Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Belle84
    13. Travanj 2017. 18:48

Wanttobemom, zao mi je. Koliko tjedana si sad?

treca_sreca
    13. Travanj 2017. 18:50

Ajme wanttobe jao  ne znam sta da kazem. Uff 

žena-majka-carica:)

wanttobemom
    13. Travanj 2017. 18:52

9+3 danas. Vec se sve trebalo jako dobro vidjeti :( 

Belle84
    13. Travanj 2017. 18:54

A to ti je bio bas prvi prvi pregled?

barbs
    13. Travanj 2017. 18:55

Wanttobemom, jako mi je žao  Ja se ipak nadam za tebe da će sve dobro proći!  Ne znam što da ti kažem iskreno....
    Imaš našu podršku, u to budi sigurna!!! 

barbs
    13. Travanj 2017. 18:55

Treca_sreca, tako je tata rekao.... da ima smisla... jer sam kao manja non stop htjela samo meso, meso, meso, meso... ali sam se s vremenom naučila jesti sve živo.  Čitaj: kad sam krenula s dečkom živjeti. 

dzenny
    13. Travanj 2017. 19:01

wanttobemom,
    mila stvarno mi je zao,ali nadajmo se da  ce doktori reci da je ipak uredu.. no,mi smo uz tebe,jer nije ti nimalo lako..

barbs
    13. Travanj 2017. 19:19

Gdje je Aurora? Još se nije javila od jučer??? 

wanttobemom
    13. Travanj 2017. 19:20

Prvi pregled mi je ovo. 
    Hvala vam drage moje puno na lijepim riječima. Vidjeti ćemo što kažu u bolnici. Ne znam samo da li da idem odmah sutra bojim se da me ne ostave preko vikenda.Ni trebam li se naručiti. Ništa nisam pitala koliko sam bila u šoku. Uf

violeta1
    13. Travanj 2017. 19:24

Treca sreca ja sam za jednog bebaca samo, ali muz zeli jos. Tako da ne znam sta ce bit poslije, mozda i promjenim misljenje. 
    Wanttobemom nadam se da ce biti sve u redu. I odi odmah sutra i da te ostave proci ce ali ces znati sta je s bebom. Nemoj cekati. Sretno.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.