Treca i ja pazim da je pamuk cvrst i mekan i moran priznat da sam u Kiku sad nasla dobri komada tj pamuk me iznenadio da je tako dobar. Iskreno prvi put da sam tamo robu kupovala. Dobila sam bila nesto malo za micicu al mislim da je samo 1 plisani kompletic nosila i bio je dobar.
Maca nece Lovre ni nas ni vas!😂
Al mi je bas lipo zasto ce se zvat Nikola i mislim da je bas super odluka. Njemu bas ide to ime. Drugi moze bit Lovre 😉
A kod nas su udarci sad vec ima 10ak dana bas neugodni. Znaju bit i OK al cini mi se da je vecina neugodna. I poprilicno je aktivan. Iman osjecaj da miruje samo dok ja odan i cim stanem,sidim ili lezim on se rasteze i udara. I u noci cim se probudim osjecam da se mice. Taj dio me ne veseli bas jer micica kakav je ritam imala u stomaku takav je bio i kad se rodila. Ako je po tom sudit on ce bit jos zivlji od nje. A to mi bas i ne triba. Jer jos onakav jedan zvrk.... Moj Boze ima da me nema... 😝
Luce meni je to ime vec godinama tako lipooo ❤ i ako Bog da iskoristit cemo ga. Mada mi je Maris top od onog dana kad sam ga cula i svi su nam nesto prigovarali za ime a na kraju ona ima morsko plave oci i kovrcavu blondie kosu sa onim suncanim pramenovima i obozava more (kad je pitas di zivi uvik kaze na moru pa i kad smo bili u Zg😂) tako da je Bog bas blagoslovio to ime u svakom pogledu. 😊
E cure kad se ide u bolnicu to na pregled, kad te gin posalje..jel se nose svi nalazi tijekom trudnoce sta su radeni ili? Jel trebam ja nosit nalaz tipa TSH koji je isto kontroliran u trudnoci? Il samo ono sto me ginic slao?
Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta
Mamuka - i kod nas je treba bit Lovre, al ipak je tati bila vec zelja da bude Nikola po sv.Nikoli koji je zastitnik pomoraca ,tako da je na kraju ostao Nikola.
Ja sam cila u euforiji prvi put sam osjetila udarce povise pupka, hah sad ili se mali malo podignuo ili je dobro narasta pa nogicama tuce. Ja se nadam da se mozda malo podignuo da nije vec toliko nisko😂 e jel vi brojite udarce ? Moj je inace mirniji, javi se on svaki dan al nije to nesto prejako,njezan je😂 i nije sad da je 10 puta u sat vremena kako govore da mora bit od 28 tjedna
To su ti krivo rekli, ne 10 puta u sat vremena nego u danu minimalno 10 pokreta onako rasporedjenih da osjetis bebu cijeli dan. Moj Luka je bio jako ziva beba pa sam nekad mogla nabrojiti 10 pokreta u par minuta ali vazno je da se osjeti minimalno 10 pokreta kontinuirano kroz cijeli dan. I bebe imaju svoje vrijeme spavanja i odmora kad su mirne, no ne bi trebale spavati bas 6 sati da ju toliko ne osjetis.
Ja sad onako okvirno pratim, kad sjednem malo se poigram s njom jer joj osjetim i vidim stopalo kad se protegne 😁
E cure kad se ide u bolnicu to na pregled, kad te gin posalje..jel se nose svi nalazi tijekom trudnoce sta su radeni ili? Jel trebam ja nosit nalaz tipa TSH koji je isto kontroliran u trudnoci? Il samo ono sto me ginic slao?
Sanjchy, svu dokumentaciju, ukljucujuci sve kontrole kod tvoje gin i sve pretrage radjene u trudnoci, sve! 😊
Mamuka slatka je robica😍 zna se nac i dobrih stvari u KiK-u...
E da, bila sam gledat za poplun-Barbs hvala!! Ima ali su neke mjere cudne..a ima i posteljina kod njih na te mjere al buduci sam posteljinu vec uzela, mislim da cu uzet samo poplun i jastuk i odnjet ga krojacici nek ga skrati koliko je dugacak..jer navlaka jr 120 a poplun 140😒😒 pa sa svake strane nek strati za 10 cm (imam dobru krojacicu pa se nece ni vidjet) Ionako ce te dvije posteljine bit za taj poplun a za kat cu kupit u Bubamari ili negdje cijeli onaj set (5u1) + 1 posteljinu samo...tak da ce bit 2-2...
Sanjchy, svu dokumentaciju, ukljucujuci sve kontrole kod tvoje gin i sve pretrage radjene u trudnoci, sve! 😊
Hvala ti😊 znaci, laganini mogu pripremit to sve u fascikl👌
E ja za dva tjedna otvaram porodiljni😱😱😱😱😱
A kod nas su udarci sad vec ima 10ak dana bas neugodni. Znaju bit i OK al cini mi se da je vecina neugodna. I poprilicno je aktivan. Iman osjecaj da miruje samo dok ja odan i cim stanem,sidim ili lezim on se rasteze i udara. I u noci cim se probudim osjecam da se mice. Taj dio me ne veseli bas
E znam tocno kako ti je..cim po noci otvorim oci udara ili se pomice😌
Malena, drago mi je sto je sve u redu!! a ti sada ides svaki tj na pregled?? U TA?
Treca sreca, samo ti zajebavaj koliko sam ja azurna.. Lista termina i pregleda je zasluzna za dio brojke komentara
Falila bih ja tebi/vama
Salim se... Bas vodim soc zivot!!
Place mi se
ahahahahhahahaha
Luce, Nera je bas divno ime!!
Maca, Nikola... Nisam znala da je ti zastitnik mornara..
Ja ne brojim udarce... Dosta je aktivan... Nitko me nije ni upozorio na to da ih krenem brojati..
Mamuka, ma tko ih sisa Ime Maris je posebno i divno... Ja volim posebna imena.. ne volim ona ucestala..
Sanjchi, ne znam sto druge moraju nositi kad krenu u TA na preglede, ali meni su rekle: trudnicki, uputnicu za te preglede, uputnicu za porod, nalaz za streptokoka, i dokument gdje se vidi krvna grupa... Ja sve ionako nosim sa sobom pa sto god im zatreba nek si nadju hahahahaha
Ja sutra ujutro idem po uputnicu za Kks i odmah krv vaditi... Bas me zanima zeljezo..
Neko je pisa za kapice male da nije moga pronac pa sam se sitila i uzela odman. Nasla u Kiku pamucna za 26kn, 0-1.5 mjesec. Nova kolekcija.
Za cure je u rozo zelenoj kombinaciji i bas je slatka.
Ovakvih ima u HMu ali vec su dosta brojevi rasprodani a i nisam bila nasla neku bojicu da mi se svidja a ova mi je bila slatka pa da se poslije ne mucim ako ne naletin na nista drugo.
A kod nas su udarci sad vec ima 10ak dana bas neugodni. Znaju bit i OK al cini mi se da je vecina neugodna. I poprilicno je aktivan. Iman osjecaj da miruje samo dok ja odan i cim stanem,sidim ili lezim on se rasteze i udara. I u noci cim se probudim osjecam da se mice. Taj dio me ne veseli bas
E znam tocno kako ti je..cim po noci otvorim oci udara ili se pomice😌
I sve su neugodniji i neugodniji ti pokreti. Kako rastu i jacaju i sve im je manje mista to stanje postaje gore.
Evo vec 2 ure on mene nogama ispod desnih rebara sara i udara bez pristanka. I jos je kao manja beba. A sta da je ko Lucija malo krupniji pa vec bi pomalo jaukala 😂
Sanjchi pripremi se! 😉😄
Sortiraj odgovore
Najstariji