Sad vidim da slika bas nije nesto kad se ucita ali ima na sebi neke slatke botunice i neke sitne sljokice.... I jos masnica i cipkica na rukavicima i ramenima... Ahhh da je cura.... 😂
Mame jel ceka koja od vas povrat poreza, rekli su isplatiti do kraja ovog mj, cekam i cekam a nista ne stize :)
Mamuka, preslatkooo!!! Da, za dečka sam i ja primijetila da je loše
GROZNO
Sretna, hahahahaha, dobra si!!! Kao, zaj* se, aaaaliii
Mamuka, MARIS!!!!Od muževe kolegice nećakinja se tako zove… Aaajmeee, diiivnooo!!!
IVAN - oprosti, ali ja se svaki put zgrozim
razlog: MUŽ mi se zove IVAN, nono mu se zove IVAN iako ga svi zovu drugačije jer njegova pokojna majka je htjela drugo ime, ali njegov nono je odlučio da se mora zvati kao i on IVAN… i pitanje je koliko IVANA ima u ovoj obitelji
Da nema ovih otegotnih okolnosti nikad ne bi o tom niti razmisljala. Roko ili Lovre bi bio. Muzu je Roko br 1 a meni Lovre 😂
Mame jel ceka koja od vas povrat poreza, rekli su isplatiti do kraja ovog mj, cekam i cekam a nista ne stize :)
Dobila sam prosli tjedan a muz jos nije. Obavezni su do 31.8. Sve isplatit a sad hoce li .... Nadan se da oce.
Cijelo vrijeme hocu pitat trecu srecu ( sad kad smo kod imena) sta je sveki rekla kad ste joj rekli da cete malenu nazvati po njoj?
Btw. Nera je divno ime 😍
Ja sam shvatila da će to biti iznenađenje kad se malena rodi…. možda sam krivo shvatila??
nismo eksplicitno rekli, glupo mi je to. Ali muž je jednom spomenuo i onda sam još jednom čula naknadno (prije mjesec-dva) da maloga (mladjega) pitaju svekar i svekri "kako će ti se seka zvat" - valjda da provjere
Ali komentirala nije ništa....nit sam ja komentirala. U biti izbjegavam ispred njih oslovljavat bebu imenom (a kući ju muž i ja zovemo Mila....) jer eto ne očekujem da komentiraju išta.
U biti je vjerojatno svekrva u čudu jer joj nije jasno otkud sad to (kad je bio prvi unuk svima smo dali do znanja da nismo od tih vlaških običaja i da nećemo davati ime po nikom) ali eto muž i ja smo se složili, em je zaslužila svojim ponašanjem (prema ovoj dvojici, bila je super od prvog dana, a meni to jako znači jer baku s druge strane - nemaju) em je ime lijepo u biti. Ne bih da se zove Jerka ili štajaznam....išla kažnjavat dijete ...ovako mi je okej da se zove po baki:)
žena-majka-carica:)
Mamuka, Roko!!! Tako se moj tata trebao zvati jer su tako htjele neke rođakinje od tatinog zrmana, ali nona je rekla NE
Da se zvao Roko naslijedile bi jaaaako puno novaca jer im se tako zvao brat (od tih rođakinja!)
Treca sreca, kamo srece da malecka ne bude gigant😅 neka bude zdrava a lako za drugo sve
Eto procitala sam a pojma nemam sta sam procitala..hahah...ugl to za svatove..nas su zvali par puta ali kak je dragi stalno u poslu, ni ne idemo😂😂 bili kod njegove seke i jos ih je bilo od tad 3-4 al nitko bas blizak..i bolje😌 sad da ih imamo neznam kako bi s troskovima..
Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta
Sortiraj odgovore
Najstariji