Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    03. Rujan 2017. 18:50

https://klokanica.24sata.hr/beba/mama-poslije-poroda/uzbudljivih-10-minuta-kako-stvarno-izgleda-tusiranje-kad-imate-bebu-7705
    Jel to stvarno tako?😅

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

• M@lena
    03. Rujan 2017. 18:52

Marijana

Babylove radi cucnjeve. U intervalima po 30kom ili vise ako mozes… ako zelis potaknuti porod. Tak je i moja seka… trebala je imati inducirani ali je vecer prije napravila oko 150 cucnjeva i iduci dan krenulu trudovi.
    Dena Babywärmelampe prakticiraju vise Njemci nego Hrvati i super je za hladnije prostorije. Ja cu uzeti onu koju se zaserafi na zid. Evo ti link stojece… nisu skupe tak, imas ih od 50€ nadalje
    https://m.babymarkt.de/reer-wickeltisch-heizstrahler-1909-mit-standfuss-a007842.html?a=b&c=aw&rc=SX41809&rp=49.71&rapts=1504414800&rapte=1504670400&adword=Google/PLA_Topseller&RefID=SEM_DE0000_PLA_Topseller&gclid=Cj0KCQjw0K7NBRC7ARIsAEaqLRGd5KBhT3cDvmAIAzNGcG793q8Cgx4lIFzLUDmJAvNFEOxb9796yxQaArFiEALw_wcB

Mozda nemam pravo, ali 150 cucnjeva mi se cini preekstreman sport za ovaj stadij trudnoce, cak i za one koji su trenirali kroz cijelu trudnocu. Ima i drugih nacina da se potakne porod, ako ne postoje kontraindikacije za lagano skakutanje na pilates lopti ili cak spolni odnos. Nisam strucnjak no takav mi je feeling u vezi toga. 😊

03. Rujan 2017. 19:26

E rebra me bole..s obje strane😌😌 mala je valjda tolko aktivna, posvuda je ima..bas me rasturaju rebra...

Marijana12345
    03. Rujan 2017. 19:32

M@lena

Mozda nemam pravo, ali 150 cucnjeva mi se cini preekstreman sport za ovaj stadij trudnoce, cak i za one koji su trenirali kroz cijelu trudnocu. Ima i drugih nacina da se potakne porod, ako ne postoje kontraindikacije za lagano skakutanje na pilates lopti ili cak spolni odnos. Nisam strucnjak no takav mi je feeling u vezi toga. 😊

Malena 150 kroz cijeli dan... ne 150 odjednom. Sex je super ako muz hoce, ali ima muskaraca koji ne zele vec otkad trbuh naraste a kamoli blizu termina, imam puno takvih primjera oko sebe i frendice mi kazu da im se muzevi boje sexat da ne povrijede bebu... 
    Sretna i moja je seka u HR u Zg, tamo im je patronazna na tecaju a i njena doma govorila o temp.prostora 22-24

03. Rujan 2017. 20:24

E cure, kak oblacite/ skidate carape? Ja se namucim dobrano😖 sad sam ih jedva skinula😆 

03. Rujan 2017. 20:32

Cijeli dan mi se vrti, ne znam od ceg je ako je tlak ok. 
    Slicno ko pms, navale vrucine, slabost, nemir.
    Jela sam, pila, odmarala...ne kuzim

03. Rujan 2017. 20:40

Yel

Cijeli dan mi se vrti, ne znam od ceg je ako je tlak ok.
    Slicno ko pms, navale vrucine, slabost, nemir.
    Jela sam, pila, odmarala…ne kuzim

Mozda jednostavno od vremena😕 neki ludi dan...

mc_mouse
    03. Rujan 2017. 21:01

treca_sreca

E i da zahvalim na info….mouse ili tko….za posteljinu za chicco krevetac. Hvala!!!!
    P.s. mouse morska forka vam je divna…ni daska ne kvari ne brini….moze u okvir na zid 😍

Ma Non stop pratim akcije neke pa sam naletila na tu posteljinu pa da ti zaljepim info :) 

Evo danas imamo i ljepšu sliku 😁😁

mc_mouse
    03. Rujan 2017. 21:07

Grijalica za bebu dok se presvlači, također prvi put čujem. Mi grijemo cijeli stan, ne mogu vjerovati da netko ne grije npr kupaonicu. Ja nebi mogla sjesti na wc ako daska nije topla 🤣🤣

03. Rujan 2017. 21:07

McMause, lijepa je slika😊 i haljina ti lijepo stoji😊 
    Samo uzivajte😄

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.