Panica, a mama od te zenske je teta u tom vrticu pa je valjda maloj dozvoljeno, ma da ne znam kakva su opcenito pravila oko toga.
Mrvice, ne brini radi odstupanja glave i trbuha, da nesto nije u redu, gin bi to rekao. Evo i moj ima glavicu vevu za 2 tj i rekao je da je to sasvim ok da nismo ni mi svi jednaki.
Zaboravila sam sta sam jos htjela komentirat 😂😂😂
Sjetila sam se 😄
Mamuka, tako je to s pisanjem prvih par dana. Imaj kahlicu uvijek blizu nje i stalno je islituj dal joj se piski, posjedni ju sama na kahlicu kad mislis da bi mogla piskit i stalno joj napominji da ti kaze kad mora piskiti. Mi smo to rijesili na moru pa je piskio po terasi onda mi nije bilo muka radi kauca i slicno.
Muke po piskenju, mora se priviknut da mora razmisljati o tome, sjecam se da je moj buraz tocno na 3.rodjendan sam skinuo pelenu, prije toga nikako nije islo.
Bas super, mama radi u vrticu, umjesto da bude primjer svima, ljute me takve stvari.
Barbs, stane da...zato smo i uzeli to..kuca ko kuca nije toliko bitna, dragom su bile bitne te garaze i to..da su mu strojevi pod krovom..ta hala je dugacka cca 40 m i siroka cca 7...pa ti racunaj..da je iso to gradit, potrosio bi puno puno vise love...tako da mislim da smo super prosli😀
A piskenje...jbg...nema tu lijeka..to je uvijek tako s time...
Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta
Mamuka zao mi je sta ona ne kuzi, puno je lakse ako djetetu "klikne" ( ja sam prvog odvikavala "na silu" jer je prekardashio - 3god i nova beba na putu.....s njim je bila muka jezeva, taj nis nije kontao.....a s drugim na njegovu inicijativu i to je bila zima/proljece s jedva 2god ali malom je kliklo u glavi i bok...rijesili to express)
Vjerujem da ti dodje da joh vratis pelene ali nema odustajanja...sad vam je pravi (skoro zadnji) cas...kraj ljeta, pred prinovu....to je to. Nema nazad!
žena-majka-carica:)
Bas super, mama radi u vrticu, umjesto da bude primjer svima, ljute me takve stvari.
Baka od te curice je teta u vrticu
I_me, visoka sam 178 cm, sad 78 kg, ima mene jer sam krupnije gradje (u 12 mj sam imala 68 i s tim kilama izgledam ispijeno).
Hodanje me muci u zadnjih tjedan dana, ko invalid.
Treca sreca, super za montazu! I nama je danas kupaona finito, aleluja!
Drago mi je za uredne preglede, cuvajte se ❤️
Cure, predivne su vam stvari i robica i kolica.
Zavidim ;)
Ja imam vecinu toga polovnog al u ok stanju, nesto sam kupila i tako, pomalo se skuplja.
Pitala sam dr danas za uputnicu za krvnu grupu i rekla je da mi ne treba jer imam darivateljsku knjizicu, a u merkuru rekli da treba nalaz krvne.
Onda sam se vratila po uputnicu za uzv u bolnici i kaze dr 'dobit cete na sljedecoj kontroli', kazem joj 'da al to ce biti skoro 34.tt', kaze nema veze...tko bi ga znao sad
Dojenje sa 7god i lizanje sise??? Bozemeprosti meni to zvuci perverzno.
Inace sam prodojeca 100% i nisam ni ja dojila samo do 6 ili 12mj ko vecina (malac je buo veliki cicoljybac i do nekih 2ipol je dojio kad mi vishe to nije izglwdalo normalno jer je od rodjenja puno veci od prosjeka bio pa je izgledalo ko da mi je na sisi dite od 4god a ne 2) ali brate sta je previshe - previshe je. Triba znat granicu..
žena-majka-carica:)
Sortiraj odgovore
Najstariji