Suncokretice samo lezi i odmaraj i bit ce bolje.
Belle meni se javlja..jucer sam doslovno se uhvatila za pipi koliko me pritiskao, a danas ajme najgore je do sada.
Hedgehog depiliranje s ogledalom i polako, ako bas ne ide ti, zamoli muza da pomogne. Moj je do sad noge mi znao ali pipi ne, nekako ga strah, tko zna mozda i to do kraja nauci hehe
Sanjchi meni muz oblaci i skida carape. . I sad bih morala lak i odrezat nokte i ne znam kako cu..mislim da ce on sutra to obavit mi.
Dzenny nadam se da je sve u redu
Mcmouse, krasna fotka
Sanjchy, ja carape obuvam sjedecki, a skidam jos uvijek stojecki, a za obuvanje tenisica imam onu ogromnu zlicu, odlicna stvar
Belle, ja imam pritisak dolje, ali vec dugo i pomaze cesce odmaranje, ali svakako reci svom doktoru
I_me meni je iscjedak malo jaci nego prije
Babylove sretno i neka bude sve u redu..mogla bi ti svako malo.. 😊😊
Kod nas je jutros bio potres, taman sam isla na wc i legla u krevet kad se zatreslo...skroz cudno je bilo. Zatim je seka dosla pa smo pravile juhu i lazanje i onda su dosle necakinje i moji na rucak i cijeli dan gostiju. Svi vicu danas cijeli dan da cu ja sutra roditi jer mi je sutra rodendan. Ja sam preumorna. Leda me rasturaju, mali udara kao lud i pritisce dole. Doslovno mislim da ce izletiti van. Dugo sam sjedila i stojala danas tako da sam se preforsirala. Al zato od sad sve 4 u zrak i ne zelim vise ni po kuci nista raditi od danas. Muz je rekao ako mogu i skuhat da skuham ak ne on ce od sutra o svemu brinit.
Sretsn rockic Violeta 😍
Belle, mene muci hodanje/pritisak/stezanje, kaze dr da je beba nisko plus kontrakcije.
Uglavnom lezim i onda se smiri.
Sutra vadim kks, al odmah cu kupiti zeljezo bez obzira na nalaz, da me bar malo digne.
Ima netko preporuku koje da kupim? Znam da ide vit c uz nj
Mc mouse divna 😊
Tlak oko 90/60 i oko 90-100 otkucaji
Meni je malena danas nesto mirna..osjetim je, al ne radi dramu 😂 al su mi u zadnje vrijeme bh kontrakcije jace 😥
Moja kuma jos u bolnici. Ipak je 19t a ne 17t ( nest sam zabrijala). Bebica i ona su ok. ☺ imala je napad bubreznih kamenaca. Ima u lijevom bubregu jedan od 4 mm koji se poceo spustati..koji je u spustanju uzrokovao kontrakcije. Na infuziji je i prima sve moguce lijekove. Zato cure moje... vode vode i vodeee piti..
Violeta posalji malo te torteeeee ☺ inace nisam neki freak za slato ali izgleda mljac.. i kompletic je sladak ☺
Sretsn rockic Violeta 😍
Belle, mene muci hodanje/pritisak/stezanje, kaze dr da je beba nisko plus kontrakcije.
Uglavnom lezim i onda se smiri.
Sutra vadim kks, al odmah cu kupiti zeljezo bez obzira na nalaz, da me bar malo digne.
Ima netko preporuku koje da kupim? Znam da ide vit c uz nj
Ja pijem heferol bez vitamina c. Dobro ga podnosim i kakam bez problema.
Ne znam dal se moze uzeti bez recepta.
Marijana nama rekli 21-22 max. Iskreno, meni je sve iznad tolko pretoplo. Kod nas je uvijek oko 21, onace bi u kratkim rukavima hodali, a i nisam primjetila da jw L bilo hladno na toj temp 😄
Mcmouse, super si!
Violeta sretan rodendan!
Sortiraj odgovore
Najstariji