Dena hahaha....zrtvovat jednog😅
Sretna ima iskustva s Chicco, a vidim da su slicno "upakirani" pa cemo pricekat da se javi😀 mada mislim da je to omot i da se skida to..a i jel svejedno kak se okrenu, na koju stranu? 😮
Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta
Dena di si ti kupovala uloske? Ja nista jos nisam kupila jer tu u DE bolnice ne treba nista nositi (bar j moju) od tih ulozaka, mrezastih gaca, krema, pelena... mislila sam da ce oni iz DMa kao nocni 4-5💧biti dovoljni... koliko dugo se krvari nakon poroda???
Stokke kolica su preeeedivna! Ta i McLaren su jedina za koja sam cula da se stavljaju u nulti polozaj. I Emaljunga (francuska) al ne znam jel ih ima gdje u HR.
Sanjchi imam jaje MAXI COSI cabriofix koje se montira na ta kolica sa adapterima 😁
Mc_mouse definitivno najlipsa stokke kolica. Odlicno! Samo su mi bzvz jer posebno moras kosaru pa to izadje stvarno skupo. Ali volim tu sivu stokke boju. Bas je lipa.😊
Jesu teska kolica? Ona druga sta ide sjedalo kao na jednu sipku su teska ko vrag.
Cure ne skidajte to sa ulozaka, to im je kao presvlaka da se ne "uvaljate" u pmauk. Vir (mislim da je vir jer ja to ne koristim) ima kao mrezicu preko pamuka a chicco ima taj lagani pamucni omot koji se ne baca nego ga tako stavljate. 😉😉
Luce meni je npr za kamenac super i W5 iz lidla neka bocica plava sa crvenim cepom pa to prelijem u neku spricaljku i misan pola to pola voda i poprska, malo predjem krpom i isperem. Ako je nesto sa naslagama samo napravim veci koncentrat i malo duze ostavim da djeluje. Ali i onaj cilit bang u bijelo ljubicastoj spricaljki za kamenac je poprilicno jaki.
Morat cu pronac ovaj tvoj KH7 da vidim kako to ide
A jesmo jake, uloske ne znamo koristit 😂
ja jos nisam otvorila paket...inace bih isto pitala vjv.
prva dva puta sam vir/veo koristila tak da su mi ovi novina.
Stokke - osobno ih ne bih uzela iz principa, ne volim prenapucane brendove (kontam da pol placas ime pa reklamu, pa tek onda kvalitet i sam proizvod) ali i meni se svidja ta kao siva tkanina....unisex je i jako moderna. Nadam se da ce vas lijepo sluzit i pokazat se kao isplativa investicija:)
žena-majka-carica:)
Meni veceras treba doc tip za montazu zidnog ormara i elemenata djecje sobe...jedva cekaaam.
Cijeli dan se "cuvam" za to, samo sam rucak skuhala i robu objesila...da mogu veceras bit na nogama i dirigirat okolo prilikom montaze. Da sam i to docekalaaaa 👏
žena-majka-carica:)
Rucak spreman za pecenje i cekam muza da javi da je krenio s posla da stavim pec. Kao i kod Sretne danas su lazanje sa mesom i sirom na repertoaru. 😁
Cekam da prodje 16 da idem micicu skupit kod tete cuvalice i gledam TV i one male curice sta ih maltretiraju sa natjecanjima u ljepoti.... Stvarno strasno! Znaci curicama od 3 god (a i manje) stavljaju umjetne trepavice, umetke za kosu, perike, prave neke ogromne frizure, full make up..... Jadne hodaju u nekim kao stiklicama u haljinama koje vise lice na neko cigansko veselje nego na haljinice za male curice. A mame sve odreda vicu kako to one vole i zele to radit. Da njima sa 3 god je lipse kad ih tako sminkaju, povlace za kosu i presvlace u kojekakve haljine nego da su u trenerkicama i igraju se da igrackama i drugom dicon.
Uzas uzas! Ja bi ovakve roditelje socijalnoj skrbi prijavila. Pa te jadne curice ne mogu bit normalne kad porastu, al nikako.
A sve mame koje su danas prikazali su debele uzas jedan. To ne da su malo deblje nego valjda svaka ima 50ak kg viska. I valjda ovako lice svoje komplekse unistavajuc djetinjstvo svojoj dici. Boze sacuvaj 😱😱
Mamuka ja ne mogu gledati tu emisiju, samo se nasekiram 😂😂😂😂
E ova su nas na popustu u lesnini ispala oko 4400 sa dekicom :) tako da je to valjda bila i zadnja cijena koju smo spremni dati za kolica.
Lakša su od svih Stokke kolica. Mislim da sam čitala 9kg....
Mamuka u principu bi se trebala dobiti uz to kosara, ali ne onak ful cvrsta s metalnim dijelovima koja se adapterima namontira, nego od tkanine sa cvrstim dnom koja se umetne u kolica kad su u nultom polozaju. Ne znam jel Stokke to zasebno prodaje...
Ja i da sam htjela Stokke MM ne bi dozvolio jer stalno bojkotira Amerikance 😂 njurga stalno zbog MKors sandala kao da ne postoje europski brandovi hahaha
Kamenac pogotovo tvrdokorni u naslagama ide fenomenalno s DMovim sredstvom marke DenkMit plavo s bijelim cepom (ne sa spricom)
Sortiraj odgovore
Najstariji