Hahahhaha Mamuka😂😂😂 moja vec nekih 4-5 dana me terorizira...a kako ce tek do kraja bit😌
Ja malo malo zajaucem pa me dragi gleda: sta ti je?
Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta
Bok curke, ja sam jucer citala zaostatke prije spavanja i sve su mi vase price u san usle:-), danas bila kod gin, malo popricali, sljedeci tjedan idem jos knjemu na bris i to je to, sljedeci pregled u bolnici sa punih 37 tj, nikakvi ctg ni nista. Vidim da se dosta cudite na udaljene preglede, ali evo, mene je do sad 3 puta vaginalno pregledao i imala do sad 4 uzv.
Sti da sam morala mirovati zbog jako niskog polozaja bebe i ucestalih kontrakcija od 20. TT, receno mi je da je bolje sto manje ceprkati i imati sto manje uzv, najidealnije samo 3 u cijeloj trudnoci i to mi je rekao dr. Kos koji u zg glasi kao top gin, tako da se nemojte oko toga uzrujavati
Treća - hvala ti za ovaj slikoviti i detaljan opis korištenja uložaka
Urinokultura - hvala svima na info, ali evo sad kaže Luce tri dana da je nosila, hahaha, ja više ne znam, to se može predati u domu zdravlja gdje se i inače vadi krv/mokraća?
Povrat poreza - ove godine navodno, ali ono navodno idu redom kako ste dobivali rješenja, pa pogledaj datum na rješenju.
TA Petrova - sad se moram malo požaliti. znači, kako sam prošli tjedan završila bila na hitnoj, rečena mi je kontrola za tjedan dana u trudničkoj ambulanti. Pa sam eto tako preživjela i to iskustvo. Đaba vam je tamo jesi naručen ili nisi. Kad je jedna trudnica predala merci čokoladice sestri, mislim da ju je bar 20-30 trudnica koje su čekale ono zapalilo pogledom. Mislite da nije došla odmah na red? I nakon sati čekanja, pozovu oni mene u kabinu, skinem se ja i sve pet. Još sam minimalno 20tak minuta provela u "kabini" u kojoj btw nema zraka, i slušala kako pozivaju opet nekoga od nekoga, i još su nadugačko pričali tko je od koga! Skoro sam pala u nesvjest jer stvano nije bilo zraka. A pregled, kraći od minute, ma niti toliko, gurnu prst, rekao uloživa za vrh jagodice. Kad sam htjela nešto pitati, otkantao me, sa možete se ići obuči. 45 sekundi je pregled trajao. Šta to znači?
Majke ti.. sad sam malo spremila, usisala i oprala pod i ko da me netko tukao.. 😥 jos rucak.. pasta sa tunjevinom.. ok, to je za pola sata gotovo.. i onda sve 4 u zrak.. ☺
Za bolnicu od dokumentacije ( tak su mi rekli u bolnici kad sam se narucila ) treba mi: trudnicka knjizica, uputnica za porod, orginal krvne grupe, test na srnzabilizaciju i nalaz streptokoka.
Pokrete bebe ne brojim
Uvijek se javlja u isto vrijeme. Ako skuzim da se nije javila npr poslije rucka, legnem ili pojedem nesto slatko i cekam. Uvijek se javi nekim migoljenjem ☺
Robice su vam sve krasne, mislim da je bolje sto ja ne znam spol jer bi bankrotirala, neki dan bila u nextu, za curice cuda cudesnih, doslo mi da kupim za svaki slucaj ako bude zensko:), dragi me odgovorio, ovak imam samo par osnovnih unisex stvari.
Treća - hvala ti za ovaj slikoviti i detaljan opis korištenja uložakaUrinokultura - hvala svima na info, ali evo sad kaže Luce tri dana da je nosila, hahaha, ja više ne znam, to se može predati u domu zdravlja gdje se i inače vadi krv/mokraća?
Povrat poreza - ove godine navodno, ali ono navodno idu redom kako ste dobivali rješenja, pa pogledaj datum na rješenju.
TA Petrova - sad se moram malo požaliti. znači, kako sam prošli tjedan završila bila na hitnoj, rečena mi je kontrola za tjedan dana u trudničkoj ambulanti. Pa sam eto tako preživjela i to iskustvo. Đaba vam je tamo jesi naručen ili nisi. Kad je jedna trudnica predala merci čokoladice sestri, mislim da ju je bar 20-30 trudnica koje su čekale ono zapalilo pogledom. Mislite da nije došla odmah na red? I nakon sati čekanja, pozovu oni mene u kabinu, skinem se ja i sve pet. Još sam minimalno 20tak minuta provela u "kabini" u kojoj btw nema zraka, i slušala kako pozivaju opet nekoga od nekoga, i još su nadugačko pričali tko je od koga! Skoro sam pala u nesvjest jer stvano nije bilo zraka. A pregled, kraći od minute, ma niti toliko, gurnu prst, rekao uloživa za vrh jagodice. Kad sam htjela nešto pitati, otkantao me, sa možete se ići obuči. 45 sekundi je pregled trajao. Šta to znači?
Ne znam jel to znaci da si tolko otvorena? Budu ti cure mozda znale reci ili najbolje da nazoves svog gin i pitas
Sto se tice svadbi kod nas je isto obicaj pokrit stolac i jos malo da ostane, ja i dragi smo se ozenili sami, samo sa kumovima jer smo tako htjeli, a nas svi zovu na svadbe i imamo svake godine najmanje jednu, ali imamo za njih kasicu prasicu i svaki mjesec stavimo 100-200 kn sa strane, da nas ne iznenadi trosak
I ja uskoro otvaram porodiljni. Zna li netko može li to muž obaviti za mene ili moram ići osobno?
Što mi treba osim doznake od doktorice? Jel treba ispuniti neki papir ili nešto?
Prelazim s komplikacija pa sam one početne papire sve predala...
Neko je pisa za kapice male da nije moga pronac pa sam se sitila i uzela odman. Nasla u Kiku pamucna za 26kn, 0-1.5 mjesec. Nova kolekcija.
Za cure je u rozo zelenoj kombinaciji i bas je slatka.
Ovakvih ima u HMu ali vec su dosta brojevi rasprodani a i nisam bila nasla neku bojicu da mi se svidja a ova mi je bila slatka pa da se poslije ne mucim ako ne naletin na nista drugo.
Tocno takvu imam i ja ali za curku.Bila mi je prekrasna i nisam mogla odoljeti.
Sortiraj odgovore
Najstariji