Barbs imam jos bolove ali slabo, popustilo je. Sad sam oprala sude i tako sam se umorila koma..brzo se umaram uff..
Lijepo si se druzila popodne i sutra polako..ako bas ne moras usisavat neka muz usisa a ovo ostalo polako. Ja usisavanje vise ne obavljam i paucinu, samo prasinu i pospremam..ves perem i tak to. Ovo ostalo muz. Bas sutra mora opet usisat jer je zadnji put brzinski preletio. Polako i sve se stigne 😊
Meni je dosadno doma ajmee..ne da mi se nikuda ici jer mi se lice promjenilo, naotekla sam i ne slusaju mi se niciji komentari od ovih seoskih baba.. jutros je bila komsinica na kavi, pridvecer smo prosletali i eto.
Ja mislim da ci se sutra zaletit do zg do citya. Zuta srijeda je, trebaju mi tenisice a i h&m ima 10% na sve! Oni nikad nemaju popust inace
Danas je sestra na tecaju spominjala darivanje krvi iz pupkovine..tu je isto netko spominjao to??
Ja bih to. Proučila sam papire i sve što mi treba od zaklade ane rukavina. Sve imaš na njihovoj stranici.
zašto h&m ima popust 10% na sve???? oni fakat (skoro) nikad ne daju tu vrst popusta...za razliku od c&a (zato u njih češće kupujem)
za krv iz pupkovine - zaključili smo na zadnjoj raspravi (sebično, ali koga ćeš na prvo misto stavljati ako nećeš - svoje dijete) da je bolje ne oduzimati od bebe...citat, s jednog drugog foruma:
što se tiče matičnih stanica, osobno radije biram da beba primi svu krv koju po prirodi stvari i treba primiti. mislim da će to imati veći utjecaj na njeno zdravlje, nego to što će možda jednom imati neku bolest za koju će se možda moći naći lijek preko pohranjenih stanica.
žena-majka-carica:)
Vidjela sam to, isla sam na stranicu..i ja bi....jel koja od vas, koja je vec radala, donirala?
Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta
Treca sreca, istovremeno smo pisale...znaci, ak mi darujemo krv, beba ne dobije sve sto treba?
Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta
violeta, i ja sam se promijenila u licu.....osobno nisam naotekla kako ti veliš, ali kao da sam se - poružnila.....neki cirkus sa hormonima je to, ko amen.....baš sam si ružnjikava srećom ne moram nigdje bitno ić
Treca sreca sutra je kao skolska zuta srijeda ali lise 10% ma sve. Bas sam ostala u cudu.
Sanjchi, ja sam htjela donirat kad se L rodio, ali mi.je bila glupa babica na porodu i nesto zaje..pa nismo mogli donirat
http://www.roditelji.hr/trudnoca/porod/novorodence-i-pupkovina/
Sortiraj odgovore
Najstariji