Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MY_life <3
    29. Kolovoz 2017. 14:47

Hvala na odgovorima za povrat poreza :) onda ga cekam i dalje vec sam namjeravala dignut uzbunu da su mi uplatili na krivi racun jer nije mala cifra u pitanju 

29. Kolovoz 2017. 14:53

Suncokretica

I ja uskoro otvaram porodiljni. Zna li netko može li to muž obaviti za mene ili moram ići osobno?
    Što mi treba osim doznake od doktorice? Jel treba ispuniti neki papir ili nešto?
    Prelazim s komplikacija pa sam one početne papire sve predala…

Evo ja danas nosila doznake za ovaj mj pa sam pitala tamo...dobis neki zahtjev od njih sto ispunis i s doznakom to doneses. I to ti vrijedi 6 mj. E sad dalje neznam jer mi je rekla zena tamo da ce mi sve detaljno objasnit onda kad se vidimo za dva tjedna😊

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

• M@lena
    29. Kolovoz 2017. 14:56

Suncokretica

I ja uskoro otvaram porodiljni. Zna li netko može li to muž obaviti za mene ili moram ići osobno?
    Što mi treba osim doznake od doktorice? Jel treba ispuniti neki papir ili nešto?
    Prelazim s komplikacija pa sam one početne papire sve predala…

Ja nisam bila na komplikacijama pa taj dio pitanja ne znam, no muz to moze predati umjesto tebe.
    Ja nisam bila u Zg kad je meni trebalo otvoriti porodiljni i muz je to ucinio bez problema. 😊
    Za papire ti je najsigurnije nazvati direktno HZZO podrucni ured (meni je Jukiceva u Zg), pa pitas.

treca_sreca
    29. Kolovoz 2017. 15:02

Ja sam presla s kompl na porodiljni...
    od ginekologa dobijes 2x papira, jedan bude kao inace dosad (komplikacije tj bolovanje DO nekog datuma) a drugi bude jaaaako slican ali zaokruzeno da se radi o porodiljnom dopustu...OD nekog datuma.
    znaci dosad si dobivala 1papir mjesecno (u 2 primjerka, za firmu i za hzzo) a sad ces dva.
    osim tog jedino jos trebas ispunit formular na salteru koji ti ona da i sve objasni....
    Ispis er1 su mi rekli da NE moras nosit nanovo jer ce ti gledat prosjek od prije pocetka komplikacija...
    u mene je bilo sranja dodatnih samo zato jer sam 5dana prije otvaranja porodiljnog potpisala otkaz+novi ugovor...ali da nije bilo tog mijenjanja firme,,ovo gore navedeno je dovoljno.

žena-majka-carica:)

maca1510
    29. Kolovoz 2017. 15:09

Hedgehog

Treća - hvala ti za ovaj slikoviti i detaljan opis korištenja uložakaUrinokultura - hvala svima na info, ali evo sad kaže Luce tri dana da je nosila, hahaha, ja više ne znam, to se može predati u domu zdravlja gdje se i inače vadi krv/mokraća?

Povrat poreza - ove godine navodno, ali ono navodno idu redom kako ste dobivali rješenja, pa pogledaj datum na rješenju.

TA Petrova - sad se moram malo požaliti. znači, kako sam prošli tjedan završila bila na hitnoj, rečena mi je kontrola za tjedan dana u trudničkoj ambulanti. Pa sam eto tako preživjela i to iskustvo. Đaba vam je tamo jesi naručen ili nisi. Kad je jedna trudnica predala merci čokoladice sestri, mislim da ju je bar 20-30 trudnica koje su čekale ono zapalilo pogledom. Mislite da nije došla odmah na red? I nakon sati čekanja, pozovu oni mene u kabinu, skinem se ja i sve pet. Još sam minimalno 20tak minuta provela u "kabini" u kojoj btw nema zraka, i slušala kako pozivaju opet nekoga od nekoga, i još su nadugačko pričali tko je od koga! Skoro sam pala u nesvjest jer stvano nije bilo zraka. A pregled, kraći od minute, ma niti toliko, gurnu prst, rekao uloživa za vrh jagodice. Kad sam htjela nešto pitati, otkantao me, sa možete se ići obuči. 45 sekundi je pregled trajao. Šta to znači?

Ja sam sa tom dijagnozom ostala 3 dana u bolnici na tokolizi i poslana kuci na mirovanje. Kako je meni moj gin rekao vanjsko usce se otvara i grlic maternice omeksava sto nije dobro jer je jos rano i dijagnoza mi je prijeteci prijevremeni porod. Neznam jesi prvorotka kazu da ako je drugo ili vise djece da onda nije tako strasno jer valjda to oslabi od prosle trudnoce ali ako je kod prvorotke onda je to za mirovanje. Ja bi na tvom mjestu nazvala svog gin i pitala ga

url=https://daisypath.com]

• Mamuka
    29. Kolovoz 2017. 15:11

Treca evo tog sredstva za mrlje.
    Iako mislim da ona KH-7 sta je Luce slala je bolji jer izgleda ko neka zestoka kemija 😂

• Mamuka
    29. Kolovoz 2017. 15:13

Dolores123

Mamuka

Neko je pisa za kapice male da nije moga pronac pa sam se sitila i uzela odman. Nasla u Kiku pamucna za 26kn, 0-1.5 mjesec. Nova kolekcija.
    Za cure je u rozo zelenoj kombinaciji i bas je slatka.
    Ovakvih ima u HMu ali vec su dosta brojevi rasprodani a i nisam bila nasla neku bojicu da mi se svidja a ova mi je bila slatka pa da se poslije ne mucim ako ne naletin na nista drugo.

Tocno takvu imam i ja ali za curku.Bila mi je prekrasna i nisam mogla odoljeti.

Stvarno je slatka. Jos onako malecka.... Bas je ko bomboncic neki 😍

mc_mouse
    29. Kolovoz 2017. 15:14

Kolica sastavljena i Lino u probnoj vožnji 😂😂

Spominjete ime Lovre. Nas je trebao biti ili Lovre ili Toni, no ipak smo se odlučili za Tonija. Lovre ce biti drugi ako bude dečko. A da je curica najljepše mi je Elena i Mariš 😁

mc_mouse
    29. Kolovoz 2017. 15:14

Maris**

Suncokretica
    29. Kolovoz 2017. 15:16

Hvala na odgovorima!
    Išao je danas muž predat to u pauzi na poslu, ja spadam pod Jukićevu u Zagrebu i pošto imaju odvojene sobe za porodiljni i bolovanje, kaže da je bila ogromna gužva u sobi za porodiljni pa nije imao vremena čekati da pita.
    Zato srećom imam vas 
    Ok dakle papire od doktorice i tamo ispuniti taj neki obrazac. A očito to onda može i on obaviti ako je tebi Malena isto muž otvorio, da ne idem bezveze do grada, nije mi baš usput...
    A kako to onda ide s tatom? Jel se treba potpisati nešto da ja uzimam svih 6 mjeseci?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.