Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    treca_sreca
    30. Kolovoz 2017. 17:49

Senoritakova jako jako jako mi je drago zbog vas tj zbog tebe, velika je to kalvarija i ne zna tko nije prošao. Neka ti se trud isplatio....svaka čast mama!
    Barbs - ako misliš naručivat pametno ti jer samo još 2 dana ti je ovaj ludi popust.
    https://www.facebook.com/plant.hr/photos/a.609157142497419.1073741833.182394238507047/1472753192804472/?type=3&theater
    ja ih pratim već neko vrijeme i vrebam kad ću naručit, i ovo mi je taman došlo ko naručeno. Mada, da i nisu imali akciju, sad bih već morala naručit jer nemam više vremenaaaaa - da mi bude sopremno.
    A došlo je već idući radni dan, ali nikad ne znaš hoćeš tu noć u rađaoni završit

žena-majka-carica:)

treca_sreca
    30. Kolovoz 2017. 17:54

sanjchi255

Ee…ova me upravo udarila da me bas zabolilo. Najjace do sad…😖😖

daaaa i logično je da je sve jače i jače, jer kako bebe rastu
    tako ono šta ti je prije bilo "udrila me" postaje "migolji se"
    ova moja evo skoro 3ipol kile, još je tako čudno namještena u trbuhu da ju osjetim dosta izraženije nego njih dvojicu koji su bili glavom dolje
    kad me počme lupat, poludim, i doslovno se krenem vikat na nju da stane - jer je preneugodan osjećaj!

treca_sreca
    30. Kolovoz 2017. 17:56

jadno dijete, nije se još ni rodila, a već ju vičem koja sam ja nemajka.

30. Kolovoz 2017. 18:06

Treca, pa sad rijetko osjetim bas udarac. Sve neko kao  rastezanje, protezanje i to migoljenje, sto kazes.. Al kad bubne, onda bubne poprave😖😅

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

30. Kolovoz 2017. 18:07

treca_sreca

jadno dijete, nije se još ni rodila, a već ju vičem koja sam ja nemajka.

Ahahha...mislim da nas ima vise takvih tu😅

• Bebushka
    30. Kolovoz 2017. 18:28

Treca sreca zeljno cu iscekivati tvoju recenziju na onaj stick za ublazavanje strija 
    Barbs imam strija iz puberteta na bokovima i grudima, al jedva se vide, al ovo sad izgleda bas tuzno...ljubicasto i tamnocrveno  ove donje su i dosta siroke ko brazde  a kad meni trbuh nista, nista i onda naglo naraste... bezobraznik
    Sva sreca pa sam si prezgodna i u jednodijelnim kupacama a mozda nece izgledat tako strasno kad se trbuh vrati na mjesto
    I sta se tice madeza, nakon trudnoce se smanje ili ce mi ostat sad ovako gigantski?? da znam izracunat koliko ih zelim uklonit, imam vec min 2 kandidata 

• Bebushka
    30. Kolovoz 2017. 18:32

Senoritakova tako mi je drago da si primjer pozitivnog iskustva i da smo jace nego sta misle jos malo pa mozes osobno u pohode na robu i opremu za bebu!!!

Senoritakova
    30. Kolovoz 2017. 18:41

Bebushka...nebudem ja osobno u pohode na robicu jer cu do kraja u bolnici biti...😩😩😩
    Ali nek je sve u tome...kad rodim lako odem uzeti nesto za gust..

30. Kolovoz 2017. 18:50

Senoritakava, ako zatreba, mi smo tu😉 akcija slanja robice i ostalih potrepstina je jos uvijek aktivna😀

barbs
    30. Kolovoz 2017. 18:50

Sanjchi, ej, ma grozno to kako nerviraju... Danas me čak i moja nona naživcirala... Znači, jedno 10x me pitala ako ću jesti, a ja joj rekla: prije 10 min završila jesti... I idem ja po sveki (jer je ranije završila s poslom pošto je danas smijena turista) i ona meni opet: ajde probaj!  Ako nešto ne volim to je ponavljanje...  i to ne jednom već 1000x... I onda se ona još uvrijedi. GROZNO...  Onda mi govori da šta će mi toliko robice za bebu, da je neka robica jako mala, a ja joj pred neki dan već rekla: pusti, ne znam koliko će biti veliki...  Onda dođem doma i eto none od muža: ĆEŠ JESTIII?! A šta ćeš kuhatiii?!  Kako nećeš otići!?  
    A to je tipično kod bebica u trbuhu.... Postaviš im neko pitanje i eto, nema odgovora  Pa kad se odluče javiti opet boli 
    I me, daaaa, barem nešto da radim i da klatim uokolo da što manje provedem kod kuće  A i uštekala sam muža da sutra ide kupiti piće sa mnom, pa se ljutio na mene i vikao me: eto, znao sam da će to biti tako! ti si trudna i nitko ti ništa ne pomaže!  A najgore od svega što cure koje žele pomoći ne mogu jer rade ili dvokratko ili u smijene i nemaju free time kad i ja... A što je tu je... Neće propasti za tih 10 min 
    Senoritakova, rekle smo ti mi da ćeš ti jaaaaaaaaaaaakooo dugo izdržati i svaka ti čast!!!  Zadnji put kad si nam se javila vam je bio cilj da ostanete 2u1 do 15.8. a vidi koji smo sada datum!!!  DOGURAT ĆETE VI JOŠ!!!!  

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.