) a kamoli kad se izredamo ostale....po meni bi i tu listu trebalo držati....a ne samo ovu s predviđenim terminima poroda.
    Ili se selimo negdi drugo iza poroda?? Ja sam mislila da ovde nastavljamo pisat:/

žena-majka-carica:)

barbs
    06. Rujan 2017. 20:05

Violeta, odmaranjeeeee!!!  Ja kako sam danas napravila malo kuvanskih poslica su me kosti dolje pocele boljeti... Najgore mi je kad me kucma strefi 
    Sanjchi, suuupeeeeer!!!!  zaboravila sam komentirati da ste si nasli novog radnika za centralno!?? Juhuhuuu  Konacnooooo svasta pozitivno cujemo 

Marijana12345
    06. Rujan 2017. 20:07

Trebamo se preselit u FORUM-BEBE-JESENSKE BEBE I MAME 2017. Al netko treba napisati 1.post 😁 predlazem da to bude lista s terminima rodjenja dosadasnjih beba

barbs
    06. Rujan 2017. 20:08

Treca sreca, ja sam i mislila dodati taj popis o kojemu pricas ali sam mislila da ce netko pomisliti da je glupo  Zato nisam htjela dodavati 3.stavku aaaaali ako ti i ja isto mislimp + ako se ostale cure slazu, SVAKAKO sutra i taj dio rijesim 
    Inace sam vidjela da se druge curke sele na JESENJSKE/ZIMSKE/ITD MAME pa zato nisam dodavala i to na popis..

barbs
    06. Rujan 2017. 20:10

Sto se mene tice moze i Tako kako je Marijana napisala 
    A moze i tako da obrisemo termine pregleda jer muku mucim s time najvise  Izgubim sve zive datume... Onda netko ne napise svoj datum... Lista ne izreda bez veze..
    MENI je svejedno... Samo mi vi kazite sto i kako da napravim i sutra se time pozabavim 

06. Rujan 2017. 20:32

Barbs, za centralno...daaa super vijest, u petak krece, i reko je covjek da ima cca 4 dana posla. Ma bas se sad pokrenulo..jos da tata dode da zavrse tu spajzu i stepenice...
    A liste....mislim da netko treba otvorit temu jesenske mame i bebe? A nekako si sve mislim da je jos rano? Hocu rec, samo dvije mame su rodile, pa sto ce pisati same sa sobom? Mozda da na nasoj temi vodimo listu s rodendanima bebica pa kad nas bude tako, 10-ak, prebacimo se na drugu temu....ha? 
    A lista pregleda...slazem se s Barbs...mozda i nije toliko potrebna...ionako svaka nakon pregleda pise izvjestaj, pa je njoj dodatno mucenje-tko je napisao novu datum, tko nije, trazi po komentarima.....

panica
    06. Rujan 2017. 20:34

Maca, bit ce sve ok, nemoj se brinuti, znam da je nemoguce da se ne brines, ali kao sto je netko vec napisao, probaj si misli necim drugim okupirati
    Baby gym,ne znam da li se vec pisalo o tome, ali zanima me da li nam treba to, danas sam gledala, stvarno su uzasno skupi, najjeftiniji 500 kn, a ja sam prije cca 5 godina za poklon kupila medju skupljima za 350, bas ga deru sad

06. Rujan 2017. 20:41

panica

Baby gym,ne znam da li se vec pisalo o tome, ali zanima me da li nam treba to, danas sam gledala, stvarno su uzasno skupi, najjeftiniji 500 kn, a ja sam prije cca 5 godina za poklon kupila medju skupljima za 350, bas ga deru sad

Iskreno..ja ne vidim smisla u tome...meni je to bezveze..radije onda ljuljacku ili viper..al sta to, na podu je il na cem vec i to mu visi iznad glave..pa to mu moze i u kindacu tak visit..ja ga ne planiram kupovat

luce <3
    06. Rujan 2017. 20:43

Barbs ma izbrisi ovu listu s pregledima jer sad ce pregledi bit sve cesci pa ko ce to popratit, a mozes pisat listu ko je rodio ako ti se da... Sto se mene tice

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.