Marijana, to za kamenac i ja koristim. Preporucila sveki.
Dena, kako je i Mamuka napisala, ne skidati tu zastitu!! tako se koristi. Frendica napisala.
Uuii, lazanjeee Fiiinoooo... Ne pamtim kad sam zadnji put jela...sigurno je proslo oko mj dana
Treca sreca, ODMARANJEEEEE da mozes posteno dirigirati i ocekujemo slikice
Mamuka, ona emisija... Aajmeeeee GROZNOOOO... Ne gledam ju, ali zakacila sam ju jos davno slucajno i zgadile su mi se te majke... Budaletine jedne, sta rade!!! Fuj fuj fujjjj!!!!!
Kolica su prekrasna, a to s mamamau toj emisiji sam i ja bas komentirala s frendicom da lijece bolesnikuse svoje komplekse na curicama, to je onaj TLC program, neki dan sam gledala emisiju o dojenju , pa je bila prica o zeni koja doji curicu od 7 godina, a mala prije nego pocne sisat najprije joj oblize cijelu sisu i bradavicu, meni je to malo too much
Marijana ali Stokke ti je Norveški 😁 Možda bi i prošao kod muza. I apsolutno sve se kupuje posebno. Sportski dio je uvijek baza. Košara je plus.
U mojih je i krović bio plus jer biraš boju.
Uzas su mi takve emisije! Opcenito mi nije lijepo vidjeti nasminkane male curice, puno ljeose su mi onako prirodne bez truncice sminke. U L vrticu jedna mala cesto dolazi nasminkana, mama joj je teeeeeska sminkerica pa ocito i mala ide tim stopama,ima 5 g i vec sad se prenamaze, tko zna sto ce poslije biti 😏
Meni je za tvrdokorni kamenac super bilo sredstvo iz lidla, a za odrzavanje koristim obicni ocat, imam ga u spricku i samo malo ostavim i prebrisem i super mi je, a za fleke od ulja na odjeci mi je dr beckman, bas za masne fleke super.
Sretna, zar to dopustaju u vrticu? Ja se sjecam da mi cijelu osnovnu nismo smjelu ni nokte imati nalakirane, a o sminki necu ni pricat, vremena se bas mjenjaju.
Treca sreca drago mi je radi montaze sto napokon si i to docekala, neka prode sve super i bez problema 😊
Mc_mouse lijepa su kolica, svida mi se boja 👌
Suncokretica moze i muz sve papire donesti, makar su meni tako rekli.
M@lena drago mi je sto je pregled prosao u redu
Maca ja ne brojim udarce, zna nekad bit aktivniji nekad mirniji i onda kad je miran ja mu pricam ajde javi se mami da mama zna da je sve u redu i mazim stomak i uvijek se javi 😊😊
Mamuka kompletici su mi wauuu 😊😊 Mi smo imali NKD a sad vise nemamo u gradu a nikad se ne sjetim kad idem u Portu tamo otici.
Buba_mara povrat poreza meni je sjeo ima vec neko vrijeme i muz je dobio.
I_me moj kada stuca uvijek osjetim dolje na sredini ispod pupka tako nekako. Glavom je okrenut dole. Najsmjesnije je bilo na ctgu kad je stuco hahaha
Yel samo se ti umiri i miruj i bit ce sve ok. I nemoj se sekirati oko nebitnih stvari..misli na sebe i bebu a ostale ko sljivi... cuvaj se
Kiki fora mi je kombinezon 👍😊
Sanjchi drago mi je sto je sve u redu, cuvaj se i pazi i dalje a kile wauu samo kilu..odlicnoooo
Ja sam isla s frendicom na kavu, pa na rucak pa u Portanovu. I bas smo se zezale kako iduci put kad budemo isle gurat cemo kolica hehe.. Ajme umorila sam seeee ali je bilo divno... dosla doma i donela muzu raznjice pa smo odmorili i sad idemo piti kavicu 😊 Svi me zezaju da mi je stomak kao velika lubenica 😂😂 jer je bas naraso
Za stokke se slazem s Treca sreca. Omjer cijene i kvalitete katastrofalan. Moja sogi ima stokke i vec su 2 puta bila na servisu. Doduse , ona ih niti malo ne pazi, ali kad usporedim Mutsy koja mi imamo i njena, nasa su mi puno prakticnija, bolje klize i lakse manevrirati s njima.
Sto se tice kamenca, koristim iskljucivo i jedino alkoholni ocat. To mi je sveki preporucila i stvarno je ucinkovit, a jedino smeta miris prilikom ciscenja, vrlo brzo iscezne.
Sto se tice one kuce koju smo isli gledat, odluka je pala da necemo uzet. Jer frend je gledo i kaze da takve kuce idu za 40 000€. Meni je to previse.Onak realno za te pare stavim pod krov raspored kakav mi zelimo (a ne zelimo neku veliku kucu). Tako da samo rekli da necemo a on ako uspije dobit te novce super, proslavit cemo hehe 😊 Neka ovo je tek prva kuca i prva odluka tako vazna... tko zna sta nam donosi buducnost 😉
Sortiraj odgovore
Najstariji