Barbs, imali smo da..a i dragi je tu bio malo cvrst, reko je gazdi da mu moze toliko dat i toliko mu je i dao...
Dojenje..pa to sto kaze Barbs, do prve godine..a dalje neznam...
Ljubljenje u usta- ODVRATNO MI JE TO...😒😒😒
Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta
Maca - i meni je niskoooo! :(
Bebushka - jesam, jesam, od početnog šoka malo sam se smirila, sve sam izguglala, da nekima su kad su "toliko uložive" doktori rekli samo da uspore tempo itd., a neke su dobile stro mirovanje...izgleda da sve ovisi o ostalim simptomima itd.
Ja sam na mirovanju, ne strogo, strogo, rekla mi je doktorica da odem na kavu, ali u kvartu itd., i da što više ležim...(baš zato što mi je beba nisko i imala sam urinarnu infekciju). Meni je puno bolje, više ne peče dok piškim, ne steže me itd.
Izgleda da će me nastaviti pregledavati od sad u TA, jer su me tražili da podignem D1 uputnicu za TA, uputnicu za uzv itd. Prije tjedan dana sam završila na hitnoj, pa su mi rekli da dođem za tjedan dana na kontrolu u TA, a tamo sve žene u kasnoj trudnoći, s velikim bušama, a ja ono se fakat ne uklapam. :(
Aaaajmeeeee, sto mi je drago da nisam jedina koja ne voli LJUBLJENJE U USTA
Sanjchi, tako treba inace uvijek... Cijenkati se... Ovdje kod nas se znaju prodavati stanovi puno vise od onoga sto su oni platili kad su kupovali... Paaaaa duze vrijeme nema upita i onda snize... Npr stan ovih frendova kojeg su kupili je kostao 125 tisuca €....i tek kad je snizila cijenu su odlucili kupiti...
Yel, nista nemoj placati, imaju ti dati uputnicu i to je to, za echokardiografiju mislim da je na rebru manja lista cekanja i mozes se prek neta narucit samo attachirash sliku uputnice
Barbs nisi jedina, ne brini😂😂
A da, cjenkanje...uvijek i svuda- to je moto mog dragoh😂😂
Barbs, imali smo da..a i dragi je tu bio malo cvrst, reko je gazdi da mu moze toliko dat i toliko mu je i dao…
Dojenje..pa to sto kaze Barbs, do prve godine..a dalje neznam…
Ljubljenje u usta- ODVRATNO MI JE TO…😒😒😒
Jeeee, žao mi je ako nekog uvrijedim, ali ljubljenje djece u usta mi je fuj, fuj, fuj....
Ja (kako radim u vrtiću) jednom predajem malu od 3,5 godine mami koja ju čeka na hodniku i mama bez pardona izvadi sisu i mala stojećki se "zahalta". Meni je bilo toliko neugodnooo. Nisam znala di da gledaaam. Samo sam izverglala svoje i bok bok.
Dojenje prvo nadam se da cu moc dojit ado kada ne mogu planirat sad, al mi je grozno vidit vecu djecu da doje
Isto ko i ljubljenje u usta djece mislim grozno!!! Da mi neko od obitelji poljubi dite u usta pa ja mislim da bi ga zadavila
Mamuka uh, muke po odvikavanju, sretno ti!!!
Dojenje, necu komentirati jer ne znam do kad i kako iako ja sam muzu rekla da cim mali bude mogao jest sve da ce jest da necu dojiti, a sad vidit cemo sta ce biti. Iako ne volim vidjeti veliko djete da sisa onak to je meni za bebe sisa ne za velike. A ljubljenje u usta to mi je totalno odvratnoooo, zna se koga de ljubi u usta.. Moja seka to zna i jos je znala oblizat cure kad ostanu musave, onak bljak, ok tvoje djete i volis ju/ga najvise na svijetu ali nekog reda i kulture covijek mora imati. Dobro ja sam malo i frik sto se tice tih stvari. Kad sam bila mala tata mi je nudio 100kn da pojedem sa njegove vilice, ja nisam htjela. Ne mogu jesti nit za kim nit pit nit ista tako. Jedino za muzem pijem jer ipak mi i razmjenjujemo slinu 😂😂😂
isto tako!!
ne volim ni piti iz tudje case
Barbs, imali smo da..a i dragi je tu bio malo cvrst, reko je gazdi da mu moze toliko dat i toliko mu je i dao…
Dojenje..pa to sto kaze Barbs, do prve godine..a dalje neznam…
Ljubljenje u usta- ODVRATNO MI JE TO…😒😒😒
Jeeee, žao mi je ako nekog uvrijedim, ali ljubljenje djece u usta mi je fuj, fuj, fuj….
Ja (kako radim u vrtiću) jednom predajem malu od 3,5 godine mami koja ju čeka na hodniku i mama bez pardona izvadi sisu i mala stojećki se "zahalta". Meni je bilo toliko neugodnooo. Nisam znala di da gledaaam. Samo sam izverglala svoje i bok bok.
I meni je ljubljenje u usta fuj i nepotrebno ... a ovaj slucaj mame u vrticu 😨
Hedgehog hahahhaa....ja bome neznam sta bi da mi tak mama dode. Al nije mi to normalno... Inace, iste smo struke😀
Ja evo bas fino vecerala
Sortiraj odgovore
Najstariji