Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Barkleys
    03. Rujan 2017. 21:07

Kako se oblačim? Postepeno. Recimo čarape, sjednem pa nekako diže nogu po nogu kao da želim sjesti po turski. Nije mi nekako idealno, samo čekam da se prehitim jednom na drugu stranu. Najgore mi je skidanje hlača/tajca... Izvlačim nogu po nogu pa onda jednom nogom podignem hlače. Ili ostavim na podu, zna me zaboli kad se sagnem ili kada stisnem trbuh. Meni je najveći problem obuća. Lako ljeti kad je trebalo samo nazuti. Uglavnom, komedija sam živa, a nisam još ni 30ti tjedan prešla. E, a kako se vi brijete? Ja imam veliko ogledalo u hodniku i danas sam se probala gledati i brojati... Loše je završilo. 

mc_mouse
    03. Rujan 2017. 21:07

sanjchi255

McMause, lijepa je slika😊 i haljina ti lijepo stoji😊
    Samo uzivajte😄

Iskorištavamo Dane u kojima se ne možemo kupati na razgledavanje grada 😁 Hvala Sanjchi 😊

03. Rujan 2017. 21:11

Hedgehog

. E, a kako se vi brijete? Ja imam veliko ogledalo u hodniku i danas sam se probala gledati i brojati… Loše je završilo.

Uzmem ogledalo pod tus i nekako ide jos za sad😅 

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

Suncokretica
    03. Rujan 2017. 21:16

Pozdrav!
    Mi smo jučer bili na svadbi, umorilo me skroz, jedva sam izdržala a nisam htjela ranije otići zbog mladenaca koji su nam dobri prijatelji. Totalno sam se smrzla i pokisla, još sam imala sako i najlonke za trudnice. Imali smo kišobran, ali je bilo užasno nevrijeme uz pljusak i vjetar da nam ni to nije pomoglo. A da ne pričam da su imali vjenčanje pod ogromnim šatorom pa se za wc mora izaći van u drugi objekt i pod suncobranima ispod kojih sam pokisla
    Ipak ostali do pola 2. Danas cijeli dan dolazim sebi, boli me trbuh, imam kontrakcije i ležim, beba se javlja, nadam se da će sutra biti bolje jer me baš brine... 
    babylove, nadam se da će uskoro krenuti trudovi i da nam stiže još jedna beba 
    dzenny, budite još malo u komadu i odmaraj dok si pod nadzorom
    Yel, to je normalan puls i tlak, pogotovo ako si nešto prije radila pa se umorila. Jedan kardiolog mi je rekao da je u trudnoći puls normalan do čak 120, jednostavno srce brže radi. Odmori bar 5 min prije mjerenja al to je sve ok, ne brini

Belle84
    03. Rujan 2017. 21:25

McMouse predivna 😊 Super haljina ☺️
    Ja ne znam jel se ijednoj od vas javlja pritisak i bol u donjem dijelu trbuha kad malo vise hodate? Bas me to malo brine, ne znam je li normalno. Kad legnem je ok, al cim malo vise se naprezem odmah mi se to javlja. U cetvrtak mi je pregled pa cu vidjeti s doktorom. 

Barkleys
    03. Rujan 2017. 21:27

E i da Yel, ja imam niski tlak, pa su mi nekad veći otkucaji nego tlak, npr. 90/70 tlak, a otkucaji oko 100tke. Meni je doc rekla da je to normalno jer što je niži tlak to "srce brže pumpa" pa i puls raste i da se ne brinem! 

• Dena1009
    03. Rujan 2017. 21:27

McMause lijep ☺ al prva asocijacija na sliku mi je bila "kad sam ja mogla takve tenisice obuti" 🤣
    Yel isti simptomi kod mene pred 2tj, puls mi je bio 100 -120, a tlak uredan - popravilo se od kad uzimam zeljezo.
    Obuvanje uvijek sjedeci, drugacije neide, a danas mi je mm obuvo carape jer sam prve navukla pa sam skuzila da imaju presiroku gumu i da ce mi vjerojatno od toga nateci noge pa sam uzela druge, al nisam imala vise snage 😅 a da ga nije bilo borila bih se 😏
    Depiliranje uvijek na slijepo, kasnije provjerim sa ogledalom, cak mi se ne cini tako lose. Mm je komentiro da sigurno doktorica misli da me on depilira kolko mi dobro ide 😂

url=https://lilypie.com]

Barkleys
    03. Rujan 2017. 21:40

Meni ne ide baš na slijepo depiliranje. Jel netko od vas išao u salon? Mogla bi se počastiti 1x mjesečno, ali do sad sam u životu išla možda dva puta i bolilo  je ko sam vrag. A i čula sam da se baš ne preporučuje trudnicama. Ima netko iskustva s tim? 

• Mamuka
    03. Rujan 2017. 21:42

Yel nije to nista strasno pogotovo jer ti otkucaji nisu tako strasni. Meni je prosli tjedan bio tlak 110-120/60-70 i puls 90-100 i tad sam osjecala slabost bas dosta. Zeljezno nisam kontrolirala al vidim po sebi da mi je nisko i jos sa nizim tlakom mi to bas nije ugodno. S obzirom da vec godinama s tim imam problema osjetim da je nisko i bez ks-a. Al dobro uz puno vode, jacu kavu i nesto slanije za pojest mogu se malo potpomoc.
    Mozda da pogledas i ti zeljezo.
    Belle meni je tako znalo bit sad kad je bilo jako vruce al sve je OK. No naravno nije kod svakog isto pa vidi sa doktorom.
    Sto se tice temperature sobe di je beba nama je receno da temp triba bit oko 24.
    Jos uvik se oblacim bez vecih problema, a jos sam u sandalama i natikacama tako da nema problema ni sa obuvanjem. Samo sad me ova lipatica tj taj neki zivac kod lpoatice boli da mi je problem cak i voznja tj dok me.muz vozi a kamoli nesto drugo. Nadan se da ce uskoro proc....

mc_mouse
    03. Rujan 2017. 21:46

Dena ja obučem tenisice onom dugačkom žlicom iz ikee, a muž veže 😂 Ili si mislila da ti u tim uskima nije udobno? 😁 Ne znam točno na sta si aludirala 😄
    Belle meni je tak često.... i osjetim pritisak i tvrdo ako mi je pun mjehur.... npr nakon onog ispita i cijelog dana u Zagrebu plus putovanja od ukupno 3h imala sam taj osjećaj pun dan i pol... jedva sam došla k sebi. Tako da suncokretice nadam se da ces i ti samo trebati malo duže mira. Ja sam doslovno dan i po preležala. Samo wc i krevet. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.